Žapkić -> RE: Da li vratiti poklone posle razvoda? (12.9.2014 23:36:27)
|
IZVORNA PORUKA: Mala Elena IZVORNA PORUKA: Klarita IZVORNA PORUKA: Mala Elena Brak je ipak ozbiljnija stvar i verujem da samim tim sto smo upoznali jedno drugo, ne bi bilo problema, niti bi ko trazio , niti bi ko vracao. Verujem da se ne bi normalan muskarac spustao na nivo da trazi , ako bi se desilo da prigovori, odnela bih sve i spustila mu ispred vrata. Pa neka se cese [sm=jezicek.gif] Da je normalan, ne bi bio bivsi[sm=smiley13.gif] Kako god, Zapkic, ja jos jednom, ne vracaj sem ako ne trazi, i ostavi negde po strani ako ne mozes i ne zelis iz nekog svog razloga da nosis [sm=smiley31.gif] [sm=jezicek.gif] E vala bas... Ali ako se recimo zbog moje greske razvodimo , bilo bi diskutabilno. Elenice, dušo, ne znam koliko imaš godinica, ali po tvojim razmišljanjima rekla bih da si jako mlada...[sm=smiley1.gif] DA ti kaže nešto teta-Lili: nikada , ali baš nikada, se ljudi ne razvode zbog jedne greške, ma čija da je! Razvode se onda kada je potrebna samo kap da prelije čašu. I tada, veruj, više nije važno ko je kriv. Ni ko je u pravu. Važno je da ti ljudi više ne mogu zajedno.
|
|
|
|