sirena -> RE: Pomoc u kupovini notebook-a (19.10.2009 16:31:15)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava @ sirena - ja kažem za varijante koje sam ja tražila, tada kad sam gledala ti acer-i koje sam ja htela su bili skuplji, u sloveniji je acer poprilično zastupljen, no isti kompovi ovde i kod nas - velika razlika u ceni nisam ja rekla da acer ne valja, daleko od toga - samo sam uporedila ova dva na kojima radim. iskreno katjice - svako ima svoj favorit, pogotovo serivseri i oni koji rade sa računarima (smeshki nemoj me utepash), da krenemo od OS pa preko svih drugih programa. Kako je ko navikao (ja recimo MORAM da imam total commander na kompu) Savet koji ja mogu da ti dam - otprilike vidi šta bi ti da imaš od konfiguracije, pa onda gledaj tu konfiguraciju u rangu cene koja je za tebe prihvatljiva. nadam se da znaš za sajt ITsvet? p.s. katjice imaš PP [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Hej, pa ne vredjam se samo kazem, stvarno mozda je bio skup i nije ga bas bilo, ni sada ga nema, ali nije skup. Pa nismo kokoske pa da se ljutimo, zbog gluposti, ja volim zivot, i volim Ringeraju koja mi bas pomaze, tako da meni reci kako mislis, nema ljutis.
|
|
|
|