Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koju tortu napraviti za prvi rodjendan 7.6.2020 22:06:20
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Pa naravno da smo i mi imali nasu svadbenu. A krstenje je bilo malo, intimno sa kumovima.
|
|
|
|
RE: Koju tortu napraviti za prvi rodjendan 7.6.2020 22:11:00
|
|
|
|
flamingos
|
Joj Mirko,pa ko nema svadbenu tortu?Svi imaju.Nego kažem da za njeno krštenje je bila samo njena torta,nismo dodatnu imali za venčanje.Bilo je kamara drugih torti.😀
|
|
|
|
RE: Koju tortu napraviti za prvi rodjendan 10.6.2020 9:43:31
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Haha Flamingos.. nisam se lepo izrazila. Jako mi je zao. Morali smo da imamo dve, posto su bila dva slavlja a i dosta ljudi.
|
|
|
|
RE: Koju tortu napraviti za prvi rodjendan 11.6.2020 9:14:04
|
|
|
|
branki*
|
meni je dacina torta omiljena.ne znam da li je svi tako zovu,ja ne umem da je pravim,narucujem od zene.ona nam je bila i za sinovljev rodjendan prvi i za cerkin ,a i za nasu svadbu. recept ne znam,kore su od belanaca,ali ne bas da se suse skroz,nego onako,fil ima crni i zuti i prelivaju se kore topljenom cokoadom,pa se stegne,pa onda filovi.
|
Anketa
koje je lepse imepisuljica.Lara (
57%)
Hana (
43%)
Ukupan broj glasova: 118Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!