Mala Loojka -> RE: Koje AD mleko koristite (6.6.2011 21:20:40)
|
IZVORNA PORUKA: Anab Drage moje mame, ja sam nova mama na ovom forumu i treba mi bilo kakva pomoc. Moja beba ima 43 dana i ja nemam mleka nego je hranim ad. Koristim aptamil 1 i problem je sto je ona, po doktorima, napredovala malo za 1 mesec,a to je 680gr.Inace jako malo jede, uopste nije po kalupu.Trebalo bi da jede od90-120ml po obroku a ona jedva sastavi 60ml. Po nekad pojede 120ml ali ja stvarno ne znam zbog cega.Dok jede sve je ok do nekih 60ml, posle toga krece istezanje, mrstenje,gicanje a nisu klasicni grcevi.Ne place. Cula sam da ne valja prelaziti na drugu formulu po svom izboru ali ne znam sta da radim. Da li je neko imao slicno iskustvo. Moj mali ima 4m i jede 120ml na 3h ili 150 na 4, sto mu na isto dodje... A sa mesec ipo je jeo 60m... sa 2ipo smo presli na 90ml, i sa 3 na 120... Jos smo na tome... I moj na pocetku nije hteo lepo da jede, zaspi, ili tako nesto, ali ja ga cackam po uvetu, nosic, rukice, nogice, drzim mu paznju dok sve ne pocuga... Nekada je to znalo da se oduzi i na 1h... Ali...
|
|
|
|