Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 30.9.2017 10:40:59
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Kad se setim koliko su mene opterecivali sa merenjem.Uh... Srecom danas postoji forum ovakvog tipa gde se mozemo informisati od iskusnijih mama. Mene je cak brinulo i koliko to beba posisa pri podoju,da li je dovoljno jeo i tome slicno.. Pa su me pitali,a zasti ne kupis vagu za merenje beba pa ga premeris pre i posle podoja? Sta vise da pricam..Mlada mama,prvo dete.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 30.9.2017 10:51:54
|
|
|
|
krin 40
|
Pa da.Zato i kažem da razumem kada mama meri duzinu podoja.Meni je treće dete pa sam u jednom momentu brinula da li napreduje kako treba.
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 30.9.2017 11:01:58
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Mislim da to sve mame brine :)
|
|
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 30.9.2017 11:03:28
|
|
|
|
krin 40
|
Da
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 30.9.2017 23:04:12
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ja moram jedino proznati da sam nocu zapisivala kada je beba jela :) Kad god nas probudi bili smo kao pali sa Marsa.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 6.12.2017 1:37:24
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kod moje mustre bas nema pravila. Nekad posisa sve za 10 minuta,a nekad po 30mi sisa.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 2.3.2018 19:02:42
|
|
|
|
Dragce86
|
Moja lepotica je sisala po 5-10min i sama se budila na 3h, kao Svajcarac je bila od prvog dana :D
|
|
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 2.3.2018 19:05:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Nekada duze nekad krace kad se mazi, ali 10tak min u proseku 😊
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 4.3.2018 6:41:13
|
|
|
|
Dora89
|
U početku može da traje i po sat vremena, dok se ne uhodate i vi, i beba, vremenom se reguliše na oko 15 min po strani, nije strašno ako je i malo duže.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 27.3.2018 15:40:12
|
|
|
|
lokicagagica
|
U pocetku je trajalo citavu vecnost dok se nismo navikle obe,sada sa dva meseca, desetak, petnaest minuta na jednoj. Ali zato preko dana sisa na 2h, tacna je skoro u minut, a nocu na 5.6h nekad prodje i malo vise od 6h.
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 27.3.2018 15:43:34
|
|
|
|
mama Jo
|
Ova moja druga beba vuce kao na rakmicenju da je 😂
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 27.2.2019 19:58:36
|
|
|
|
Sanidej
|
Kad se beba izvesti oko 10 minuta..
|
|
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 22.4.2019 18:33:30
|
|
|
|
mama ivane
|
Moj Pavle siki nepunih 10 minuta i nakon 1 ipo h trazi opet
|
|
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 30.4.2019 22:00:14
|
|
|
|
Filadendronka
|
Slicna prica. Sisa naizmenicno dojke na svaka dva sata, a vremenski to bude nekih 10-15min. Danas ga bas muce grcevi i vristi dok sisa. IZVORNA PORUKA: mama ivane Moj Pavle siki nepunih 10 minuta i nakon 1 ipo h trazi opet
|
|
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 30.4.2019 23:27:08
|
|
|
|
kamičak
|
To se razlikuje i u toku dana..nisam bas gledala na sat i opterecivala se. Otprilike deset_ak, petnaest minuta.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo traje podoj? 21.7.2019 11:03:08
|
|
|
|
MimaKos
|
Oko 10 minuta, nekad krace, u pocetku, posle kad skontaju krace
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?