dunja RR -> RE: Beta HCG - 2 deo (18.6.2018 13:05:57)
|
Dejana, bravooo, čestitam [sm=bravo.gif] Tvoj plavooki lepotanković koga sam upoznala i koji nam je prve godine krasio Johnsons Baby kalendar, dobiće društvo, nema ništa lepše od toga [sm=smiley27.gif] Poslušaj Maslačak i ne idi prerano na UZ :) Ja mislim da sam posle bete od 310 tek za dve nedelje išla na UZ, sli Maslačak verovatno bolje zna. Znam, hoćeš pre mora da uradiš, ali vidi što kasnije možeš. I za more, nemoj da budeš opterećena. Ja sam pre VTO uplatila more za jul, i obe dr ( i ginekolog i endokrinolog) su mi rekle, slobodno da idem, jer trudnoća nije bolest. Naravno, ja još ne znam da li nam je uspela VTO, ali i ako uspe, idemo na Krit i jedva čekam :) Hotel nam je skoro na plaži, pa bi u 3 dolazila u sobu da stavim utrogestan, a injekcije fraksiparina ne znam kako bi davala sebi kada recimo budemo uveče išli u Hanju, ali smisliću već nešto, ako bude uspešna VTO :) Uživaj u trudnoći [sm=smiley27.gif] IZVORNA PORUKA: dejana007 Hvala vam drugarice [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Stigo mi i današnji rezultat bete - 288 [sm=bravo.gif] sad samo smireno i sledece nedelje cu kod dr na pregled [sm=smiley1.gif] krajem meseca uplatili letovanje, to me opterecuje. ali nadam se bice sve ok. ponecu utrogestan i ostalo
|
|
|
|