Cakana84 -> RE: Deda Mraz 2014. - Dočekajmo skupa 2015. !!! (20.10.2014 16:54:33)
|
Da vam Caki kaže kako stvari stoje za sada, detaljnije informacije do kraja nedelje. Kao što znate, jedino je dogovorena igraonica Kamičak iz Beograda na čemu im neizmerno hvala. Novi Sad - O klub traži uslov da bude minimum 50-60 odraslih da bi uopšte dalje razgovarali - Jupiter čekamo da odluče o ponudi do kraja nedelje (jedini zvuče pristojno i ljubazno, jedini koji su se odobrovoljili da razmisle) - Junglemania (javiće se ako pristanu, ali koliko se već čujemo, sumnjam da će pristati ili da budemi skrena neće) - Igralište, ne pada im na pamet da ustupe prostor - Kreativni klub, sutra detaljnije - Tri, cetiri, sad, bez odgovora Samo vam ukratko prenosim utiske, bolje da ne citiram pojedine. Verujte mi da sam kontaktirala sve koje ste mi navele u temi, ovi su jedini od kojih sam dobila bar nekakav odgovor. Ako sam nekoga zaboravila ili imate predlog napišite u postu. Niš - Harmony traši 200e za dobar dan, ništa, apsolutno ništa ih ne zanima, samo 200e (verovatno bi ih zanimalo da im nagrne 200 dece plus odrasli) - Kolos, čekam potvrdu do kraja nedelje, radi su da razmisle, ali opet i tu još uvek nemamo konkretan odgovor Datumi: Obzirom da je BG zakazan za 21.12 Niš može da bude ili vikend pre 13-14.12, ili vikend posle 27-28.12. Novi Sad, može odmah dan pre BG-a, 20.12. ili jedan od termina vezan za Niš, u zavisnosti koji ostane.
|
|
|
|