margom -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (11.3.2015 11:05:14)
|
E pa da ne poveruje covek sta sve moze da ga snadje.....Elem, krenem ja juce u NF da pokupim rezultate briseva, kad ono streptokoke agalacticae u oba brisa, s''''tim sto je u cervikalnom veoma mali broj, a u vaginalnom MASA...Ostali brisevi uredni...Naravno, odmah mi dadose terapiju i trkkkkk u apoteku koja jedina pravi po porudzbini vaginalete Klindamicina, plus kapsule Palitrexa, sve to za pet dana. A lepo sam im trazila u novembru kada sam ih samo u vaginalnom brisu imala "veoma mali broj koji se smatra fizioloskom florom i ne leci se", da mi daju nesto da bi sprecili razmnozavanje ali joook, i sada etoooo......trazili ste, gledajte ! I najjace mi je to sto partnera niko ni ne pominje, pa smo na svoju ruku otisli i dali bris uretre, jer ako ih i on ima, to moze prilicnon da utice na plivace, mora se leciti onda i on........ a ne mozemo imati ni odnose sto automatski znaci duzu apstinenciju, pa onda eto novog problema......Inace nam je zakazan odlazak na prvi UZ u Valjevo za 20.3. a Mikroginon pijem do 15.3.........mi i inace planiramo da zamrznemo jedan uzorak plivaca jer ponekad imamo psiholosku blokadu kada se, kako oni kazu, "pod prinudom" daje uzorak, i ne zelim da razmisljam da li ce se to bas desiti na dan aspiracije.....ludilooooo, da ne poveruje covek......Ono sto me dodatno brine jeste kako se uzimanje antibiotika moze odraziti na samu vantelesnu, i da li to uopste ima neke veze, mada znam da je mnogo zenica imalo ovako kao ja pred samu VTO bakterije i uspesno ih se resilo i ostalo user posted image ....samo se nadam da mi u potpunosti ne za''''ebe imunitet...uzela sam i probiotike da mi ne aktiviraju kandidu, uzimacu i vitamine i uzimam vec i aloju i sta vise mogu.....e majku mu, pa gde bas sada......user posted image
|
|
|
|