nata11 -> RE: Dohrana (3.12.2019 11:54:19)
|
Hvala svima. Jess to me zanimalo da postoji neka ustaljena kontrola i da se zna Zakonom sta mora sadrzati. I ima 5,5 m. Nema nikakvih ona zdravstenih problema, nije mrsava, redovne stolice 1x dnevno, eventualno na 2 dana. Ali nikada i nije bila bucka. Jos u stomaku je kasnila po 5,6 dana. Mene brine sto mislim da poslednjih mesec dana nije dovoljno napredovala. Naravno nemamo vagu pa ne mogu znati dok ne odemo krajem nedelje kod dr. Odbijanje mleka se javilo jos od pocetka i zato smo i dobilli preporuku za uvodjenje dohrane koju smo poceli sa 4,5. Ima skoro 2 obroka. Nocu- mleko Rano ujutru - mleko Jutro - mleko prepodne - uvodjenje novih namirnica voca, povrca + dam joj jos 60-80 ml od kase koju je vec jela mleko glavni rucak - zitna kasa - Riza, griz, LINO popodne -mleko uvece - mleko To su smernice koje sam dobila u savetovalistu. Imam brosuru prema kojoj se upravljam. Sta mislite da izbacim ovo voce, povrce prepodne i ostavim samo kasu popodne. Ili da ne prekidam kada smo vec dosta toga uveli i dosli do mesa skoro. ( izvinite ne radi mi upitnik na pc) Jel mozemo ako promenim preci vec na 2 ili da cekamo bas puna 6 meseca.
|
|
|
|