Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 21:01:33
|
|
|
|
big mum
|
Žao mi je što nemam ovih sličica(bile na starom tel i nisam ih izradila) ali imam ovu to je prva Sofina i Strahinjina zajednička slika on je imao svega 3 dana.
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 21:08:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Una 10 minuta posle porodjaja,moja omiljena i najlepsa slika
|
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 21:09:23
|
|
|
|
Anoniman
|
I 12 sati posle porodjaja
|
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 21:19:51
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 21:30:07
|
|
|
|
nata11
|
Oooo kiflice
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 23:20:31
|
|
|
|
Jeltje
|
Hej Klarita, super ti je ideja Sve kiflice su preslatke...Secam se ove Dunjine iz porodilista Evo i nas...Lola Vasilisa stara 15 minuta Ovde smo stari jedan dan
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 23:28:33
|
|
|
|
Klarita
|
Jaoj dusicke lepe, a sve ih vec znam, lepotinje. Pa, znate sta, Klarita je poznata po svojoj genijalnosti Evo i nasih prvih I dok trazim Nikolajeve prodje mi sesija, joj, nemajka ja Evo i Nikolaja
< Poruku je uredio Klarita -- 8.10.2014 23:32:44 >
|
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 23:32:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Je li ovo samo Klara? Divna je Svi su divni i predivni Jeltje od mene imas pzoiv na fb za prijateljstvo
|
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 23:37:06
|
|
|
|
Mala Elena
|
Evo i Elene ...
|
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 23:40:55
|
|
|
|
Jeltje
|
Joj Klarita, ti bas imas hard core prve slike...hahah Divni su oboje, i Klara i Nikolaj Unina mamo, Unina fotka je hit...kako su je upakovali...lici mi na malog kineza. Poziv prihvacen.
< Poruku je uredio Jeltje -- 8.10.2014 23:41:27 >
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 23:48:08
|
|
|
|
Klarita
|
Ali UM Una je zadrzala lik ja da sam videla njenu sliku medju hiljade drugih 99% sam sigurna da bih pogodila koja je Una, dusa nasa medena. Sto rece Jelt, okice kose ko u kinesce, secerlema. A, Lola Vasilisa medenko, medeni, znam slike sa FB ili s neke teme ovde, nisam sigurna. Pamtim joj i dekoraciju zidova koliko me odusevila
|
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 8.10.2014 23:54:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Una je sve zadrzala samo kosu nije zao mi je sto joj nije ostala ovako divna zift crna nego je smedje plava kao satirana Klarita mala je sita kao sada velika, a brat podseca na nju... Za Vasilisu sam pitala nasu dragu Joku ko je, iskocila mi je slika na fb, Joka je lajkovala, ja sam se odusevila, prelepa beba, a jos lepsa porodica, svi toje ste divni
|
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 0:36:01
|
|
|
|
wivern
|
Jao kakve preslatke kiflice
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 0:37:59
|
|
|
|
Jeltje
|
Jaooo...hvala vam devojke na tim divnim recima...Zaista mi je puno srce kad citam. Klarita, jos uzivamo u nasoj divnoj sobici...malo cemo je menjati, jer nam stize novi, veci garderober, pa ce biti pretumbacije. Sto se beba tice - mogu misliti kolika je tvoja sreca i uzivancija sa njih dvoje...sigurno duplo u odnosu na moju srecu koju mi pricinjava ovo moje malo zgepce ... UM, ja se dobro secam te divne devojcice Une...videla sam je na slikama u temi Slike mama sa njihovom decicom...Ona je prava mala damica ... medic
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 0:39:05
|
|
|
|
Jeltje
|
A Elena je skroz sik u tom ramu
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 6:24:22
|
|
|
|
mali_mis
|
Evo i nasih prvih iz porodilista. prva i druga meni omiljena
|
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 8:29:58
|
|
|
|
emicaa
|
nasa prva zajednicka i najljepsa... i jedna od sledeceg jutra
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 8:34:58
|
|
|
|
Klarita
|
Misu, kako je meden, pravi decko jaoooo, sva sam se raznezila Emice, kao dve osobe da gledam, a znam slike odnegde, verovatno sa RR a, Boze mili, kakve strikane kapice i odelce
|
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 8:50:55
|
|
|
|
Trcosava
|
Weee kakve ste sve Evo naše par minuta po rođenju (dok su je malo obrisali ) I jedna gde je taaaja nosi, dok mamu ušivaju isto par minuta po rođenju
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 8:53:40
|
|
|
|
Klarita
|
Hehehe, i Ana se malko namrstila na usivanje kakve zenske Ja bre neAm s njima zajednicku, tccc, moram da pretalaskam komp
|
|
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 8:54:47
|
|
|
|
big mum
|
Mrvice moje male
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 8:59:03
|
|
|
|
emicaa
|
Klarita nemoj pomisliti da sam ja štrikala,to je bolničko odjelce. Bože sva se razniježim gledajući ove male zamotuljke,svi su kao mali andjeli
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 9:01:03
|
|
|
|
Kata90
|
Divne bebice
|
|
RE: Slike iz porodilista :) 9.10.2014 9:02:00
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Hehehe, i Ana se malko namrstila na usivanje kakve zenske Ja bre neAm s njima zajednicku, tccc, moram da pretalaskam komp Klarita, ja sam tačno znala gde su ove slike (ko mm na fejsu, jer je morao jadničak da kači čim je došao kući ) što zbog RR ženica, što zbog mojih u Bg-u
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?