Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnoća nakon spirale 27.10.2014 20:59:26
|
|
|
|
Buba Mira
|
Da podelim sa vama jako bitne informacije: spirala out - na kontroli ni traga od ciste!!! Kaže dr da su se resorbovale, pukle, nestale. Nema ni jedne (navodno su bile dve, prema njegovim podacima, ja znala samo za jednu ) Kako god, jedan problem manje, i sad sve više verujem u povezanost spirale i ciste.
|
|
|
|
RE: Trudnoća nakon spirale 27.10.2014 21:26:04
|
|
|
|
choopa choops
|
Bubi tek sad vidim ovo... Ja sam imala tu vodenu cistu nakon missed ab-a. Bila je otprilike oko 5cm. Rečeno mi je da je to česta pojava nakon intervencije. Tad mi je dao neke tablete (Primolut nor? ) i rekao da pijem i da bi trebalo da odu sa prvom sledećom Tako je i bilo. Čisto da napišem, neka stoji-meni je on tada rekao da generalno te vodene ciste nisu problem, tj. da nisu strašne. Ja sam se pazila još priično vremena poslije toga, tako da ne mogu da povežem da li bi to imalo uticaja na trudnoću... Što se tiče zatrudnjivanja, ja nemam iskustva, ali moja drugarica ih je promijenila baš dosta i hormonskih i onih drugih, i nije imala problem sa ostajanjem u drugom stanju. Možda je cista bila problem zapravo...U svakom slučaju da što prije
|
|
RE: Trudnoća nakon spirale 27.10.2014 21:34:08
|
|
|
|
Buba Mira
|
Hvala, čupita
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?