Daca88 -> RE: Koliko dugo traje podoj? (27.8.2010 22:45:11)
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Neznam gde bi drugo pitala, pa tju ovde.... Koliko vam traje "podoj" na flashicu? koliko ml popiju za koliko vremena i sa koliko pauza? Ja kad idem negde onda se izmuzem i nosim svoje mleko u flasici. Zavisi koliko namuzem,a najvise sto uspem da namuzem 150 ml.Ovo vazi za muzenje pre podoja,a ne posle. Znaci kada su mi dojke"pune"izmuzem iz obe toliko na svaka 3-4 sata,i to mu za sada dovoljno ali uskoro vise nece biti pa cu ga opet morati dohranjivati. E...tih 150ml popije na flasici izmedju 15 i 20 min.isto koliko mu u proseku treba i kad sisa da mi isprazni dojke. Tokom jela na flasicu napravi nekoliko kratkih pauzica.Pije,pije pa stane i odmara najvise pola minute pa nastavi. A i ritam jela na flasicu mu se menja.U pocetku vuce snazno,halapljivo i guta brzo,bez pauze,e onda se kao malo zasiti pa uspori tempo i nastavlja sporije,ujednaceno da guta,da bi na kraju vise cuclao flasicu kao varalicu i na kraju je izgurao jezikom. Kada sam ga dohranjivala na pocetku,e sa dohranom se natezao,kao da zna da nije moje mleko nego adaptirano.Dohranu je znao(od 120ml)da pije i pola sata,pa nekad cak i vise. Neznam da li on prepoznaje razliku u ukusu il cemu vec,al moje mleko popije sa apetitom,sve puca,a dohranu davi,gnjavi...
|
|
|
|