Diabla -> Beba hropti (6.9.2014 16:00:40)
|
Trazila sam slicnu temu, ali je nema. S je poceo da hropti krajem jula. Bio je pun slajma. Dr mu je prepisala 4 puta dnevno inhalacije fizioloskim i 5 kapi Beroduala, i rekla je da skripi na plucima, u nalazu napisala bronhitis. Nije imao temperaturu, niti mu je nos curio. Nakon 7 dana, na kontroli je bilo sve ok. Nije proslo ni 7 dana, opet ista pjesma. Malo sam sacekala, nisam odmah htjela na pregled, medjutim to se pogorsalo(bez temper i nos nije curio). Bio je krcat slajma, hroptio, ali nije umio da iskaslje. Dr nas je poslala kod djecijeg plumologa, i ova nam je dala 5 inhalacija sa 3% NaCl i 2 kapi Beroduala, dvije inhalacije pola ampule Plumikorta, nekakve Fenistil kapi i Hemomicin sirup. Tih 10 dana nam je bila agonija. Bio je nervozan, slabo spavao, jos slabije jeo. I nakon 10 dana, sve je proslo. Evo od tada je proslo 15 dana i opet ista stvar. Poceo je da hropti i kaslje zrelo i jako slabo je spavao danas popodne. A prije 3 dana je primio Pentaksin, i tada je mrvicu hroptio i dr je rekla da ne cuje nista. Zaista ne znam sta da radim... Ako predugo cekam, pogorsa mu se. Ako odmah podjem kod dr, ona kaze da se ne cuje. Smijem li ga inhalirati samo NaCl-om od 3%, cisto da ne predje u gore? I zasto se povlaci ovoliko? E da, stariji je prehladjen, od njega je sve pocelo jos u junu, i kao zacaran krug... on ozdravi, beba se razboli, pa on ,a beba... Mozda sam konfuzna, ali vise ne znam sta da radim. Moze li biti alergija?
|
|
|
|