Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 9:57:32
|
|
|
|
anita
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR IZVORNA PORUKA: New Mom Ma resena stvar! Vidite da je Dijana Serpi vec stavila u deo Zatrudnele smo. Ja sam je stavila u trudnice i bila sam u pravu!!!! Mod neka si je stavila u trudnice. Bravo Serpi. Od srca ti cestitam
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 9:58:20
|
|
|
|
Modessty
|
Šerpi da častiš ovde i onda marš u trudnice!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 9:58:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi je li trudnoca???? Cestitam dragaggagaga Muza obavezno da nam slikas
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 10:00:00
|
|
|
|
Klarita
|
jaooo, Serpice...polako dolazis do ostvarenja sna Neka ti je zdrava i skolska trudnoca Ljubimo te svi mi porodicno leleeeeee, kako ne mogu da vidim facu tm kad mu saopstis
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 10:23:09
|
|
|
|
Kiškum
|
Kako ste, crtice? Hoće neko da mi pomogne, kako da pošaljem PP da me stavite u spisak čekalica? Em što sam nova, em što sam smotana
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 10:27:41
|
|
|
|
17 joka
|
lepo tu na svakom postu ispod avatara ti pise mejl, PP e udjes u to posaljes privatnu poruku i to je to , da i obavezno stavi nesto u naslov za poruku videces kad otvoris
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 10:32:10
|
|
|
|
Kiškum
|
Hvala, Joko.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 10:34:13
|
|
|
|
17 joka
|
nista draga, zato sam tu da pomognem hvala draga bice
< Poruku je uredio 17 joka -- 1.10.2014 10:41:38 >
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 10:35:54
|
|
|
|
Kiškum
|
Navijaj za mene, a ja navijam da se vama sreća okrene, i da finansije procvetaju, pa da što brže ostvarite svoj san.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 10:39:58
|
|
|
|
Modessty
|
Kiškum dobro nam došla! Stavljena si na spisak!
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 10:42:50
|
|
|
|
Kiškum
|
Hvala na dobrodošlici Držite mi palčeve, pliz.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 10:48:13
|
|
|
|
branki*
|
crtice drage,da vam pozelim da ovaj oktobar donese puno pozitivnih beta
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 10:54:25
|
|
|
|
7marii
|
Jutro crtice ajd na , serpi ti ajd na sok Jaoo sto nam je lepo poceo mesec. Ja i dalje cekam jos 3 dana i treba stici , za sada jedino me bole ledja onako nisko i grudi,a to moze biti i PMS i znak T. Tako da pojma nemam sta ce biti.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 11:02:12
|
|
|
|
17 joka
|
Mari,Kiškum jako
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 11:29:09
|
|
|
|
Kiškum
|
Ja nikad za ovih godinu dana nisam imala nijedan simptom, nikakvu osnovu da se ponadam. Smor :) Mada možda je i bolje tako.
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 13:03:22
|
|
|
|
Jole84
|
Mari, Kiškum navijam za vas, da krenete Šerpicinim stopama put trudničkih tema Kiškum bolje i da nemaš simptome nego da ih umišljaš ponadaš se bezveze..
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 13:15:18
|
|
|
|
serpica
|
Drage moje crtice i ovde vam se od srca zahvaljujem i mislim na vas,i vucem koliko god mogu da me sto pre stignete.
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 13:19:28
|
|
|
|
Modessty
|
pobeguljo ajd u kafanu da častiš i da nam ispričaš kako prežive tvoj čoek vesti !
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 14:13:23
|
|
|
|
belst
|
serpi, to je predivno, čestitke od srca . Kolika je bila beta danas ?
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 14:16:51
|
|
|
|
serpica
|
IZVORNA PORUKA: Modessty RR pobeguljo ajd u kafanu da častiš i da nam ispričaš kako prežive tvoj čoek vesti ! Jos ne zna nema ga s posla jos. belst 179,6 danas
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 14:22:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Serpi visoka beta, bice to jedna devojcica draga
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 14:32:30
|
|
|
|
belst
|
bravo serpica, to je super beta, čestitam jos jednom, i da znas bas si me ohrabrila jer mi isto radimo na 4-om , ti si mi inspiracija sada!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 14:35:22
|
|
|
|
serpica
|
UM sa Tomom mi je beta bila 700 pa ispade decak ma nije mi bitno zaista,samo da sve protekne u najboljem redu. Belst samo napred
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 14:36:19
|
|
|
|
belst
|
I vidiš ti to kako se i više nego dupla beta, super !!!
|
|
|
|
RE: Čekamo dve crtice 10/14 [chat] 1.10.2014 14:39:35
|
|
|
|
17 joka
|
Belst Serpi ,obavezbo da cujemo reakciju muza i ,bice sve dobro samo da je zivo i zdravo pa pol je nebitan.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Пушење током трудноће.
пеперутка16
Волела бих да знам каква су искуства ПУШАЧА на ову тему, да ли још пуше, јер знам да непушачи веома оштро реагују и не разумеју жељу за том празном цигаром.