Da li zivite sa njegovim roditeljima? (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

amelia -> Da li zivite sa njegovim roditeljima? (10.9.2014 19:12:12)

Otvorila sam temu dali zivite sa njegovim roditeljima mislim da nemamo slicnu temu to jest dali zivete u zajednici sa svekrvom i sa svekrom, deverom,zaovom kakva su vasa iskustva? Dali ste cekale dan kao ja kada cete jednom biti sami u uzivati sa svog muza i svojom porodicom?[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

Ana RR -> RE: Da li zivite sa njegovim roditeljima? (10.9.2014 19:40:57)

Suprug, dete i ja živimo u porodičnoj kući njegovih roditelja, u dva odvojena stana (svako na svom spratu). U startu smo nekako dali do znanja da iako smo u istoj kući, svako ima svoja vrata, svoj frižider i svoj mir i dok je tako biće sve ok. Naravno, ima dana kada se dogovorimo da ćemo praviti roštilj i zajedno ručati, ili nešto slično, ali inače se jedni drugima ne mešamo. Naravno da vole da znaju sve što se događa kod nas a mi ne volimo da pričamo (mada nekad pomislim da bi bilo bolje pričati jer onda oni ne bi izmišljali svoj scenario i širili raznorazne gluposti), pogotovo od kako imamo dete, ali trudimo se da i tu postavimo stvari na svoje mesto.

Ima žena kojima je super kod svekrve, super im je što dođu sa posla i imaju ručak, deca namirena, sve po ps-u ali ja nisam taj tip. Popijemo mi ponekad kaficu zajedno ali nisam ja za neke svakodnevne aktivnosti sa svekrvom [sm=smiley36.gif] nije mi ona drugarica.

nata11 -> RE: Da li zivite sa njegovim roditeljima? (10.9.2014 19:58:37)

Zivimo u istoj kuci sa svekrom i svekrvom ali svako ima svoju kuhinju, svoju trpezariju itd.. imamo jedan zajednicki hodnik ali su nam vrata cesto otvorena tako da se cujemo iz jednog dela kuce u drugi.[sm=smiley36.gif] Inace mi je svekrva bila dugo u inostranstvu pa kada se vratila je bilo malo cimanja dok se nismo razjasnili ko gde sme i sta ali sada je ok, resili smo. Ja i mm radimo do 4-5, svekar je po ceo dan u radionici pa je ona vecinom kuci.
Inace zivim u malom gradu pa mi bas i nije neka zelja da se guran na glavnoj ulici i zivim u dve sobe kada ovde imam prazne 4. Za sad mi je OK.

Olga75 -> RE: Da li zivite sa njegovim roditeljima? (10.9.2014 20:19:48)

posto postoji tema o zivotu u zajednici KLIK ovu cu zakljucati i postove prebaciti [sm=smiley1.gif]

Stranica: [1]