Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 16.11.2009 18:10:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor U opticaju su bile dve pesme, pa šta muzičari odluče. "Princeza" - Dado Topić i Slađana Milošević i "Stand by me" - Ben E. King. Ovu drugu obožavam, mada nema neko posebno značenje za nas. A, pošto se inače u slobodno vreme bavim plesom, gledala sam da to budu pesme sa dobrim ritmom za ples. Na kraju smo se odlučili za "Stand by me", reči su mi nekako i bile pogodne uz celu priču. A mm sam učila da igra par meseci pre svadbe, pošto veze nema sa igranjem. Nama je Stand by me išla dok je bila torta A pesme za prvi ples se ladno ne sećam .. moram odgledati dvd
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 16.11.2009 18:15:55
|
|
|
|
viking
|
Hehe, Ana, ni ja se ne sećam ali mi bilo glupo da napišem! Sad mi je lakše kad znam da nisam jedina
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 16.11.2009 18:29:10
|
|
|
|
Ana RR
|
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 16.11.2009 18:30:51
|
|
|
|
engimengi
|
E kako su vam lepe pesme,ja plesala uz "Resih da se zenim", al tad nismo imali omiljenu pesmu!!Sad bih vec imala dosta njih!
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 16.11.2009 18:39:48
|
|
|
|
cipiripi
|
Rodja Raicevic- "Mirna luka"
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 16.11.2009 22:48:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Da te volim - Aleksandra Kovac i Nasa ljubav - Maja Markovic
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 16.11.2009 22:49:05 >
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 16.11.2009 23:47:32
|
|
|
|
cipiripi
|
e drugari...moja greska ..ne zove se "mirna luka" , nego "u tebe sam zaljubljen" ... evo ih i reci... to je meni bila pesma na svadbi uz prvi ples Rodja Raicevic U tebe sam zaljubljen Reci cu ti, necu kriti u tebe sam zaljubljen cini mi se zivot ceo cekao sam na tebe Preko moga pustog srca sibali su vetrovi sve dok tebe sreo nisam ziveo bez ljubavi Ref. Ja mirnu luku nisam imao pored svake ja bih sidro digao ne moze vetar jedra da mi pokrene pored tebe pustio sam korene Sretao sam u zivotu svetice i gresnice sve su one srcu mome bile ptice selice
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 25.1.2010 4:28:07
|
|
|
|
She Ra
|
Bravo, cipiripi... Obozavam tu pesmu.. Nama je bila kasnije na repertoaru
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 25.1.2010 7:14:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Oliver Dragojevic "Moj lipi andjele"
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 25.1.2010 7:31:55
|
|
|
|
Trcosava
|
sa prvog venčanja se ne sećam, na drugom nismo imali tandr-bal u svakom slučaju mislim da bi trebala da bude neka pesma koja znači paru... dok smo se čekali da se spojimo dosta smo slušali od SOAD-lonely day Such a lonely day And it's mine The most loneliest day in my life Such a lonely day Should be banned It's a day that I can't stand The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Such a lonely day Shouldn't exist It's a day that I'll never miss Such a lonely day And it's mine The most loneliest day of my life And if you go, I wanna go with you And if you die, I wanna die with you Take your hand and walk away The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life The most loneliest day of my life Such a lonely day And it's mine It's a day that I am glad I survived.
< Poruku je uredio Trcosava -- 25.1.2010 7:33:04 >
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 25.1.2010 10:44:12
|
|
|
|
minavb
|
Mi smo djuskali zajedno dok su nam donosili tortu uz John Paul Young - Love Is In The Air (1978) Love is in the air, everywhere I look around Love is in the air, every sight and every sound And I don't know if I'm being foolish, don't know if I'm being wise But is something that I must believe in And it's there when I look in your eyes Love is in the air, in the whisper of the trees Love is in the air, in the thunder of the sea And I don't know if I'm just dreaming, don't know if I feel sane But it's something that I must believe in And it's there when you call out my name Love is in the air, love is in the air, oh oh Love is in the air, in the rising of the sun Love is in the air, when the day is nearly done And I don't know if you are illusion, don't know if i see it true But you're something that I must believe in And you're there when I reach out for you Love is in the air, everywhere I look around Love is in the air, every sight and every sound And I don't know if I'm being foolish, don't know if I'm being wise But it's something that I must believe in And it's there when I look in your eyes Love is in the air, love is in the air, oh oh Love is in the air, love is in the air, oh oh Love is in the air, love is in the air, oh oh Love is in the air, love is in the air, oh oh
< Poruku je uredio minavb -- 25.1.2010 10:45:39 >
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 10.2.2010 12:06:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj dragi je insistirao da to bude Zeljko Samardzic ''K'o da zenu nikad nisam video'', jer je to danima slusao u kolima prvih dana nase veze... a evo link za pesmu http://www.youtube.com/watch?v=H0lxIkRMXsA
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 10.2.2010 12:12:55
|
|
|
|
bebironcic
|
Nasa ljubav-Maja Markovic
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 10.3.2010 11:53:47
|
|
|
|
lesica
|
Jutro od Tanje Jovicevic
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 12.3.2010 10:56:49
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi e drugari...moja greska ..ne zove se "mirna luka" , nego "u tebe sam zaljubljen" ... evo ih i reci... to je meni bila pesma na svadbi uz prvi ples Rodja Raicevic U tebe sam zaljubljen Reci cu ti, necu kriti u tebe sam zaljubljen cini mi se zivot ceo cekao sam na tebe Preko moga pustog srca sibali su vetrovi sve dok tebe sreo nisam ziveo bez ljubavi Ref. Ja mirnu luku nisam imao pored svake ja bih sidro digao ne moze vetar jedra da mi pokrene pored tebe pustio sam korene Sretao sam u zivotu svetice i gresnice sve su one srcu mome bile ptice selice Prelepa pesma!!!!
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 24.3.2010 14:26:09
|
|
|
|
volimte
|
jer ti si princeza,nekog drugog sveta,tvoja rec stvara cuda..................
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 27.5.2010 23:36:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Zeljko Samardzic ...ja svega sam se nagled'o dok tebe nisam pogled'o i svega sam se naslus'o dok tebe nisam poslus'o jer ti si me promenila dobrotom me povredila DA JA SAM OSTAVLJAO SVE AL'TEBE NECU, NIKAD, NE MOJ AAAAAANNNDDDDJJJJJJEEEEEEEELLLLLLLEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 3.6.2010 0:37:15
|
|
|
|
minna
|
indexi - ti si mi bila u svemu naj, naj, naj...i u dobru i u zlu...verovali ili ne, ti si meni sve naj, naj... oboje volimo ovu pesmu, mada sam ja razmisljala uz sta bi mogli i samo mi je odjednom pala na pamet...on pristao i eto... i bas je bilo super, krenuli lagano, a onda me je isprevrtao, izvrteo na sve strane...svi su nas posle pitali koliko smo vezbali, nisam mogla da ih ubedim da nam je samo tako doslo, spontano...
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 3.6.2010 10:45:55
|
|
|
|
ljubavce
|
jaoooooooooo nama je isla ova Chris DeBurgh - Lady In Red klik bilo je prelepo
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 3.6.2010 10:52:12
|
|
|
|
Mimče
|
Nasa je You are the love of my life-George Benson & Roberta Flack ( kod nas friends Vesko i Tina-thanks sto su naucili pesmu)
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 3.6.2010 11:48:36
|
|
|
|
viking
|
Ja se 'ladno ne sećam... potpuno sam operisana od tih stvari
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 3.6.2010 11:51:17
|
|
|
|
pepino
|
Ja mislim da je kod nas bila kao kod Verolino,ali nisam sigurna! Znam da je bila sigurno Zeljkova pjesma!
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 3.6.2010 12:54:46
|
|
|
|
lanajelena
|
moracu da pustim cd skroz sam zaboravila ...verovatno princeza
|
|
|
|
RE: Pesma za prvi ples mladenaca 3.6.2010 19:51:55
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Ja se 'ladno ne sećam... potpuno sam operisana od tih stvari Hahaha, ni ja se nisam setila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Ime za devojciculokicagagicaPomozite nam u odabiru :-)Una (
30%)
Dorotea (
13%)
Dimitrija (
5%)
Sofija (
44%)
Dimitrina (
2%)
Jasna (
6%)
Ukupan broj glasova: 94Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!