Anoniman -> RE: Čekamo dve crtice 09/14 [chat] (13.9.2014 12:39:37)
|
IZVORNA PORUKA: Didy UM, draga, baš mi je žao. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image] Ja sam bila ubeđena da si trudna ovaj put. Nadam se da nisi mislila na moj post kada si rekla da neki misle da ih za*ebavaš na ovoj temi. Ja sam samo htela malo da se našalim. Glavu gore, biće crtica uskoro. Mi još ništa ne radimo, od sledećeg meseca ćemo polako, pa kad bude. Hoću da završim ovu školsku godinu, ne bih da odlazim na porodiljsko pre kraja. Da, i htedoh ti sinoć napisati nešto što je već neko prokomentarisao - verovatno je stres, junski rok, pa sad septembarski. Meni je znalo na faksu tokom junskog ispitnog roka da se skroz poremeti ciklus. Ma nisam na tebe mislila[sm=smiley31.gif], ali mogu ljudi , tj zene bas to da pomisle, cim je neka nagradna igra meni kasni[sm=smiley36.gif] verovatno je to, samo stres, a nekako sam imala bas jaku zelju da ovaj mesec ostanem trudna,ali sipak. Ali dobro idemo dalje, ionako mm vise nije na ternu sada radi na granicnom prelazu u nasem mestu, pa je svaki dan kuci, bice [sm=nosecka.gif] valjda uskoro...
|
|
|
|