RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

djavolce -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 0:48:06)

Nikad do sada mi se tako nesto nije desavalo , zelim je :D ali sam bas zabrinuta zbog tog curkanja i sekreta koji je bas povecan ,a grudi vec duze vreme tvrde otecene i bolne ,sacekacu jos par dana pa cu da uradim test[sm=smiley1.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 7:36:10)

Dobro jutro crtice [sm=kava.gif]
Djavolce dobrodosla na forum [sm=smiley1.gif] kad ti je bila poslednja M? Postoji sansa da si trudna ako do sad nisi imala takve simptome,navijamo jakooo [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 9:13:46)

Serpi naredjenje-ispunjenje,dosla sam da vas povucem u trudnicke teme.[sm=smiley1.gif]

Mala Elena -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 9:32:13)

Ja kad budem bila ponovo trudna , cu se prijavim pod drugim nick-om pa cu postavljam ovakva pitanja, kao nova sam u tome hahahaaa [sm=smiley36.gif]

pipi_coco -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 9:38:12)

Mala Elena zašto ?? Ne kontam fazon[sm=zmeden.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 10:01:34)

IZVORNA PORUKA: Štetica

Serpi naredjenje-ispunjenje,dosla sam da vas povucem u trudnicke teme.[sm=smiley1.gif]

Stetice [sm=smiley31.gif] vuci,vuci [sm=zz_wavespin.gif]
ME [sm=zmeden.gif] ni ja ne razumem,ovde se svakog dana uclanjuju zene u nadi da ce naci odgovor na pitanja,pomoc,podrsku,sta god,ni ja ne kapiram zasto bi se prijavljivala pod drugim nikom? btw to svakako ne mozes sa istog kompa.

pipi_coco -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 10:26:39)

Ma ja ne kontam zašto bi se pravila da si nova u tome i cemu to "hahahah".

Ja smatram da ovdje nema glupih pitanja i da smo svi tu da nešto novo naucimo i da pružimo podršku jedna drugoj.

ME ne moj misliti da te nešto napadam, samo se cudim i nije mi jasno i voljela bih da mi objasnis.

Djavolice dobro došla i želim ti srecu da što prije ugledaš svoje dvije crtice.

djavolce -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 11:26:22)

Hvala vam puno na dobro doslici ,pislednja M bila je 2.og avgusta ,i trajala je tri dana .... zabravila sam da napomenem da me takodje svrbi koza oko grudi ,i stomaka .[sm=duda.gif]

pipi_coco -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 11:50:56)

Djavolice posto je danas 18.09. i može se reci da ti baš kasni, ajde ti uradi test ili betu i obraduj nas ovde [sm=smiley36.gif]

Ako si [sm=nosecka.gif] test ce sigurno pokazati.

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 11:54:23)

Crtke jutro,evo mene od doce. Upala prosla oziljak je tu,i moram da pazim da se ne prehladim jer svaka naredna upala ce povecavati taj oziljak i zapusice se jajovod skroz. Rece doca bacaj se na posao pravljenja [sm=duda.gif] odmah dok se ne ponovi jos neka upala. Tako da od veceras jadan mm [sm=jezicek.gif] I da ako mi neki od naredna 2-3 ciklusa porani odmah da idem kod njega,da mi da terapiju nekim hormonima da bi mi vratio u normalu jajnike i da bi imala O.A ako mi zakasni opet kod njega [sm=bravo.gif]. Nadam se da cu sledeci put ici kod njega zbog kasnjenja [sm=jezicek.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 11:57:09)

Djavolce dobro dosla [sm=bravo.gif] i kao sto rece pipi uzmi testic i radi,pa nas obraduj.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
A ako nije [sm=nosecka.gif] idi kod doce da vidis sta se desava,sto duze cekas to je gore

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 12:08:20)

Caos crtice[sm=bravo.gif]Djavolice dobro dosla[sm=bravo.gif]

djavolce -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 12:13:39)

Sacekacu jos par dana ,i radim test [sm=smiley1.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 12:15:11)

UM jel si se odmorila od vezbanja? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ja krecem od veceras u akciju na mm[sm=jezicek.gif]

padme82 -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 13:09:09)

cao, imam pitanje :) da li je moguce da test pokaze negativno, a da se na UZ vidi nesto u materici sto podseca na mesak, i naravno vidi se lepo zuto telo

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 13:14:00)

IZVORNA PORUKA: 7marii

UM jel si se odmorila od vezbanja? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ja krecem od veceras u akciju na mm[sm=jezicek.gif]

odmorila, odmorila , veceras opet[sm=jezicek.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 13:25:07)

IZVORNA PORUKA: 7marii

Crtke jutro,evo mene od doce. Upala prosla oziljak je tu,i moram da pazim da se ne prehladim jer svaka naredna upala ce povecavati taj oziljak i zapusice se jajovod skroz. Rece doca bacaj se na posao pravljenja [sm=duda.gif] odmah dok se ne ponovi jos neka upala. Tako da od veceras jadan mm [sm=jezicek.gif] I da ako mi neki od naredna 2-3 ciklusa porani odmah da idem kod njega,da mi da terapiju nekim hormonima da bi mi vratio u normalu jajnike i da bi imala O.A ako mi zakasni opet kod njega [sm=bravo.gif]. Nadam se da cu sledeci put ici kod njega zbog kasnjenja [sm=jezicek.gif]

Mari [sm=bravo.gif] uzmi da pijes caj od zalfije i vitamin D ( ja dosadi s ovom mojom terapijom ) ali stvarno deluje ne moze da ti skodi a pomaze dosta.
UM nemoj mnogo da odmaras [sm=smiley36.gif]
padme82 dobrodosla i ti,mislim da bi test vec pokazao trudnocu kad se vidi na UZ,ili ga nisi dobro uradila,uradi betu ona ti je sigurna.
Djavolce nemoras da cekas jos koji dan i sad da uradis znaces na cemu si.[sm=bravo.gif]
ja odbrojavam dane do mog testa.[sm=smiley36.gif]

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 13:25:50)

IZVORNA PORUKA: padme82

cao, imam pitanje :) da li je moguce da test pokaze negativno, a da se na UZ vidi nesto u materici sto podseca na mesak, i naravno vidi se lepo zuto telo

Ja stvarno ne znam,mozda se javi neka sa slicnim iskustvom. Ili ti je uzorak urina bio razblazen,pa zato test negativan,uzmi prvi jutarnji urin i ponovo proveri. Pa sta ti dr. reko? Ako ti je bas hitno radi hcg iz krvi,to mozes i privatno posto ti verovatno doktor nije dao uput za laboratoriju. Taj hcg iz krvi ne moze da pogresi. Nadam se da sam bar malo pomogla

Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 13:27:41)

Serpi eto vidis nisam kupila caj i vitamin D , omele me Una[sm=zmeden.gif] moracu da probam..

7marii -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 13:30:23)

IZVORNA PORUKA: serpica

Mari [sm=bravo.gif] uzmi da pijes caj od zalfije i vitamin D ( ja dosadi s ovom mojom terapijom ) ali stvarno deluje ne moze da ti skodi a pomaze dosta.

A ja pocela sa cajem od hajducke trave i zalfije,to sam pomesala i pijem. Da popijem to pa cu tvoj recept. A da pocnem odmah sa vitaminom D a? Mislim da ne moze da skodi.

djavolce -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 13:33:53)

pa sacekacu da vidim za 2,3 dana da l nece M da krene[sm=smiley19.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 13:42:49)

Mari ne moze da skodi,moze samo da ti pomogne vitamin D pomaze kod disbalansa progesterona tj dovodi ga u normalu za potencijalnu trudnocu,tako sam bar procitala,ja ga pijem vec dve nedelje i caj dva puta dnevno po soljicu. [sm=smiley1.gif]

padme82 -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 13:53:54)

7marii hvala na odgovoru. ma necu da vadim betu jos, danas mi je 40ti dan ciklusa, s tim da mi je ovulacija bila 26 dana, oko 34 dana je bilo par kapi svetle krvi na papiru i od onda nista. test sam radila jedan popodne juce,a pre toga jedan ujutru pre 5 dana. doktorica kaze da to moze da bude mesak ili pocetak menstruacije i da sacekam jos 7 dana pa onda tek da radim test. inace mi prvi put u zivotu ovako dugo traje ciklus [sm=zmeden.gif]

serpica -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 13:58:04)

Ako ti je O bila 26 dana a danas ti je 40.dan beta ce da pokaze 100% ja bih uradila i ne bi razmisljala,znala bi na cemu sam,ako nije trudnoca onda ces da vidis sta i kako dalje.Pozdrav.

anita -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (18.9.2014 14:25:21)

IZVORNA PORUKA: serpica
ja odbrojavam dane do mog testa.[sm=smiley36.gif]

Serpice od sveg srca navijam da uskoro ugledas svoje dve crtice. [sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>