RE: Vantelesna oplodnja XIV (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 17:10:40)

Zenskice drage..evo me,setala malo danas,pa sam pila kafu s drugaricom pa uzela da malo slikam i skrenem misli...Kako ste Vi provele dan?

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 17:17:23)

Sigitarius,Ljubic mi je rekao da lezim na levom boku jer su oni bili na toj strani kad mi je radio vaginalni ul.zvuk.Tako da sam na kontu tog njegovog sto mi je rekao skontala da su se oni smestili levo .

sagitarius -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 18:55:35)

Lidija,super.Bas dobra fora.Tacno oni gledaju ultrazvukom sta se desilo.Jel Ljubic vodi zenama trudnocu ili se samo bavi vantelesnom?

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 18:57:19)

Meni moja dr nije gledala uz nakon et. Samo pre et gledala je endonetrijum i to je to

sagitarius -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 19:02:45)

Maraj,gledala je sto posto.Dok si bila na stolu.Samo to traje sekund i verovatno nisi primetila.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 19:12:51)

Moguce. Toliko mi se piskilo da sam jedva cekala da ustanem sa stola[sm=smiley36.gif]

sagitarius -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 19:14:42)

Ma da,samo proveri da li su stigli na pravo mesto,ne bih se ni ja setila da Lidija nije pomenula.[sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 19:21:24)

Ja znam da kada sam radila prvu vto nakon izvlacenja katetera dala je kateter embriologu i on je pod mikroskopom pogledao da li su izasli i to je to. Ne secam se ni da je tad ona proveravala uz. Mada moguce je da jeste

sagitarius -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 19:30:17)

E,a meni to nisu proveravali.Mada je meni prvi put vracan samo jedan,pa mozda ima veze sa tim.Ma,ko ce znati.Ali,uzdamo se ti i ja u Gocu da zna sta radi.
Inace,ja sta god od filmova pokusam da gledam svaku malo emotivniju scenu isplacem.Mene,izgleda ubise hormoni.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 19:36:52)

A ja se ubi jeduci. Samo zvacem. Il je pms il je [sm=nosecka.gif] [sm=smiley2.gif]

sagitarius -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 19:38:24)

Mora biti to drugo😄😄😄

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 20:08:47)

Ja sam se od transfera ugojila 2-3kg sigurno. Samo nesto jedem.
Sagitarius, i ja sam danas otplakala jednu turu, ali ne zbog filma, vec sto mislim da nije uspelo[sm=smiley13.gif]

sagitarius -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 20:11:23)

Jess mila,ja sam to juce.I to iz istih razloga.
A danas se vadim na film[sm=smiley36.gif]

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (23.1.2015 23:13:08)

Sta je sa Vama zene,sto se nervirate i placete pre rezultata bete.Ja sam se rasplakala posle Et jos dok sam bila na klinici..ali od srece ..jer sam napokon trudna. Molim Vas da i Vi tako razmisljate.Sutra idem da vadim krv da proverimo progesteron pa da javim Ljubicu rezultat da vidimo da li ce mi uvoditi utrogestan ili ne.Nadam se da nece.A inace meni je prvi put sada sondom proveravao da li su smrzlici na dobrom mestu,ranije je to radio u toku et samo preko stomaka..sad i preko stomaka i vaginalno...uspece ovo..sigurna sam..

sagitarius -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 0:25:10)

Lidija,svaka cast na stavu,zaista.[sm=bravo.gif]
Nas malo spucali hormoni,ali bice bolje.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 7:16:31)

Lidija[sm=bravo.gif] bravo za razmišljanje!

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 8:44:02)

Tako je drage moje ,samo pozitivno.Jess gde si ti?Maraj Sigitarius kako je danas?
Svim devojkama koje krecu u proces VTO zelim puno srece i naravno uspesnost,
Bila sam jutros da uradim progesteron,rezultati posle 14h.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 9:38:24)

I ja se sad vratila iz laboratorije isla da uradim krvnu sliku zbog trombofilije i lekova koje koristim. Napolju je uzasno vreme. Mislim da danas vise nema izlaska napolje[sm=zmeden.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 9:47:12)

Evo me, jos sam u krevetu, cujem da napolju pada kisa.
Lidija, drago mi ja da si pozitivna i nemoj pogresno da me shvatis, ali mislim da ja najbolje poznajem svoje telo i jedini put kad me nije boleo stomak je kad sam bila trudna posle prve vto. Ni pre, ni posle toga mi se nije desilo da me boli, a da ne dobijem. Ne mogu da pisem da je sve super i sjajno kad se tako ne osecam. Uvek pisem onako kako jeste.
Nadam se ja i dalje, ali....

sagitarius -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 9:52:46)

Dobro jutro devojke.Napolju je stvarno grozno.Jedino moze na neku kafu da se ode,ali od setnje nista.
Lidija,Maraj cekamo zajedno rezultate.
Jess,nadam se da ti je to od hormona,jer ipak si prosla kroz stimulaciju i nornalno je da se nesto desava.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 10:07:59)

Stigli rezultati krvna slika i naravno trombociti odlicni[sm=bravo.gif] jos da docekam tamo onaj petak pa da slavimo[sm=rozacrtici.gif][sm=smiley2.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 10:38:37)

Maraj, super za trombocite[sm=bravo.gif]

sagitarius -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 10:51:29)

Maraj,super!Sad moze smirenija da cekas.

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 10:51:33)

Devojke..situacija se menja iz casa u cas..pre sat vremena je pocela da me boli glava jakooo kao pred ciklus sto me uvek boli...uzas..pocinje da mi opada raspolozenje po pitanju pozitivne bete jer me je oba puta kad sam radila vto bolela glava par dana posle transfera..a to su mi predmenstrualne glavobolje..[sm=smiley13.gif]

LIDIJA STEVAN -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (24.1.2015 10:52:58)

Maraj super za trobocite...samo napred drage moje...ali sada meni pocinje da opada pozitivno raspolozenje zbog ove glupave glavobolje..[sm=smiley19.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>