lelaigor
|
Ali, meni nije jasno kako može VTO beba da im ne bude prava, pa beba je *ebem mu lebac! I da je usvojena, čovek je! Strašno... Bila sam kod dr, rekla mi je: "Primiću Vas ali ne mogu da Vam pomognem pošto ste trudni. Ne mogu da Vam dam ni lekove, ni struju, ni vežbe, niti da radimo rendgen..." I tako. Kaže da sam slučaj za ortopeda a ne fizijatra. Pregledala me je, rastavila me od života, ispomerala mi sve kosti, jedva sam se vratila kući. Kaže mi da sam matora za trudnoću!!! I da imam neko okoštavanje karlice i i otiću mi karlični zglobovi ili kosti, ne znam...ništa je nisam shvatila. Rekla je da moram da mirujem kući i da preživim nekako 2 meseca, možda paracetamol da pijem ako mi dozvoli moja dr. I da se ne brinem za porođaj, porodiće oni mene kako tako, daće mi lekove za bolove ili će me na carski. I da, to kad je rekla da sam matora, pitala je koliko imam godina, ja kažem 28, i ona kao a kad punim 29, rekoh u februaru..."Pa, eto, kod Vas je krenulo malo ranije, u 29. godini počinje okoštavanje karličnih kostiju." Ja, žene, prvi put čujem za to. U ponedeljak ću zvati da zakažem kod mog lekara opšte prakse, pa da idem da uzmem uput za ortopeda, pa ću tamo, pa ne znam. MAjke mi, ne znam šta ću. Danas sam kad sam se vraćala, plakala nasred ulice od bolova, koliko nisam mogla da hodam.