Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 17.9.2017 17:42:22
|
|
|
|
krin 40
|
Iskreno,nekada bih ja pobegla da mogu
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 17.9.2017 19:21:48
|
|
|
|
Dragce86
|
I ja bih da imam gde ponekad, kad mi dodje svega preko glave, ali me to brzo prodje, kad vidim moje luce nasmejano i srecno :)
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 17.9.2017 19:50:40
|
|
|
|
krin 40
|
Baš tako.Svakom normalnom je potreban time out.Svaka čast onima koji to nikada ne pomisle i ne požele
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 17.9.2017 20:01:32
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ne bjezi, ali kad uradi zvoca kao neka baba "Ovo nijedan muž ne radi" "Znaš ti kad bi Ž,M, P presvukli bebu?" " Nijedan naš prijatelj ne stavlja robu/suđe na pranje"....bla, bla, bla Hahah ovako i moj, e da si se udala za nekog drugog rintala bi ti, videla bi kako je Inace on uvek cisti i sredjuje, ja to radim samo kad je on na terenu
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 17.9.2017 20:32:27
|
|
|
|
Duškić
|
More, ovaj moj se ulenjio ne pipa nista..bas smo se raspravljali, kad je stigla masina za sudove, bilo mu je interesantno da redja, sad , lepse ces ti..e, pa necu.. Kako kad, a voli da zbrise ..hehe.
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 18.9.2017 15:16:00
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Jos uvek ne bezi od obaveza cak i onih koje nisu njegove,jedino sto voli jedan dan u nedelji da ode na sat vremena na fudbal da se izduva malo i to je sve sto ima za sebe..
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 19.10.2017 15:10:02
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Generalno, uvek se pre nadje vremena za njega - da pogleda utakmicu, da ode sa prijateljima i slicno... nego za mene, ali tome sam mozda i ja kriva. Ali mm mi u svemu pomaze, i zaista vidim da zeli da me usreci i da voli kada sam ja zadovoljna, voli da ucini to nesto sto meni znaci... I vidim da i voli da bude kod kuce, sa mnom i sa decom.
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 19.10.2017 17:10:10
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Nadje vremena za sve. Tu je da mi pomogne u svako doba i zaista mi je drago sto ke tako. Obzirom da sam sama po ceo dan,a nekad i celu noc pa tako spojim i par dana,sa bebom,njegova pomoc mi je zlatna.
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 19.10.2017 17:46:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ne svi i ne uvek.
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 19.10.2017 18:00:12
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Moze on da bezi ali ja cu ga sacekati iza coska 😏
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 19.10.2017 18:01:52
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Upravo to. Sacekas ga iza coska
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 19.10.2017 18:59:23
|
|
|
|
Ana RR
|
Mm je od onih koji žure kući zbog svoje žene i deteta. Nikada mu ništa nije bilo preče sem nas.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 19.10.2017 19:23:51
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Takodje.
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 19.10.2017 20:05:41
|
|
|
|
Sarav
|
Moj je pobegao na posao pre sat vremena. Zvala sam ga i izgleda da je u haosu. 😈
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 20.10.2017 15:20:42
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
I moj je pobegao na posao. :) Na vreme je smugnuo.
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 20.10.2017 16:45:39
|
|
|
|
degu
|
IZVORNA PORUKA: krin 40 Iskreno,nekada bih ja pobegla da mogu ajmo zajedno Ne beži sem na posao
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 20.10.2017 16:46:56
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Povedite i mene kada krenete da bezite.
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 13.3.2018 20:12:10
|
|
|
|
mama Jo
|
Kako koja zena dozvoli 😊 To treba vaspitavati od prvog dana, kao i dete 😊
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 14.3.2018 0:04:46
|
|
|
|
veselicaa
|
Nema vaspitavanja,nema gde da pobegne
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 14.3.2018 7:35:58
|
|
|
|
mama Jo
|
😊 rekle su lepo gore dame - i ja bih nekada rado pobegla 🤣
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 14.3.2018 8:53:14
|
|
|
|
Sarav
|
Može da beži ali nema gde da se sakrije
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 14.3.2018 9:28:28
|
|
|
|
Duškić
|
Beze, zavisi kako se koji snadje.
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 14.3.2018 9:30:50
|
|
|
|
mama Jo
|
Uzde resavaju problem 😉
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 14.3.2018 9:37:33
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Sarav Može da beži ali nema gde da se sakrije Hahaha nego sta
|
|
|
|
RE: Da li svi muževi beže od obaveza, kuće, ž... 14.3.2018 10:13:27
|
|
|
|
Sarav
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Uzde resavaju problem 😉 Ih bre, pa nije konj Ja sam pre za keks
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?