|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
26.9.2014 21:36:18   
big mum
Večeuser posted image

Šta ima šta nema?
Juče mi je net bio jako spor i na kraju ga nestadeuser posted image Da bi jutros skontala da su klici iskopčali neki kabal a iz kablovske javili da je bilo problema na mreži.
Danas nisam stigla da vamse javim sad sam sjela,cjeli dan sam na točkovima.U ned.idemo na neku svadbu a sutra trebaju doći vojvođani na spavanje,pa spremaj ko će šta,peri, peglaj,ručak,škola,logoped,raskrčivanje haosa po kući.
Strahinja nije spavao ni sekunde,Sofka po običaju stalno nešto ispitujeuser posted image

Čestitam na nastupima ,dobijenim poslovima,ozdravljenjima.Nemogu sve pojedinačno da vas čitam.
Odo još malo prošnjucati po forumu da vidim šta ima user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2451
26.9.2014 21:38:34   
Ivanka 75
Zenice moje, da li bese mogu Neodeksacin kapi i u nos da se stavljaju? MM dobio od dr a nije mu rekla da li su za oci ili za nos. On ih vec jednom stavljao ali u oci pa je sad u dilemi. Meni se nesto cini da rekoste da mogu i u nos.

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2452
26.9.2014 21:40:44   
Ivanka 75
Nema nijedne RR doktorke online....

Inace, izasla sam jutros u 10h, bila na poslu do 4 popodne, mm dosao po Ivku u vrtić (onako polu mrljav i bolestan), ja otisla na seminar do 19h, pa na neku manifestaciju dana evropskih jezika do 21h, i jos imam snage user posted image
A jos sutra i prekosutra mi seminar od 9 -14h, a oni oboje smrkljavi... kuku ako Ivka navuče od tatka si, nagrabusili smo, a rodjendan spreman....

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 26.9.2014 21:44:08 >

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2453
26.9.2014 21:41:26   
big mum

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Zenice moje, da li bese mogu Neodeksacin kapi i u nos da se stavljaju? MM dobio od dr a nije mu rekla da li su za oci ili za nos. On ih vec jednom stavljao ali u oci pa je sad u dilemi. Meni se nesto cini da rekoste da mogu i u nos.

Može,to i jesu kapi za nos.

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

Direktna veza do poruke: 2454
26.9.2014 21:45:14   
Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: big mum

Može,to i jesu kapi za nos.

na kutiji pise kapi za oci, to njega buni, a nce zence da sluša user posted image
Stavila sam mu u nos, malo pecka ali hrabriša je on user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2455
26.9.2014 21:46:16   
17 joka
ima i za oci i za nos, sad stvarno neznam koje ima,ali nisam sigurna

< Poruku je uredio 17 joka -- 26.9.2014 21:47:03 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2456
26.9.2014 21:46:21   
Klarita
Evo je "doktorka" u kafanuuser posted image nego sta nego ogu, jos su i bolje ako su za oci, sterilne su skrozuser posted image

BM user posted image

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 2457
26.9.2014 21:49:28   
Ivanka 75
Pa ja kontam ako mogu u oci mogu i u nos. Gotovo, stavila sam mu, ko malo dete smejao se, suze mu pošle user posted image
A kad je povredio oko prošle godine, mesec dana sam bila bolnicarka, joj kako sam se ispraksirala, samo mi odelce fali user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2458
26.9.2014 21:50:03   
emicaa
Evo i mene opet,nebih da pijem samo ću vas čitati user posted image
Sad mi m reče da Teodora nije htjela mlijeko pred spavanje,sad mi samo treba da neće ovo bez laktoze.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2459
26.9.2014 21:52:10   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: Unina mama

IZVORNA PORUKA: anita

IZVORNA PORuser posted image UKA: Unina mama

reprizA od pre neki dan

Mandarineuser posted image

UM ja upravo jedem mandarine.

malo oft gde ih nadje_

Da ne budem tamo OT - ja se već 2 dana ožderavam mandarinama, onim koje imaju tanku i mekanu koru. Prvo sam uzela 4-5 za probu, pa sutradan 1.5 kg, a danas javila mm da kupi još. U merkatoru ovde su u akciji 99 centi za kg. I Ana hoće da ih jede. A one kisele da ti oči zasuze (bez da turaš kapi za oči u nos) a ja ih voleeeem baš tako kisele

I flunked anger management! }:->

Direktna veza do poruke: 2460
26.9.2014 21:53:57   
Modessty
joooj Ivankice sve te zamišljam u minjaka sa kapicom na glavi! user posted image da ga malo preznojiš i biće mu bolje! user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2461
26.9.2014 21:55:20   
Anoniman
Aaaaaa moram suutra Trco da idem da ih trazim, tako mi se jeduuser posted image moje omiljeno voce, bice mi i dorucak, i rucak i vecerauser posted image

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 2462
26.9.2014 21:56:14   
branki*

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: branki RR

da ne citiram..sve isto kao bubiuser posted image

pa kada si ti moje drugo ja, ili drugo ti, ustvari je klarita drugo ja, onda si mozda ti trece ja, ili si ti drugo a Klarita trece... user posted image user posted image

pa,mislim,da li sam ja ja ili sam ja ti ili ssmo mi oniuser posted image ovo kao onaj kviz kod olivera mlakara-osoba A ,predstavite se..osoba B...osoba C..

prebacih nas ovde u kafanicuuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 2463
26.9.2014 21:57:13   
Trcosava
To i meni pade napamet, oni kostimi za sexy medicinske sestrice, sa halterima i črveni krst na kapu user posted image user posted image i štikle!
IZVORNA PORUKA: Modessty RR

joooj Ivankice sve te zamišljam u minjaka sa kapicom na glavi! user posted image da ga malo preznojiš i biće mu bolje! user posted image

Ej sve ih po 4 u cugu jedem!!! u to ime odo' po još četri! da si imam uz serijuuser posted image bolje mandarine nego namaz od lešnika hahaha

IZVORNA PORUKA: Unina mama

Aaaaaa moram suutra Trco da idem da ih trazim, tako mi se jeduuser posted image moje omiljeno voce, bice mi i dorucak, i rucak i vecerauser posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2464
26.9.2014 21:58:15   
Modessty
Ja ludim od komšiluka! user posted image Sad buše i čukaju! Nekom ću majke mi da nabije čekić u glavu! Nije ovo samo danas. Ceo mesec nas ovako maltretiraju!
Morala sam ovde jer sam negativu zaključala user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 2465
26.9.2014 21:59:53   
Ivanka 75

Preznoji se on i sa običnim minjakom user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2466
26.9.2014 22:00:43   
Ivanka 75
Kako ti je Danilo?nA sto pije ono? Ne znam za sta je

Direktna veza do poruke: 2467
26.9.2014 22:01:12   
Mala Elena

IZVORNA PORUKA: emicaa

Sad mi m reče da Teodora nije htjela mlijeko pred spavanje,sad mi samo treba da neće ovo bez laktoze.

Joj, valjda nece biti problema! user posted image samo ti jos ti fali.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2468
26.9.2014 22:03:29   
Anoniman

Morala sam ovde jer sam negativu zaključala user posted image

Mod sama si krivauser posted image

Ja odoh da jedem i da gledam film na Novoj, Una vec uveliko spava, javljam se kad budu reklameuser posted image

(odgovor članu Modessty)
  Direktna veza do poruke: 2469
26.9.2014 22:09:38   
Modessty

Kako ti je Danilo?nA sto pije ono? Ne znam za sta je

Pije Singular za alergiju. To mu dr dodala uz Galitifen i još neke nove kapi za nos. Kako je Iva?

Direktna veza do poruke: 2470
26.9.2014 22:10:40   
Modessty

IZVORNA PORUKA: emicaa

Emice a da joj staviš u to mleko neki Nesquick ili slično? Malo samo, čisto da promeni ukus?

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2471
26.9.2014 22:11:42   
Ivanka 75
Aaaa to je za to, nisam znala... Pa svi ti lekovi za alergije uspavljuju.
Ivka opet počela da kija, valjda će se očitaviti do rodjendana.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2472
26.9.2014 22:12:55   
superm
Moze li neko pice za mene, sa kafom user posted image user posted image

3 je moj srećan broj!!!

Direktna veza do poruke: 2473
26.9.2014 22:13:30   
emicaa
Mod moja draga kao da je to meni palo na pamet,od kako ne spavam mozak mi na ispaši user posted image .Ako i noćas ne htjedne kupiću joj sutra,svejedno trebam u nabavku za nju.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 2474
26.9.2014 22:14:31   
Modessty

Aaaa to je za to, nisam znala... Pa svi ti lekovi za alergije uspavljuju.
Ivka opet počela da kija, valjda će se očitaviti do rodjendana.

na ovom piše da oće da izazove agresiju, noćne more, po nekad i gušenje itd. Lista neželjenih reakcija je poduža! On za sada dobro podnosi. Predhodnunoć je baš mirno prespavao. Videćemo večeras

Direktna veza do poruke: 2475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  97 98 [99] 100 101   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here