mila83 -> RE: Pričajmo o ekcemu - dermatitisu i osvojite Cortinat krem! (19.7.2015 22:01:54)
|
IZVORNA PORUKA: Buba Mira Nama je dr u domu zdravlja dala hidrocilin, pa hloranfenikol, pa je na kraju dobila hidrokortizon. Ništa nije pomoglo a i ja sam rekla da neću više da joj trpam sve to na oči. I ne znam šta da radim, sad se malo smirilo ali se plašim da opet ne bukne na moru. Prošle godine je od sunca i mora sva bila otekla u licu. Buba Miro,identican problem ima moja cerka,sad kada sam videla slike..isto tako,bude grozno,nama je oftamolog rekla da je to upala kapaka pa dala tobradeks cini mi se,dermatolog misli od ekcema,pa je mazala nekom kremom,uglavnom kombinacije kortikosteroida.Onda se to povuce,bude neko vreme mirna pa opet sve ispocetka krene,crvenilo,perutanje,suva koza pa neke kao ljuspice i hrapava koza,bilo malo i na slepooocnici,cak je malo i na bradi imala.Ja mislim da je to vrsta ekcema,alergije na nesto....Jel tvoja cera ima jos negde neku promenu na kozi ili samo na kapcima ?
|
|
|
|