RE: OktobaRRsko odvikavanje (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

serpica -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 9:45:58)

A sto ste s tom pitom takve sad mi se jede a gde da je nadjem [sm=smiley36.gif]
ipak izlazim malo u setnju,negde sunce naviruje [sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 9:53:32)

I ja, i ja! [sm=smiley36.gif] eh, BM sto postavi onu zeljanicu na zaru ..ide mi se na neko kampovanje. [sm=smiley13.gif]
Mi se budili , rastezemo se po stanu...jos malo pa da vidim sta cu za dorucak ...

Bibilib -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 9:53:44)

Kod vas sunce bar naviruje a kod nas ni to...

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 9:54:02)

Serpi, cu ti narucim pa cu ti donesem kad dolazim, ne valja da mi zeljujes, jos sad kazem mm ima se spakujemo za cas i dodjemo kad si ti u pitanju [sm=smiley31.gif]
IZVORNA PORUKA: big mum

Da se prijavim i ja [sm=smiley1.gif]Imam pasoš imam pasoš jes da je bosanski i biometriski (gemetriski kako kaže jedan moj komšo)ali valjdać poslužiti.Volim da putujem i da trošim pare,mala sam stanem u svaki kofer[sm=smiley4.gif]

E, moze onda, ti kod mene u kofer, jer ja sam golema zena, treba mi onaj sanduk za aviJon[sm=jezicek.gif]

big mum -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 10:06:50)

IZVORNA PORUKA: Klarita

E, moze onda, ti kod mene u kofer, jer ja sam golema zena, treba mi onaj sanduk za aviJon[sm=jezicek.gif]

Ok dogovoreno[sm=smiley2.gif]Biću tiha i vrlo diskretna.

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 10:10:39)

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Kod vas sunce bar naviruje a kod nas ni to...

Meni Kruševac uvek lep, bilo sunca ili ne [sm=smiley1.gif] Ajd da se menjamo[sm=smiley36.gif]

mirkam -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 10:29:55)

Jutro u kafanu.
M spava pa da iskoristimo pa popijem kaficu na brzinu.Kod nas će biti lijep dan.Najavljuju ovih dana pot 28 stepeni.
UM,uvijek me zanimala psihologija,a upisala sam nešto potpuno peto pa i to batalila.

wivern -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 10:41:18)

Uuff kakva pita, krenula mi voda na usta. Kod nas sunce, najavili lepo vreme a u subotu do 27 stepeni. Lele ala ce se porazboljevamo, svi...

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 10:41:50)

mirka kako se ozove onaj manastir u pećini pored podgorice? Pliz help! pokušavam danima da se setima al ne ide!

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 11:02:11)

IZVORNA PORUKA: mirkam

Jutro u kafanu.
M spava pa da iskoristimo pa popijem kaficu na brzinu.Kod nas će biti lijep dan.Najavljuju ovih dana pot 28 stepeni.
UM,uvijek me zanimala psihologija,a upisala sam nešto potpuno peto pa i to batalila.

Mirkam bolje sto nisi, mnogo je tesko, ja sam mislila bice zanimljivo, a vise imamo sporednih predmeta nego onih sto bas trebaju- 5 engleskih, 4 statistike, dok stignes do strucnih, smoris se[sm=smiley13.gif]

Tnannanananna slikala sam se u haljni hocete slike[sm=smiley4.gif]

wivern -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 11:11:24)

UM daj sad slike, onoliko smo glasale i odabirale i sad jos pitas [sm=smiley36.gif]

Mala Elena -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 11:46:30)

Eh da l ’ jos neko ima ovoliko da pegla i da opere sudova ?[sm=smiley13.gif]

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 11:46:55)

postavila[sm=smiley36.gif]

sad savet za nakit ja bih samo neke efektne mindjuse a vi sta mislite, kosa na pravo fenurana[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 11:57:39)

KLARITA ova što predaje je Vuković a predaje na defektologiji a ne med,fakultetu,širim dezinformcije [sm=smiley1.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 12:25:00)

Pa, rekoh, kud jedini coEk na medicini [sm=smiley36.gif] ja sam jedina [sm=smiley36.gif]
UM, tako je na vecini fakulteta, nazalost, danas[sm=smiley13.gif]

milicicak -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 13:58:01)

UM, sad procitah da kukas na statistiku i SPSS :) ne diraj mi statistiku :) mada iskreno Statistica Software je vise user friendly od SPSS-a :) podseti me na ovaj post kad u kafani budem kukala zbog R statistike :)
I dobar dan u kafanu :) meni danas zabranili da dolazim na posao zbog radi ukocenosti :)

Modessty -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 13:59:40)

Ja bolje da ne pišem kako je zaista na fakultetima, onim državnim. [sm=zmeden2.gif]

Šo nema nikog u kafanu?

oćete malo? [sm=jezicek.gif]

[img]http://www.dodaj.rs/f/G/6b/A8qWUk9/cupidotruffesauchocolat1.png[/img]

doneo jedan profa i ja sad uživam [img]http://yoursmiles.org/tsmile/eat/t1908.gif[/img] mljac mljac mljac

bubulence -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 14:03:25)

mmmm, moze moze, ja sam upravo pojela oko 150gr neke Madjarske cokolade sa kafom i keksom, mnoogooo je dobra...

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 14:04:25)

IZVORNA PORUKA: milicicak

UM, sad procitah da kukas na statistiku i SPSS :) ne diraj mi statistiku :) mada iskreno Statistica Software je vise user friendly od SPSS-a :) podseti me na ovaj post kad u kafani budem kukala zbog R statistike :)
I dobar dan u kafanu :) meni danas zabranili da dolazim na posao zbog radi ukocenosti :)

Milicicak znaci ako mi bude trebala pomoc oko obradjivanja podataka da ti se obratim, aaaaaa, mogu li molim te[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 14:05:28)

Ništa od našeg hodanja danas,kiša pada ko da nikad više neće pasti,kako mi je krivo.

milicicak -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 14:09:14)

Naravno da mozes :) samo mi posalji pp i sve cemo da se dogovorimo :)
A sad ozbiljno, ja mislim da je statistika za vas psihologe jako bitna, bar sto se tice onog dela analize trzista i tako nekih stvari :)
Al ja mnogo volem statistiku [sm=smiley36.gif] i istovremeno me mnogooo nervira [sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 14:11:17)

Ahahahha vazi, ma da, bitna je, ali ja boze zdravlja hocu posle osnovnih i mastera forenzicku psihologiju , da radim sa advokatima, po sudovima, parnicima, da odredjujem profile zlocinaca, necu statisticki da ih obradjujem[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 14:14:15)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ništa od našeg hodanja danas,kiša pada ko da nikad više neće pasti,kako mi je krivo.

Pih bre, urekla sam te [img]http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/d030.gif[/img]

Aj, sad da te razrocim, saljem ti [img]http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/o010.gif[/img]

mali_mis -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 14:55:53)

Puš pauza.
Ako ovaj mali uskoro ne zaspi, ja cu zaspati od umora.

emicaa -> RE: OktobaRRsko odvikavanje (8.10.2014 15:20:42)

Klarita Klarita što mi to uradi [sm=zz_eek.png]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>