RE: Vantelesna oplodnja XIV (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

alex88 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (3.1.2015 10:54:04)

Devojke nije me dugo bilo na ovoj temi,ali vas redovno pratim.Srecna vam Nova i da vam se ispuni najveca zelja da postanete majke.Cestitam svim pozitivnim betama i zao mi je zbog negativnih beta u prosloj godini,ali ova godina ce biti vasa,borite se i ne gubite nadu.
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Bebana17 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (3.1.2015 10:56:27)

Ja sam ciklus dobila još 01. januara, i to strašan ciklus [sm=smiley1.gif] pa ću vaditi betu tek sledeće nedelje, da konstatujemo da je pala na nulu tj. da je sve uredu posle ciklusa. Idemo dalje, ja sam ovo već ožalila, osnažila se, i ne osvrćem se na poraze. Biće jednog dana drugačije, prva beta će biti trocifrena i doćiću do bebice jednog lepog dana.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (3.1.2015 14:30:36)

Evo i mene. Juče sam bila kod dr 2dc na uz. Izgleda da dr planira da mi ovaj ciklus radi fet. Ja sam ocekivala da ce me nakon negativne bete poslati ponovo kod hematologa jer mi antitela nisu pala ni pored terapije. Ona mi samo rece da opet krenem sa pronisonom i da dolazim ma folikulometriju.

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (3.1.2015 15:09:56)

Bebana, zao mi je. Drago mi je da si pozitivna, samo napred!!
Ja se bockam sa Gonalom, prvi put koristim Pen sistem i odlican je. Nema spriceva, igala, pripreme...nista, samo boc!

dunja RR -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (3.1.2015 15:14:13)

Bebanče, jako mi je žao ...Da ti Bog da snage, ti si borac veliki, želim ti da dobiješ ovu tešku bitku vršnjakinjo [sm=smiley31.gif]

veseli osmjeh -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (4.1.2015 20:24:25)

Cure nisam se dugo javljala. Prošli mjesec sam radila vto u Mariboru i nažalost nista. Imam smrznute dvije blastocista. Sa mnon je bilo pet cura i svima je beta negativna., katastrofa i razočarenje. Kako je dr.Vlaisavljević otišao u penziju, izgleda da su se malo opustili. Molim Boga da ce ove godine moje bebe e rode živi i zdravi. Sretno svima .

sagitarius -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (4.1.2015 20:39:10)

Zao mi je,ali nadam se da ce sa zamrzlima uspeti.Kada ćeš njih da vracas?Ja sam načula,ali pojma nemam da li je tacno da vlaisavljevic radi negdje u bg.

Maraj -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (4.1.2015 21:28:48)

Da i ja sam cula da je Vlaisavljevic sada u Jevremovoj. Proveri ako bi kod njega...

Bebana17 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.1.2015 11:41:57)

Jess, slažem se sa tobom, pen je super naspram obične injekcije, ni ne oseti se, a nema nikakve pripreme, i mi smo u poslednjoj vto samo penove koristili, jer smo sami nabavljali lekove, pa nam ovo bilo mnogo praktičnije. Navijam za folikule!

veseli osmjeh -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.1.2015 13:31:46)

Po moje bebe idem u martu. Dok se malo psihički sredim od neuspjeha i hormona. Sve u svemu bilo je veoma stresno. Što se tiče same klinike i dr. Reljiča koji je sad glavni samo riječi hvale.
Nešto je ipak nedostajalo u cijeloj toj priči. Pa zar je moguće da svih pet cura beta negativna. Raspon godina od 30 - 37.

Evo i informacije vezane za cijene.
Smještaj u Mariboru od 35 -37 eura/ dan, nedaleko od UKC Maribor, pješke 5 minuta.
Postupak IVF 1800 eura do ICSI 2200, moj je bio 2000 eura IVF/ICSI ( sa uključenom folikumetrijom dva puta i zamrzavanje na pet godina ).
Postupak Fet-a je 400 eura, pravi se pauza od jedan ciklus, prije.

Chipsy -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.1.2015 19:30:23)

Ja sam bila kod prof. Vlaisavljevica u jevremovoj. On tu dolazi svaki drugi mesec pa mozete da pozovete. Meni je on najpozitivniji dr kog sam srela. On tu dovodi i svog embriologa sto je narocito bitno kod muskog steriliteta. Inace u Jevremovoj sve kosta 220000 + lekovi . Svima puuno srece i da uskoro budete[sm=nosecka.gif]
Bebana[sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.1.2015 19:48:00)

Ja sam bila u mariboru prosle godine, i za njih imam samo reci hvale. Pogotovo za profesora Vlaisavljevica i embriologa Boruta. Oni su sada zajedno u jevremovoj, kao sto vam je Chipsu i napisala, svaki drugi mesec.
Ja se nadam da cu se ove godine vratiti po mog eskimka i da ce fet biti uspesan.
Moguce je da od pet zenica ni jednoj ne uspe, nekada se desi da uspe svima..to sve spada u statistiku. Mislim da se profesor i dalje u Mariboru vodi kao savetnik, kao i kod nas u Valjevu.

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.1.2015 20:44:59)

Veseli osmeh ,Wiven [sm=smiley31.gif]od srca vam zelim u drugom pokusaju veliki USPEH !

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.1.2015 20:46:54)

Draga ,koliko si dana provela u Mariboru ?

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.1.2015 21:05:55)

IZVORNA PORUKA: pozitivna

Veseli osmeh ,Wiven [sm=smiley31.gif]od srca vam zelim u drugom pokusaju veliki USPEH !

Hvala puno, evo ga prvi mariborski pokusaj upravo ljuljam u rukama [sm=smiley36.gif]
Mi smo proveli 13 dana, ali smo dosli dan ranije i ostali dva dana duze. Mi smo napravili da nam to ujedno bude i godisnji odmor, pa smo skitali do Trsta, Graca i po Sloveniji

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.1.2015 23:49:23)

Cestitam draga ! I ja tako svaki put kazem mm .racunajmo da smo na

Godisnji

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (5.1.2015 23:57:40)

Hvala, treba samo biti uzasno uporan. Borba je velika ali se moze izaci kao pobednik iz nje.
Treba iskoristiti svaku priliku i opustiti se, proces je sam po sebi veoma stresan a i to moze da utice na ishod.
Navijam za sve vas da ova godina bude ona prava i da rode imaju pune ruke posla

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.1.2015 13:24:44)

Danas bila na UZ, endometrijum 9,3 mm, na svakom jajniku po 7 folikula, svi su oko 11mm. Danas mi je 7dc. U petak idem ponovo na UZ, a aspiracija najverovatnije u nedelju. Bas sam uzbudjena!!

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.1.2015 14:35:09)

Jess 021 ! Cestitam draga super 14.folikula [sm=bravo.gif] [sm=smiley1.gif]

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.1.2015 14:37:30)

Jess ! Sta koristis za stimulaciju ?
Drzim persnice ako bude aspiracija u nedelju jer radis pod anestezijom ili lokalnom?

Poz.

wivern -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.1.2015 14:38:18)

Jess ti ces da otvoris ovogodisnje bete na vto temi [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.1.2015 14:40:19)

jess[sm=bravo.gif]odlicna vest,navijamo za u nedelju[sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.1.2015 14:49:54)

Drage moje,dugo me nije bilo.Evo da javim novosti,juce sam radila betu 298.Od terapije sam primala inekcije progesteron depo svakog drugog dana.Kad sam javila dr da sam trudna ubacili su mi i Utrogestan 3x200.Nedelju dana pre bete sam imala simptome jake bolove u stomaku kao da mi se rasteze materica i nisam mogla da sednem,tada sam primala samo inekcije.Od juce sam pocela i sa vaginaletama i od tada nemam vise nikakve simptome u stomaku,jako sam uplasena za bebu ,ne mogu ni da spavam.Da li neko ima slicno iskustvo sa Utrogestanom??? Juce sam bila srecna jer je beta pozitivna a danas sam ocajna jer simptoma vise nema,kao da se nista ne desava.[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif].Sve vas puno pozdravljam

branki* -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.1.2015 14:55:09)

mico,cestitam,odlicna beta[sm=bravo.gif]ja sam koristila vaginalno utrogestan,tako je i bolje,meni su tako rekli.mislim da je sve u redu..hoces ponavljati betu za par dana?

micaubica83 -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (6.1.2015 15:00:20)

Ponovila bih ja i sutra ali ne rade zbog Bozica,moram da cekam cetvrtka i poludecu do tada [sm=smiley13.gif].Bas sam uplasena sto su mi simptomi nestali i to bas od kad stavljam Utrogestan.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>