Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 26.10.2014 20:04:53
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Da javim i ovde. Bile smo danas u igraonici i gazde su super! Baš su fini i otvoreni za saradnju. Igraonica je prostrana i nema stepenica! Sve je u jednom nivou. Potvrdili su da će RR dEka biti 27. 12. u 12h (do 14h). Rekli su da deka dođe u 13h, tj da tada izađe i poigra se sa decom malo, onda paketići i slikanje. Može grickalice ili ko šta već misli i želi da donese ili spremi. Piće i sokovi za decu ićiće iz njihovog šanka - znači plaća svako za sebe i svoje dete. Cene im nisu velike, tj tu su negde kao po jeftinijim kafićima (nadam se da će tako i ostati). Pušenje unutra nije dozvoljeno, pa se pušači spremite za kolektivno pušenje ispred lokala Šerpi i Klarita već isprobale, pa mogu da prenesu utiske. Ako sam nešto zaboravila podsetite me. samo da ne bude hadno bas, ja sam zadovoljna,sve je kako je rekla Mod
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 0:38:29
|
|
|
|
Azra_
|
Šerpi, i meni to pade na pamet. Jao, samo da ne bude hladno. Nije strašno, za ta dva sata, biće nam ok. Jeste li se dogovarale da li da nosimo nešto? Grickalice, kupovno, nešto napravljeno? Realno, imamo sat vremena slobodno, kad dođe Deka već smo svi na nogama. Jedino da posle Deke idemo u kafanu na ručak.
< Poruku je uredio Azra_ -- 27.10.2014 0:39:18 >
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 8:09:44
|
|
|
|
serpica
|
Azra,rece Mod,mozemo da nosimo grickalice za decu ili nesto slicno ali sokici za decu idu iz njihovog sanka...tako da ako se dogovorimo mozemo da ponesemo po nesto,ja sam vise da kupimo one kroasane 7-days ili nesto slicno,bolje nego grickalice,kako zelite.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 8:09:57
|
|
|
|
Peace*
|
Samo da javnem da ništa nisam saznala za fotografa.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 8:17:50
|
|
|
|
jovana jojo
|
Mi se još nismo odlučili,a jako bih volela da upoznam sve vas... Ćera mi neće biti tu,a sin mi je još nekako mali za to
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 8:23:19
|
|
|
|
Modessty
|
Ja se nadam da će biti snega za NG, da bude onako pravi doživljaj ali i da ne bude mnogo hladno. Mislim da će unutra biti toplo. Čekam danas da mi Deda Mraz potvrdi da će doći.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 9:56:42
|
|
|
|
Azra_
|
Šerpi, što se tiče 7days, to je meni ok, možda i bolje od smokija, štapića i ostalo... Možda one manje, pa svako uzme koliko hoće, a ne da veliku zagrizu i ostave. Da se dogovorimo, kako kažu i ostale mame.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 9:58:35
|
|
|
|
Modessty
|
Može šta hoćete sem roštilja i prasetine Ja sam razumela da bi neke mame spremile nešto. Ja ne smem da obećam da ću moći da spremim. Mogu da kupim, ali spremanje je diskutabilno jer od ova dva moja zverka nekad ni ručak ne stignem da spremim!
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 11:17:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Javio mi se Željko Veseljko, sjajan je! Prihvatio je da nam se pridruži u zamenu za reklamu Ono što je bitno je da se odlučite u narednih par dana šta želite - (animiranje,performans,predstavu itd.), Željko i njegova ekipa bi najverovatnije bili prisutni svo vreme RR druženja, a doveli bi i svog Deda Mraza. Imaju neku novu lepu predstavu pa vi odlučite da li želite predstavu ili animiranje + Deda mraz, itd. Pišite nam ovde narednih par dana da se dogovorimo i da Cakana javi Željku. NM i ostale devojke koje su se već družile sa Željkom neka nam jave šta misle da je najbolje. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: New Mom Za Deda Mraza sam pisala na dva-tri mesta, al ne vidim da je neko to niti uocio niti prihvatio. Poslala sam ponudu Željku Veseljku, čekala sam da se odredi mesto i vreme.
< Poruku je uredio dunja RR -- 27.10.2014 11:19:31 >
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 11:23:51
|
|
|
|
Adriana83
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Javio mi se Željko Veseljko, sjajan je! Prihvatio je da nam se pridruži u zamenu za reklamu Ono što je bitno je da se odlučite u narednih par dana šta želite - (animiranje,performans,predstavu itd.), Željko i njegova ekipa bi najverovatnije bili prisutni svo vreme RR druženja, a doveli bi i svog Deda Mraza. Imaju neku novu lepu predstavu pa vi odlučite da li želite predstavu ili animiranje + Deda mraz, itd. Pišite nam ovde narednih par dana da se dogovorimo i da Cakana javi Željku. NM i ostale devojke koje su se već družile sa Željkom neka nam jave šta misle da je najbolje. IZVORNA PORUKA: dunja RR IZVORNA PORUKA: New Mom Za Deda Mraza sam pisala na dva-tri mesta, al ne vidim da je neko to niti uocio niti prihvatio. Poslala sam ponudu Željku Veseljku, čekala sam da se odredi mesto i vreme. Ovo su divne vesti! Meni se vise svidja animatori+ Deka. Ali kako vecina odluci.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 12:27:24
|
|
|
|
Peace*
|
Predstava traje max 30min, ili je bar moje iskustvo takvo, a animiranje traje svo vreme. Mada, ja volim kad ima predstava, da se deca malo osuše od skakanja.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 13:08:27
|
|
|
|
lanajelena
|
Na ovo pitanje bolje da odgovore mame koje imaju manju decu,da li ce njima predstava da drzi paznju,meni je svejedno..Zeljko je stvarno zabavan tako da me like
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 13:10:16
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR Može šta hoćete sem roštilja i prasetine Ja sam razumela da bi neke mame spremile nešto. Ja ne smem da obećam da ću moći da spremim. Mogu da kupim, ali spremanje je diskutabilno jer od ova dva moja zverka nekad ni ručak ne stignem da spremim! I ja ne mogu da spremam,ne mogu da stignem,ali mislim da je ok da svaka donese po jednu,dve kesice 7 days-a i to je dovoljno,uzece po sokic i njima je to dosta bar ja mislim.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 13:11:06
|
|
|
|
Peace*
|
Molim NS-ađanke da mi kažu kakva je praxa oko hrane.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 13:50:37
|
|
|
|
Adriana83
|
Ja nemam pojma kakva je praksa.Ja mesim kiflice kako god da zene odluce. Ne mogu valjda da razocaram Olgu
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 13:52:10
|
|
|
|
Modessty
|
Ja u Nišu očekujem Klaritin lebac iz aparata za hleb Kad se toliko namučila da ispadne kako treba red je i da probamo
< Poruku je uredio Modessty RR -- 27.10.2014 13:53:28 >
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 14:00:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Adriana83 Ja nemam pojma kakva je praksa.Ja mesim kiflice kako god da zene odluce. Ne mogu valjda da razocaram Olgu Jaooo, sećam se tvojih kiflicaaaa, kako smo ih svi slatko klopali
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 14:18:43
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Molim NS-ađanke da mi kažu kakva je praxa oko hrane. praksa je da se pojede sve sto se nadje . salim se, pre dve godine sam mesila kiflice i bile su nikad gore.... tako da ove godine mogu da donesem grickalice...
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 16:06:48
|
|
|
|
Cakana84
|
Drago mi je za Niš da je sve ispalo odlično i da ste se jako lepo provele na druženju. Deda Mraz u Beogradu u igraonici Kamičak će doći sat vremen nakon početka druženja. Cena je 4.000 dinara.
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 20:07:50
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam pre za animaciju jer ne verujem da ce moci bas toliku gomilu dece da obuzdaju i da svi budu mirni ja mogu grickalice doneti
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 22:05:30
|
|
|
|
Didy
|
Je l može i animacija i predstava? Prethodnih godina je bila praksa da donese ko šta koliko i ako želi, bez obaveza i bez opterećivanja.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 22:20:54
|
|
|
|
bubulence
|
Zeljko Veseljko je bio nama na jednoj dodeli paketica preko firme, imali su predstavu koja je roditeljima bila savrsena ali deci posle 5 min popusti paznja i odu svako na svoju stranu, roditelji naravno trce za njima a predstavu gleda 5oro ljudi.. meni se licno jako dopalo ono sto sam uspela da pogledam ali kazem, to je po meni za decu od 4+... a mislim da mi nemamo mnogo takve dece... njima bude zaniljivije da trce za drugarima, prolaze kroz lavirint nego da gledaju predstavu pola sata... da me ne shvatite pogresno, ja sam za bilo sta, moje dete bi sada sigurno vec odgledalo veci deo predstave , samo ovo uzmite u obzir...
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 22:30:57
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Ako su vam se svideli medenjaci od prosle godine, mogu opet da ih napravim. Od jedne ture se dobije bar 4 pleha medenjaka. A kapiram da cu ove godine imati i vremena da ih ukrasavam jer mi je cura starija . Sto se tice predstave ili animiranja mislim da je nama svejedno. Jeste D bila na predstavama koje traju tako pola sata naravno sa muzickim prekidima gde je ona cura djuskala i jako joj se svidelo medjutim pred kraj predstave krene zenska da svrlja gde stigne (glumcima pod noge-ubi me sramota ). Al prezivecu ja sve
|
|
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 27.10.2014 23:12:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Didy Je l može i animacija i predstava? Pa moguće i da može :) Mislim da bi za predstavu trebali da angažuju još ljudi, koji nisu u standardnoj ekipi, pa bi trebali sa njima sve dogovoriti na vreme, ako želimo predstavu.
|
|
RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! 28.10.2014 8:49:45
|
|
|
|
Modessty
|
Molim vas da mi upišete i Vasu (2g 6m) za Niš. Ja sam grozna tetka, zaboravila sam ga!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?