Khaleesi -> RE: Urtikarija (koprivnjača) (24.8.2016 13:51:23)
|
Mame citam ovaj chat o koprivnjaci,mozda mi je promakao ovakav slucaj nisam sve pricitala. Pre nedelju dana mala mi se ospe i to rukice ispod lakta i butkice od pelenice do kolena. Odemo kod dr,da je Aerus ili kako vec onaj plavi sirup pet dana. Posle nedelju dana opet joj izbije,mi opet kod lekara,pazili smo sta jede nista novo nije jela,sve isto i sve blaga hrana. Kaze dr,nije hrana vec kontaktno, i mi promenimo kupku,sampon,losion sve,prasak za ves i izbacimo omeksivac. Nije se povuklo. Izbije joj crvenilo pa se povuce. Posle dva sata opet izbije pa se povuce. Nije od sunca, dok je bila kisa dva dana nismo mrdnuli imala je osip. Ne znam sta jos da radim. Mala od kolege je imala tako,i kao proslo joj od zeolita. Ali ima 4 god a moja beba 11 meseci, pa mi se to bas ne daje. Navodno kod njihove male je bilo poremeceno nesto zbog silnog kupanja. Ja sam bebu tusirala jednom dnevno jer se bas znojila zbog vrucina... Sta mame mialite,sta da joj radim. Za deset dana idemo na more [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|