vocicana
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Voci, ne znam da li se secas, pisala sam ranije, S se isto ponasao u tom uzrastu u kom je tvoj D sada. U zemlju sam propadala. Pricali amo stalno da se to nw radi, proslo ga je. Sada recimo kada su u srednjoj grupi, jesenas je dobijao batine od jedne devojcice uz grupe duplo manje od njega. Pricao mi je i nisam verovala sve dok svojom ocima nisam videla na jednom rodjusu. Ali prestala jw, prosla ju je ta faza. Sada imaju drugu drugaricu koja sve redom udara u grupi, prica mi mm da se svi zale. Mala upala u tu fazu, inace je damica. I S je pre neki dan zveknula u stomak i S prijavio to pred njenom mamom. Juce se neko drugo dete zalilo, a jutros trece, D zatekap vaspitacicu jutros kako joj objasnjava da se to ne radi. Eto, desava se i njima, imaju 4.5 godine. S je tu fazu prosao sa 3 godine, i bila je burna, ali sada je ok. Dunja, da secam se. Msm stvarno ponekad bude me toliko blam, ali stvarno smo strasno nezni prema njemu, ne reterujemo naravno, kada zase..nesto dobije kritiku, ali mi je onako bas tako nezgodno. Normalno, mora da prodje i prevazidje, ali hajde ti sada.