|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vantelesna oplodnja XIV
27.12.2014 23:39:44   
Maraj
Jao ne. Mislim da je to dosta bolno. Ipak treba da ti probuse jajnik da bi izvadili folikule... Jer tebi neko predlagao da radis na zivo? Ja to prvi put cujem.

(odgovor članu pozitivna)
Direktna veza do poruke: 1526
27.12.2014 23:46:20   
IvannaM
Skoro sam bila u prilici da cujem da se u Engleskoj i Americi aspiracije najcesce rade samo pod lokalnom anestezijom......ja ne znam da li bih mogla, sem ako ne bih imala drugi izbor

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1527
28.12.2014 11:03:20   
Meisje

IZVORNA PORUKA: pozitivna

Dali je neka od vas radila aspiraciju bez anestezije ?
pozdrav svima i sve vas user posted image

Ja sam radila pod lokalnom i prilicno je bolno ali brzo ide,ja sam imala 8 folikula

Direktna veza do poruke: 1528
28.12.2014 13:58:38   
pozitivna
Maraj draga,mora biti bar lokalna ,

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1529
28.12.2014 14:06:55   
pozitivna
Pa tako bude lokalana ,pa ako bude bas bolno onda ubrizgavaju malo morfina ,,,,,

Direktna veza do poruke: 1530
28.12.2014 20:04:06   
Sanjalica1980
Drage moje buduce trudnice, imam neke lekice koje bi zelela da poklonim pa kome treba neka mi se javi u pp.

Pregnacare - cela kutija
Mamavit- fali par tabletica
Folnak- puna kutijica
Progesteron depo injekcije - puna kutija od 5 ampula
Betadine vaginalete - cela kutija
Estrofem- pola kruga
Fragmin 2500ij - samo tri injekcije
Macmiror-fali 4kom u kutiji

Slobodno kazite kome sta treba pa bi vam poslala post expresom. Ici cu verovatno u utorak do poste.

Sve je u roku :-*

Direktna veza do poruke: 1531
29.12.2014 14:51:00   
pozitivna
Maki draga ,hajde Gde si vise user posted image

Poz.

(odgovor članu Sanjalica1980)
Direktna veza do poruke: 1532
29.12.2014 14:57:34   
Sanjalica1980
Maki i ja cekam lepe vesti pa da nam se pridruzis u temi trudnice user posted image

Direktna veza do poruke: 1533
29.12.2014 22:09:14   
pozitivna
Sanjalice draga Ja i TI nestrpljivo cekamo nasu Maki ,ali je nema bas me cudi ...nadam se da joj internet nije u redu

Sta mi ti radis kako si?
Poz.

Direktna veza do poruke: 1534
29.12.2014 23:02:01   
Sanjalica1980
Ja sam bas usla jer sam mislila da ima novosti user posted image

Dobro sam ti. Lezim i cekam termin za cr.

Jesi ti dobro? Ima li nekih novosti?

Direktna veza do poruke: 1535
30.12.2014 21:03:38   
pozitivna
Evo draga hvala bogu dobro sam,cekam Januar pa da krenem sa stimulacijom :) Jedva cekam
Drzim pesnice za CR.

Joj nema nam je Maki user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 1536
31.12.2014 5:05:52   
Meisje
Bebana drzim figeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1537
31.12.2014 9:20:20   
jess021
Maki, Bebana čekamo lepe vesti.
Ja od 02. januara krećem sa stimulacijom, iznervirala sam se jer moja dr od 10.01. ide na godisnji, tako da ću od tog datum biti prepuštena nekom drugom, a ne znam kome. Šta da radim, valjda tako mora.
Svima u Novoj Godini želim zdravlja, sreće i naravno punouser posted image user posted image user posted image

Ono sto verujemo o sebi i o zivotu-postaje nasa istina.
U mom svetu sve je dobro!

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1538
31.12.2014 11:10:06   
Bebana17
Moj deda mraz ove godine štrajkuje, beta je samo 11. Ponovićemo betu za dva dana pa da prekinem terapiju, iako ovde nema mesta nikakvom nadanju, ali lekari su čudo, pa insistiraju na još jednoj proveri. Pošto se posle transfera ništa nije događalo, znala sam da nema ništa od ovoga. Neka događanja u stomaku su počela tek pre par dana, i to je najverovatnije ta beta tj. biohemijska.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1539
31.12.2014 13:27:55   
Chipsy
Bebana, nadajmo se ipak. Koji ti je dan od et? Ljuuubim teuser posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1540
31.12.2014 15:59:15   
Meisje
Jaoooo pa da l je moguce!! Ok,dobar znak da se nesto desilo ali stvarno smo se mnogo nadali... Drzim fige jaaako i saljem puno pozitivne energijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1541
31.12.2014 16:33:19   
Bebana17
Meisje, Chipsy, saljem zagrljaje obema. Deveti dan je od transfera dve rane blastociste. Prethodnih dana je bio negativan test. A juce I danas ima ta neka bleda crta. Od ovoga nema nista, jako je kasno zapocela implantacija, bilo bi cudo Bozije kada bi od ovoga bila zdrava trudnoca.

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1542
1.1.2015 18:12:27   
Maraj
Pozdrav drage VTOVKE . Puno bebaca u ovoj Novoj godini svima nam zelim.
bebana pa 9.dan od transvera je rano. Obicno kazu 14.dan da se rafi beta. Daj Boze da je kod tebe tako mala jer si je prerano radila.
Ja danas dobila tako da sutra idem na uz da vidim sta ce mi dr reci. Ovo mi je prvi uz od neuspele VTO.

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1543
1.1.2015 19:52:20   
Bebana17
Maraj, nije rano, tad mi je dr rekao da vadim betu. Danas sam dobila, i pored terapije utrogestanom, tako da je definitivno ovo kraj.
Navijam za nas u ovoj godini, da konačno dobijemo naše bebice!

Jess, da sve bude drugačije ovog puta i da se završi tvojom user posted image Navijamo svi!

(odgovor članu Maraj)
Direktna veza do poruke: 1544
1.1.2015 21:03:08   
PalcicaBg
Bebana zao mi je beskrajno user posted image
Da nam ova 2015 bude srecna i bebicetna!
Pa jedna godina mora biti nasa,a to mora biti ova,dosta je bilo vrdanja user posted image

(odgovor članu Bebana17)
Direktna veza do poruke: 1545
1.1.2015 22:29:08   
uplasenaa
Drage devojke srecna nova 2015 puno uspeha u nasoj borbi da bude sto vise beba u ovoj novoj godini user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PalcicaBg)
Direktna veza do poruke: 1546
1.1.2015 22:45:50   
Meisje
Bebana tu smo i borimo se do pobede,sve ima svoje razloge,tvoja beba ceka svoj trenutakuser posted image user posted image

(odgovor članu uplasenaa)
Direktna veza do poruke: 1547
2.1.2015 15:28:27   
zece
na 9 dan je rano da se uradi beta ili test ja uvijek radim betahcg na 14 ili 15 dan i bolkje da je neegativen nego kao kod mene biohemiska i blighted ovum da nemoze covek da se radje na pozitivna beta

(odgovor članu Meisje)
Direktna veza do poruke: 1548
2.1.2015 22:05:59   
Chipsy
Bebana, a jel si radila ponovo betu?
Svima srecna nova godina, i puuno visokoh beta!!!

(odgovor članu zece)
Direktna veza do poruke: 1549
2.1.2015 23:39:25   
Meisje
Bebana je l ima nesto novo,jesi ponovila betu?

(odgovor članu Chipsy)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kako izgleda zdrava i plodna sperma?
Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here