Cipelicka -> RE: Vantelesna oplodnja XIV (15.9.2014 15:33:41)
|
IZVORNA PORUKA: LIDIJA STEVAN Cipelicka..jesi ti sada radila vto u Jevremovoj?nista ne razumem...cekas rezultat? Da, u Jevremovoj, iz prirodnog ciklusa. Inace, sto se tice cajeva iu vitamina, ja sam vam magistar za to. Otkad su mi rekli da imam nizi amh ja sam po netu kopala sta mogu da uradim da pobosljam kvalitet jajnih celija ako vec ne mogu kvanitet. Od decembra prosle godine uzimam razne suplemente koji provereno pomazu u ovome. Koenzim q10, l arginin, maticni mlec, beli luk, kalcijum, maglenezijum, cink, riblje ulje, vitamin e, prenatalne sa folnom koje u svom sastavu imaju vitamine iz kompleksa, a,b, c, gvodje itd.. Sve to ne uzimam svaki dan niti uvek. Uglavnom od M do O i onda nastavljam sa ovim prenatalnim. Sto se cajeva tice, pijem vec dva meseca macu, crveni zdravac a proslog meseca sam u Pancicevoj apoteci kupila i njihovu mesavinu S za sterilitet, koja osim mace i zdravca, u sebi ima jos nekoliko biljaka. Takodje sve to pijem od M do O, tacnije do bockanja folikula posto zadnja dva meseca radim vto iz prirodnog ciklusa.
|
|
|
|