bea83 -> RE: Koje AD mleko koristite (29.4.2012 7:57:00)
|
IZVORNA PORUKA: ksena da, termos je obavezan za one koji hrane bebu ad mlekom. njega cete koristiti i kad duze odsustvujete od kuce. nego, da li je moguce da beba vise ne zeli da pije mleko koje je do pre neki dan pila? juce smo bacili malo sto je ostalo u staroj kutiji, kao mozda bas to nece da pije, i otvorili novu, ali evo danas i sa njom zeza. ne popije vise od 100 ml po obroku. prekjuce joj je mm pokusao dati i formulu br 2. ali nista, nije htela. Kseno eno ja na prethodnoj strani pisala da smo promenili Aptamil baš zbog toga što je mali gospodin počeo da se buni i odbija. Nemam pojma šta mu je to nadošlo ali bila je muka dva,tri dana nahraniti ga (što inače uopšte nije slučaj) i promenila sam mleko,uzeli smo Nan. Sad pije najnormalnije, ali što je zanimljivo uvalim mu i Aptamil povremeno (dok ne potrošim zalihe) i sad popije i njega bez problema Što se grejanja vode tiče, termos je najpametnija stvar koju sam dobila na poklon. Moj ima 350ml tako da je zgodan i kad idemo negde za torbu i drži bukvalno 24sata vrelu vodu. Ja prokuvam ujutru,stavim u termos i onda mešam sa običnom Rosom tako da mi potraje ceo dan, uveče opet sipam vrelu i tako u krug
|
|
|
|