RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Modessty -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 9:31:56)

Šerpi ja sam sutra sama sa decom. Kad ideš da radiš?

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 9:35:39)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR

Šerpi ja sam sutra sama sa decom. Kad ideš da radiš?

Idem odmah u 8h ali moram da se vratim kuci sva deca su mi sa majkom,ne mogu dugo da se zadrzim,a posle toga idem u selo na rodjendan i vracam se uvece.Rezultate ce da mi posalju na mejl tako da cim dobijem javljam.[sm=smiley1.gif]

lanajelena -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 9:45:12)

Serpice hrabra zeno [sm=bravo.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 9:46:23)

a kada ces ti da budes ponovo hrabra, a?[sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 9:50:00)

IZVORNA PORUKA: serpica

Idem odmah u 8h ali moram da se vratim kuci sva deca su mi sa majkom,ne mogu dugo da se zadrzim,a posle toga idem u selo na rodjendan i vracam se uvece.Rezultate ce da mi posalju na mejl tako da cim dobijem javljam.[sm=smiley1.gif]

auuu ja neću da preživim ovaj vikend! Pa ti nemaš pojma kolko sam se ja uprpala![sm=zz_eek.png] Ko da ja treba da radim test a ne ti! [sm=smiley36.gif]

dijana1* -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 9:50:48)

Serpice navijam[sm=bravo.gif]

lanajelena -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 9:55:29)

IZVORNA PORUKA: madre

[sm=smiley36.gif]ja sam slabic po tom pitanju,mozda jednog dana [sm=smiley1.gif]

Modessty -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 9:59:43)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

[sm=smiley36.gif]ja sam slabic po tom pitanju,mozda jednog dana [sm=smiley1.gif]

meni može da se desi samo ako me mm toliko napije da se obeznanim i nemam pojma šta se dešava oko mene. A pošto alkohol uglavnom ne pijem, onda nema nikakve šanse da se to desi! [sm=smiley36.gif]
A i kolko se stresiram oko Šerpice i njene trudnoće, za sebe bi verovatno morala da budem pod žestokim lekovima za smirenje [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 10:02:28)

IZVORNA PORUKA: serpica

auuu ja neću da preživim ovaj vikend! Pa ti nemaš pojma kolko sam se ja uprpala![sm=zz_eek.png] Ko da ja treba da radim test a ne ti! [sm=smiley36.gif]

Mod a sto ceo vikend,pa javljam ja rezultate cim stignu,vec oko 10h a mi se vidimo od ponedeljka[sm=smiley1.gif]
lana [sm=smiley31.gif]
I nemoj da se sekiras treba mi neko da mi mm tesi kad padne u nesvest [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 10:08:33)

dobro jutro crtice

serpice, navijam jako [sm=bravo.gif]

ja se cudno osecam ovih dana. bole me krsta i jako sam nervozna. proslog puta sam bila jako nervozna kad sam ostala trudna, pa se nadam da i sad nije [sm=hudicek1.gif] vec [sm=rozacrtici.gif]

madre -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 10:08:35)

A pošto alkohol uglavnom ne pijem, onda nema nikakve šanse da se to desi! [sm=smiley36.gif]

ovo meni ne deluju kao male sanse[sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 10:21:15)

A pošto alkohol uglavnom ne pijem, onda nema nikakve šanse da se to desi! [sm=smiley36.gif]

ovo meni ne deluju kao male sanse[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif] jes i to što kažeš! [sm=smiley36.gif]

ma male su nam šanse! Prvo treba da imamo kad za taj seks a onda i gde, pa da se ne probude deca... [sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 10:47:39)

jaoo Mod pa ja kad bi sve to cekalaaa nista ne bi bilo od mene [sm=smiley36.gif]
btw bas mi je muka,[sm=zmeden.gif]

Tanjica81 -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 11:29:56)

Serpice od srca ti zelim da ti se ostvari zelja...

A sto se tice ODLEPLJIVANJA, mislim da cemo pre mi odlepiti nago serpica... [sm=smiley36.gif]

Znam da nije za ovu temu UM kako ti je mala? I ja sam juce islau vrtic po moju zbog T - ima upalu uha...

Pozdrav svima i navijam za ostale koje ocekuju [sm=rozacrtici.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 11:33:41)

[sm=smiley36.gif] ja kontrolisem svoja osecanja,moram tako,nikad se u zivotu nisam nadala previse bas iz razloga da se posle ne razocaram,uvek imam onu dozu rezerve negde,tamo...
Sutra u ovo vreme cu znati na cemu sam,inace t.i dalje ista 37, 37,1 [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 11:33:58)

Tanjice, to kazu da ima neki virus koji prati upala uha, bolje je , da ispije panklav,stavljam joj i kapi, pa cu u ponedeljak na kontrolu da je vodim.

Inace, dobro jutro crtice, Serpi navijam jako za sutra[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

tatjan@ -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 11:50:33)

Cao crtice :)
Serpice procitala sam tvoj odgovor sad, nesto nisam stizala do kompa i sad mi je lakse kad vidim da imas i ti strahova.. Ja se uvek divim kako neke zene deluju snazno i odlucno a ja se stalno nesko neckam i onda sebe kritikujem sto sam tako nesigurna. Juce je bio kod mene brat sa bebicom (ima 6 meseci) i kad sam jme uzela u ruke i zagrlila i pomirisala, odmah me preplavila zelja za bebom. Zaboravila sam kako mirisu na mleko i kako su male :)
A ja recimo jako volim ovaj period cekanja, volim da merim bazalnu temperaturu i da radim lh testove, pa jos testove za trudnocu.. pa ultrazvuci kad zatrudnis (moje radno mesto je u ginekoloskoj ordinaciji, radim sa doktorkom ;) ) Mislim da cu jako zaliti kad odlucim da je gotovo sa trudnocama. Zato cu sad uzivati u svakom trenutku :)

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 12:04:49)

Tanjice,protiv nekih stvari se nemoze,bice kako je sudjeno,ja se nadam pozitivnoj beti,a svim ostalim crticama da sto pre ugledaju svoje [sm=rozacrtici.gif]
pa bilo prvi,drugi ili treci put [sm=bravo.gif]

Tanjica81 -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 12:14:34)

Znam serpice...i treba tako. I ja sam takva da se ne nadam previse, i realna sam...ali kad sam ja u pitanju.A zbog tebe sam ipak nervozna...cudno je to.. Mada se ja raznezim kad vidim nepoznatu trudnicu/bebicu... [sm=smiley36.gif]

Bice kako i kad bude... Sto su meni rekli: Beba ce doci kad ONA odluci..i ne mozes nista.[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 12:18:53)

Bas tako,ja recimo nisam imala odredjen problem pri zatrudnjivanju,jednostavno nije htelo,prvo dete smo cekali 2 god,sve je bilo ok ali nismo uspeli odmah,drugo je doslo maltene samo,kad sam se najmanje nadala,a trece smo pravili nekih 8,9 meseci,pre njega jedan spontani pa onda doso decak [sm=smiley1.gif] Mislim,ako je sudjeno imacu jos jedno,ako nije,nije ja to prihvatam,vec sam jednom rekla da bi s moje strane bilo bezobrzano i neosecajno da trazim,pored zena koje nemaju ni jedno ili jedno dete. Volela bih sve njih da prvo ispartim pa da onda ja zatvorim vrata.

anita -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 12:22:38)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Serpice navijam jako da sutra beta bude pozitivna [sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 12:26:42)

Anita hvala,draga [sm=smiley31.gif]

Maka005 -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 12:48:59)

Pozz devojke...Uclanila sam se na vas forum,citala sam vas danima unazad,i mnogo mi prija vasa atmosfera...Trenutna situacija je da sam radila test jutros koji je bio negativan,danas mi je 13dpo...Za O smo muckali i svako vece sam se molila (sto inace ne radim ) da sam ovaj put trudena i eto nisam....Imala sam u februaru ove godine trudnocu koja je zavrsila kao biohemijska. [sm=smiley13.gif] Od tada smo napravili malu pauzu pa jos jednu pred more zbog mog straha od istog scenaria i na moru smo i kad smo se vratili muckali,to je sad poslednji put.Tako da ja moju [sm=hudicek1.gif] sutra cekam nazalost...Bole me grudi oko bradavica i sa strane i jako su me bolela krsta...Ostalih simptoma sem umora i pospanosti nemam.Ali eto test je sve pokazao i po koji put prestajem da se nadam.Pokusali smo i sa LH trakicama i nekako to nametnuto ne ide ni meni ni njemu.Utvrdila sam ovulaciju,bila na brisevima,redovna sam kod ginekologa,dr je uverena da cu ubrzo zatrudneti.U prvoj trudnoci sam znala da sam trudna,nije bio PMS jednostano sam osecala.Drugacije je ziganje u stomaku od menstrualnog...Sad sam nekako prazna,nisam se opterecivala,ovaj mesec sam mislila da se necu razocarati,uveravala sebe da nisam trudna a opet malo razocarenje postoji.Imam 24 godine,md ima 30.Spermogram nismo radili jer smatra da zbog prethodne trudnoce ne treba (zatrudneli smo taj mesec u najvecem stresu,samo 2 puta muckali,jednom od ta dva je bila ovulacija,apstinirali pred O i uboli.) Pokusavamo od jula - avgusta prosle god.Ciklusi su mi uvek bili na 28 dana,skolski,O na 14...Od biohemijske se sve poremetilo,pila sm i virak i macinu travu i taj mesec mi je 12 dana kasnilo zbog cajeva i nikad vise ih necu piti.Poslednja tri meseca mi je ciklus na 31 dan.Izvinjavam se na poduzem postu.

pipi_coco -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 12:59:12)

Maka dobro došla na forum.

Nemam ništa konkretno da ti odgovorim, svi mi ovde se nadamo, navijamo, bodrimo i cekamo da ugledamo te [sm=modricrtici.gif] a zatim poslije 9 mjeseci i naše [sm=duda.gif]

Ako dr nema sumnju na neki problem i uvjerena je, kako ti kažeš da ces uskoro zatrudniti, i ako vjerujes toj dr onda je to to. samo je pitanje vremena kada ces ostati T.
A mozda da potražiš i drugo mišljenje dr, mislim nemam pojma kako biohemisjka utice na organizam šta znam možda sve to ima neke veze.

Serpi navijaci su spremni , željno iscekujemo vijesti [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Tanjica81 -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 13:05:10)

Draga Maka, dobro dosla...

Ja moje trudnoce nisam ni osetila, niti imala ikakve simptome...samo izostanak M. Sve smo razlicite, pa i trudnoce mogu da nam se razlikuju... tako da sve moze da znaci, ali i ne mora.
Mozda si rano radila test, ili nisi ujutro. Sacekaj 1-2 dana da ti kasni pa uradi ponovo, ili uradi iz krvi...

Zelim da sto pre ugledas svoje[sm=rozacrtici.gif]...

[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>