Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 13.3.2010 0:19:28
|
|
|
|
gagana83
|
Zene,evo i mene u slicnom problemu... Planiram da kupim notebook(planiram,mada para nemam ). Najvise bih ga koristila za internet,bitno mi je da mu je dobra baterija i da nije skup,do 30000,po mogucstvu i manje. Ne mogu vise da vadim oci sa mm oko kompjutera!
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 15.4.2010 22:53:23
|
|
|
|
lenaa
|
ja imam HP i to u beloj boji. Prezadovoljna sam kvalitetom ,ne znam samo koja je cena u Srbiji.
|
|
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 15.4.2010 22:59:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa oko 30 000 su ti mini notebook-ovi.... znachi 10" ekran, baterije dugo traju jer malo troshe...uglavnom su slichnih karakteristika.... Moze da se uzme i 15" laptop ovom cenovnom rangu...ali su karakteristike slabije, i baterija brze ode...
|
|
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 16.4.2010 7:32:48
|
|
|
|
*Alexx*
|
Gagana, imas divnih netbookova do 300 evra. Ovo sto kaze Smeshkica
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 9.7.2010 7:21:39
|
|
|
|
bebironcic
|
Da li neko od vas ima laptop HP6720s,trebala bi mi jedna informacija !?
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 9.7.2010 10:22:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja ne posedujem taj laptop...ali znam dosta o njemu.... reci, mozda mogu pomotji
|
|
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 21.7.2010 22:46:25
|
|
|
|
lenaa
|
Bebironcic ja imam Hp Pavilion dv7, mozda mogu da pomognem
|
|
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 28.12.2013 14:57:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Ja danas bila da kupim lap top, našla sam jedan Dellov, odličan, sa procesorom najnovije generacije. Ima i HP slične cene, ali prodavac kaže da je bolji malo Dell zbog boljeg procesora, tu je negde i Asus kaže. Da li Dell, HP ili Asus? Ja imam iskustva sa Dellom, sa ostalima ne ..
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.12.2013 15:02:53 >
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 28.12.2013 22:25:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Žene dajte savet, moram sutra ili u ponedeljak evenutualno da uzmem
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 28.12.2013 22:37:29
|
|
|
|
isidora88
|
ja glasam za dell, imala sam ga i super sam zadovoljna bila sa njim, sad imam asus i meni je bas losiji kvalitet izrade u odnosu na dell
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 29.12.2013 16:44:09
|
|
|
|
dunja RR
|
Pretražih sve radnje danas, dell koji želim nema nigde, ovaj KLIK. Predlažu mi da uzmem ovaj ASUS
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 29.12.2013 16:57:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo imalai asus i nikada ga vise ne bi uzela , sada imam hp pavilion g6 zlatni i zadovoljna sam njime, dell nije imao ni kada sam ja htela da ga uzmem, a toshibu mi nisu preporucivali, kayu tesko se popravlja kod nas...
|
|
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 29.12.2013 17:05:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Nemam pojma, a trebala bi do sutra da odlučim..kažu da je ova serija Della i Asusa bolje od HP, a od HP nisam našla ništa što mi odgovara. POgledaću još večeras, boli me više glava od gledanja i zivkanja radnji
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 29.12.2013 17:48:57
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sto ne uzmes neki fujitsu? Mi imamo dobro iskustvu sa njime. Mm obicno kad neko treba da kupi sa posla neki laptop preporucuje taj. Nema greske. Eto malo i da reklamiram sestrinu firmu
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 29.12.2013 17:49:24
|
|
|
|
isidora88
|
ja imam bas taj asus, ja ga ne bih ponovo uzela ni da je dzabe.
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 29.12.2013 23:18:52
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovo je baš noviji model koji je skoro izašao i baš ga hvale. I garancija mu je dve godine, ne znam šta tačno može da mu ne valja? Kontaktirala sam stručnjake / čitaj brata programera /kaže da je bolji od HP-a. Gledali smo HP modele ček do 10.000 skuplje od ovog Asusa i Della koji sam htela, i svima su lošije karaktertistike, i svi imaju intergrisanu karticu, što meni ne odgovara zbog posla, treba mi memorije i da ga intergrisana ne usporava. IZVORNA PORUKA: isidora88 ja imam bas taj asus, ja ga ne bih ponovo uzela ni da je dzabe.
< Poruku je uredio dunja RR -- 29.12.2013 23:41:22 >
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 29.12.2013 23:24:27
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Sto ne uzmes neki fujitsu? Mi imamo dobro iskustvu sa njime. Mm obicno kad neko treba da kupi sa posla neki laptop preporucuje taj. Nema greske. Eto malo i da reklamiram sestrinu firmu Gledala sam, nema puno izbora u ovim našim poznatim radnjama. A i teški su mi, svi imaju 3 kg, a moram da gledam malo iznad 2kg, jer mi odpadnu leđa, idem često na sastanke. Ovako su mi ok, ali šta ću, težina mi je bitna, ne mogu više da teglim :(
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 29.12.2013 23:37:08
|
|
|
|
isidora88
|
moj je od prosle godine, ne znam onda jel taj, ali po karakteristikama bih rekla da jeste, mada nisam neki strucnjak, a kutiju sam bacila. meni je tastatura konkretno losa, dugmici su losi, tj. kvalitet izrade, nekad malo zapucava, cak i kad pobrisem sve viruse i kad mi se instalira novi win desi se da baguje. ja ne bih kupila vise asus, ali ti vec vidi sta ti najvise odgovara.
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 29.12.2013 23:39:02
|
|
|
|
dunja RR
|
Našla sam jednu Toshibu, samo da je ima, videću sutra :)
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 30.12.2013 14:00:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Konačno nađoh pravu mašinu KLIK
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 30.12.2013 14:08:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Iskreno, ja pojma nisam imala da računari poskupljuju od 1.1. za 12%, zbog PDV, pa je zato ovakav haos u radnjama, i nema ničega što valja. Ja kupujem jer mi je ovaj na kome radim pred crkavanjem. Neko je otkazao pre pola sata rezervaciju za ovaj gore, i sada je moj
< Poruku je uredio dunja RR -- 30.12.2013 14:13:07 >
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 30.12.2013 14:26:10
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Konačno nađoh pravu mašinu KLIK Dunja, tu smo negde hehe OVAJ je moj
|
|
RE: Pomoc u kupovini notebook-a 30.12.2013 18:31:13
|
|
|
|
dunja RR
|
I Trcka jesi li zadovoljna?
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?