I ja sam to primjetila emice, u kafani je vazda bila gužva, a sada svi "pacjenti" zaobilaze kliniku [sm=smiley36.gif]
big mum -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (14.10.2014 8:20:27)
Dobro jutro. U kafani nikog, svako na svoju stranu.lijep je dan i svi gledaju da ga maksimalno iskoriste.Već od sutra javljaju zahlađenje i onda ćao [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/i105.gif[/img] šmrc VoLem sunce ,muško i kafanu[sm=zz_dance.gif]
Dobrooooooooooooo jutro i od nas[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
U sutra ide sa bakom na nekoliko dana u Vrnjacku Banju, ja krecem na predavanja, mm je kod kuce, ima da bidnemo kao mladenci[sm=jezicek.gif] samo da mi prodje [sm=hudicek1.gif] stigla je tacno u dan[sm=hudicek1.gif]
meni stigla poruka da očekujem paket danas [sm=smiley1.gif] I eto ja čekam. Nadam se da neću da čekam dugo jer pojma nemam šta mi u stvari stiže. Znam da je od RR ali ne i šta je [sm=smiley1.gif]
Mala Elena -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (14.10.2014 10:53:38)
Dobro jutro! Meni se ceo dan juce jele tortilje , moram ih spremiti ! Naspavali smo se kao zmajevi. Jutros smo ludovale nekih sat vremena i vratile se zajedno u krevet![sm=smiley1.gif]
Sedi, slobodno, al' ja kako sam krenula dok ti stigneš sve ću pojesti. [sm=smiley36.gif] Mada, stigla bih i da napravim nove dve tepsije. [sm=jezicek.gif]
Dobar daan,mi šetake,sad trebam T dati ručak pa ćemo kod zaove na kaficu,konačno se vratili sa odmora. Inače danas sunce sija,već sam padala u depresiju zbog svakodnevne kiše.