Maka005 -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (26.9.2014 12:48:59)
|
Pozz devojke...Uclanila sam se na vas forum,citala sam vas danima unazad,i mnogo mi prija vasa atmosfera...Trenutna situacija je da sam radila test jutros koji je bio negativan,danas mi je 13dpo...Za O smo muckali i svako vece sam se molila (sto inace ne radim ) da sam ovaj put trudena i eto nisam....Imala sam u februaru ove godine trudnocu koja je zavrsila kao biohemijska. [sm=smiley13.gif] Od tada smo napravili malu pauzu pa jos jednu pred more zbog mog straha od istog scenaria i na moru smo i kad smo se vratili muckali,to je sad poslednji put.Tako da ja moju [sm=hudicek1.gif] sutra cekam nazalost...Bole me grudi oko bradavica i sa strane i jako su me bolela krsta...Ostalih simptoma sem umora i pospanosti nemam.Ali eto test je sve pokazao i po koji put prestajem da se nadam.Pokusali smo i sa LH trakicama i nekako to nametnuto ne ide ni meni ni njemu.Utvrdila sam ovulaciju,bila na brisevima,redovna sam kod ginekologa,dr je uverena da cu ubrzo zatrudneti.U prvoj trudnoci sam znala da sam trudna,nije bio PMS jednostano sam osecala.Drugacije je ziganje u stomaku od menstrualnog...Sad sam nekako prazna,nisam se opterecivala,ovaj mesec sam mislila da se necu razocarati,uveravala sebe da nisam trudna a opet malo razocarenje postoji.Imam 24 godine,md ima 30.Spermogram nismo radili jer smatra da zbog prethodne trudnoce ne treba (zatrudneli smo taj mesec u najvecem stresu,samo 2 puta muckali,jednom od ta dva je bila ovulacija,apstinirali pred O i uboli.) Pokusavamo od jula - avgusta prosle god.Ciklusi su mi uvek bili na 28 dana,skolski,O na 14...Od biohemijske se sve poremetilo,pila sm i virak i macinu travu i taj mesec mi je 12 dana kasnilo zbog cajeva i nikad vise ih necu piti.Poslednja tri meseca mi je ciklus na 31 dan.Izvinjavam se na poduzem postu.
|
|
|
|