RE: Koje AD mleko koristite (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Dohranjivanje gustom hranom

Poruka

lokica77 -> RE: Koje AD mleko koristite (19.2.2013 8:45:53)

IZVORNA PORUKA: 2002m
moja beba pije Aptamil, na svaka 2h popije po 60ml i ni kapi vise a prethodno sisa.
Pravim joj dohranu sa hippovim cajem od kamilice i nema problema sa stolicom.

Rastvoris formulu u caj umesto u vodu? Nisam ni znala da to moze[sm=zmeden.gif]
Ja sam juce kupila HIPP-ov caj za probavu posto se K prilicno muci sa stolicom bas je tvrda i nema sanse da sama kaki dok joj ne pomognem sa toplomerom.

lokica77 -> RE: Koje AD mleko koristite (19.2.2013 8:46:43)

IZVORNA PORUKA: cockic
mnogo me nervira ambalaza tj.kesa sto nije y limenci e sad da li bi mogla y neky bebelac limenky da ga sipam da nestoji y kesi [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Imene je mnogo nervirala ta ambalaza pa sam sipala u bebelac limenku[sm=smiley1.gif]

lokica77 -> RE: Koje AD mleko koristite (19.2.2013 8:48:52)

Nesto nisam dobro citirala [sm=smiley9.gif][sm=smiley9.gif] nema veze razumecete

Anoniman -> RE: Koje AD mleko koristite (19.2.2013 14:12:27)

lokice, ako ima problem sa stolicom toliko cesto, mislim da treba da razmislite o menjanju mleka. i mi smo zbog toga presli sa aptamila na hipp.

tijatija -> RE: Koje AD mleko koristite (21.2.2013 13:03:04)

I sta sad??? Koje AD davati deci kad su i to zatrovali [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]
...

Sta je sa onim mlekom koje nema rezultata ??? Sve mi smrdi da su rezultati njihovi negativni [sm=hudicek1.gif]

lokica77 -> RE: Koje AD mleko koristite (21.2.2013 17:39:04)

izgleda da caj radi, juce i danas kakila sama bez vecih problema i nije toliko tvrda stolica [sm=bravo.gif] izgleda da cemo ipak ostati na NAN-u, mada moja apotekarka u kraju vec najavljuje nestasicu istog, onog od 600gr vec nema od subote a malog(300gr) ima jos malo nesto tako je u sve 4 apoteke koje su mi u blizini

tijatija -> RE: Koje AD mleko koristite (22.2.2013 10:10:59)

lokice i mi smo na NAN-u, meni je to odlicno mleko ali ga dobija samo jedna prodavnica i to vise ga nema nego sto ga ima, ali se ja obezbedim sa vise kutija i kod nas ima samo od 300g sto nam traje samo 1 dan. Moracu uskoro da mu promenim jer su ovde jos odavno objavili da ce dobijati samo dok ima zaliha izgleda da ce tako i kod vas

lokica77 -> RE: Koje AD mleko koristite (22.2.2013 11:18:18)

izgleda, moja apotekarka tvrdi da ce nestasica kratko trajati, doduse ovde jos uvek ima pakovanje od 300gr skoro svugde samo onog od 600gr nema

sanja 92 -> RE: Koje AD mleko koristite (4.3.2013 0:20:56)

dojila sam 20 dana,dok slucajno nismo zavrsili u institutu gde sam saznala da je izgubila 200g od izlaska iz porodilista,uopste nisam znala da imam malo mleka[sm=smiley13.gif] i tamo su je poceli hraniti ad
dosla smo kuci i pocela sam sa humanom koju nije htela da lizne(valjda joj je bila gadna i kao voda je) i okrenem institut da pitam koje su joj davali ad posto ga je super jela.i od tada smo na impamilu koji je odlican,gust,masan za razliku od humane.a citajuci neke kom vidim da je dosta beba odbilo humanu[sm=smiley36.gif]

Ana RR -> RE: Koje AD mleko koristite (4.3.2013 11:45:21)

Molim vas da ne menjate naziv teme. Tema se zove Koje AD mleko koristite a ne Dohrana.

2002m -> RE: Koje AD mleko koristite (4.3.2013 18:41:57)

IZVORNA PORUKA: lokica77

IZVORNA PORUKA: 2002m
moja beba pije Aptamil, na svaka 2h popije po 60ml i ni kapi vise a prethodno sisa.
Pravim joj dohranu sa hippovim cajem od kamilice i nema problema sa stolicom.

Rastvoris formulu u caj umesto u vodu? Nisam ni znala da to moze[sm=zmeden.gif]
Ja sam juce kupila HIPP-ov caj za probavu posto se K prilicno muci sa stolicom bas je tvrda i nema sanse da sama kaki dok joj ne pomognem sa toplomerom.

spremim vodu u flasicu i sipam pola kafene kas. caja i tako svaki put kad joj pravim dohranu.Probaj tako,sigurno ce poceti cesce da kaki[sm=smiley2.gif]

panicarka1 -> RE: Koje AD mleko koristite (24.3.2013 4:19:16)

u bolnici su nam rekli aptamil pre od njega nije napredovao lepo cak je gubio na kilazi ,imao jake grceve.Presli na alete pre ( od nestle)i odlicno je prve nedelje sa alete je dobio cak 300 gr. mi presrecni i nije imao jake grceve pakovanje 600gr. daleko povoljnije od aptamila [sm=bravo.gif] alete pre ,aptalil pre e to pre je najslicnije majcinom mleku po sastavu i kad se doji i dohranjuje bebin zeludac,creva bolje reaguju i tako bebice napreduju bolje[sm=smiley32.gif]

bea83 -> RE: Koje AD mleko koristite (25.3.2013 9:02:30)

Zna li neko šta se dešava sa Novalacom? Dokle će da traje ova nestašica? Mi smo bili prinudjeni da predjemo na Humanu junior, ali i nju teško nalazim[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

nina26 -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 11:46:42)

Moja Z, puni 20-og 6m, e sada mene zanima promena mleka sa 1 na 2...ostalo mi je jos malo mleka, necemo izdrzati do 20-og sigurno, pa da li da joj kupim ono mleko od 6m, i da pocne da pije to nekih desetak dana ranije, ili da kupim opet ovo koje koristimo,pa i kad udjemo u 6-ti???

bea83 -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 11:54:21)

Mi smo i na 2 i na 3 prelazili par dana ranije, prosto se tako poklopilo, pitala sam i pedijatra, reče mi da su to potpuno ista mleka samo je odnos vitamina i dr. stvari drugačiji s obzirom na uvodjenje čvrste hrane, tako da nema nikakvog posebnog postupka prelaženja niti je bitno da to bude u dan tačno

Anoniman -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 12:05:03)

nina, slobodno uzmi dvojku, kao sto bea kaze nije to neka razlika. mi smo na dvojku presli sa 5 meseci, a negde sa mislim 10 meseci smo presli na trojku (ono sto ide od godinu dana), a sa godinu dana smo poceli ova normalna mleka ali obogacena (delta advance, step up). sve po preporuci dr.

nina26 -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 12:29:23)

ok,hvala vam drage moje[sm=smiley31.gif]

cockic -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 13:22:41)

mi koristimo bebelac 3,ali ga nije bilo u aksi pre nedelju dana.a tamo je najpovoljnije,i mm uzeo 2-ku[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]ma ja gledala sastav mala razlika u tim vitaminima.barem izmedju 2 i 3 nije neka razlika.a ne volim da joj menjam,ovo je navila i hoce da ga pije.

bea83 -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 13:26:45)

Zna li neko gde da nadjem Novalac 3 ili Humanu junior? pa ovo je ludilo, prešli smo sa Novalaca na Humanu jer je bila nestašica, a sad je nestašica i Humane, pa šta se ovo dešava? Pojama nemam šta da mu dam, ne kupuje mi se baš treće mleko za mesec dana

cockic -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 13:29:14)

bea jer nije bilo nijednog novelac mleka,ako je bila 2ka mogla si nji uzeti.

bea83 -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 13:29:57)

Uzimala sam dvojku dok je nje bilo, sad više nema ni nje

Tiziana -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 13:32:30)

Novalac 3 imas po apotekama. Mi kupujemo ili to ili Aptamil 3 i uvek ga nadjemo.

bea83 -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 13:33:47)

ja sam obišla juče 3,4 i danas toliko, nema ga ni u jednoj, kažu stopiran je uvoz

Tiziana -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 13:44:35)

Svasta. Ja sam ga neki dan kupila. Znam apoteku u Katanicevoj ulici koja uvek ima sva mleka...mozda da probas da ih zoves..Mislim da se zove Laurus.

Tiziana -> RE: Koje AD mleko koristite (5.4.2013 13:46:21)

Nasa gospodjica nece ni da lizne kravicu, a sad se navukla samo na ta skuplja mleka.popije onu limenku od 400g za 3-4 dana, a kad je neko drugo mleko slabije ga pije...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>