|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Septembarski baRR
25.9.2014 19:27:18   
Klarita
IZVORNA PORUKA: Žapkić

Mogu li onu trubicu kao ona baba iz "Alo, Alo"?user posted image user posted image user posted image

Ne cuje baba sine user posted image KLIK

jao, Olga, al'' ce bude peglanje ves i pravenje ruckovi user posted image taman da nadoknadis poJeniuser posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 25.9.2014 19:30:41 >

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2251
25.9.2014 19:38:23   
Žapkić
Klarita, ma šta da ti kažem-ista ja!!! ovakav friz, samo bez šiški, uglavnom "šetam po kući!!!user posted image user posted image user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2252
25.9.2014 20:40:11   
Mala Elena
Hajmo da popijemo nesto zestoko uz ovo user posted image

(odgovor članu Žapkić)
Direktna veza do poruke: 2253
25.9.2014 20:52:53   
emicaa
Ma ja sam ti kao pčelica maja,treba samo da se pokrenem a to dugo traje user posted image
IZVORNA PORUKA: Bibilib

Pa ti si Emice vredna zena...user posted image user posted image user posted image user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Bibilib)
Direktna veza do poruke: 2254
25.9.2014 21:22:27   
anita
Helloooo zene

user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2255
25.9.2014 21:24:04   
Žapkić
Oooo, Anita, može, može... Samo da dam detetu večeru!user posted image

"BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2256
25.9.2014 21:24:27   
17 joka
joj Anitice, hvala draga bas prijauser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2257
25.9.2014 21:29:12   
Ivanka 75
Kupus se i dalje krčka, supica sa knedlama i ona, treba da navalim na palačike, okupam dete, smestim u krevet, sentam mužu dok i on ne zaspi - I am a WONDERWOMAN! user posted image

Rado bi nešto popila al ne smem, da kombinujem s lekovi pa da odlepim totalitis, jedino ja funkcionišem kako-tako u ove kuće user posted image

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2258
25.9.2014 21:31:41   
serpica
Napravila sam tiramisu,onaj lazni user posted image sad treba da odstoji do sutra pa tek onda da jedemo,na oko je ispao e sad na ukus ce vidimo.Nego da pisem ovde recept ili gde?

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2259
25.9.2014 21:38:52   
Ivanka 75
Serpi, osnuj novu temu Tiramisu by Serpica user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2260
25.9.2014 21:43:18   
17 joka
Šerpi čekamo receptuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

Direktna veza do poruke: 2261
25.9.2014 21:43:45   
anita

IZVORNA PORUKA: serpica

Napravila sam tiramisu,onaj lazni user posted image sad treba da odstoji do sutra pa tek onda da jedemo,na oko je ispao e sad na ukus ce vidimo.Nego da pisem ovde recept ili gde?

Serpi ne sumnjamo mi uopste u tebe.
Kad ti kazes da je dobro ispao onda je tako. user posted image

Ako na stazi života potrčiš i padneš, podigni se, očisti prašinu, jer ne gubi onaj što pada već onaj što ostaje da leži !!!

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2262
25.9.2014 21:48:40   
Klarita
A sad pice za jos jednu supermamu...K pada temperaturauser posted image

(odgovor članu anita)
Direktna veza do poruke: 2263
25.9.2014 21:55:06   
emicaa
Sipnite i meni nešto pa se odo ukomirat,vjerovatno ću i noćas imati žurku pa da se pripremim.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2264
25.9.2014 22:02:08   
Klarita
Emiceee, nemoj biti na kraj srca, nikad se ne zna. Aj da spavate cele noci user posted image

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 2265
25.9.2014 22:02:33   
serpica
Potreban materijal:
-400 gr piskota
-1 l mleka
-2 pudinga od vanile
-6 kasika secera
- 2 kisele pavlake
-3 kesice nes kafa 3 u 1

Priprema
Skuvati puding u litru mleka i zasladiti kad se dobro ohladi ubaciti pavlaku i dobroo izmesati da se sve sjedini
U 500ml vode rastvoriti nes kafu i ohladiti,potpoiti piskote u kafu i redjati na posluzavnik,odozgo mazati fil,pa onda opet piskote pa fil,na kraju se moze narendati cokolada ili posuti kako. Moj lazni tiramisu.
Bitno je da odstoji bar 24h u frizideru da se sve lepo slegne.

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2266
25.9.2014 22:04:04   
serpica

IZVORNA PORUKA: Klarita

Emiceee, nemoj biti na kraj srca, nikad se ne zna. Aj da spavate cele noci user posted image

Moze i za mene malo ovog molim teee user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2267
25.9.2014 22:04:55   
Ivanka 75

Spavacete vi lepo nocas videcete user posted image

Ovaj moj i dalje ima temo, pije Ivin Brufen pa sipa i broji kasicice - jedna, dve, tru, cetiri, sve naglas user posted image

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2268
25.9.2014 22:04:57   
anita

A sad pice za jos jednu supermamu...K pada temperaturauser posted image

Supermama evo izvoli. Emice posluzi se i ti.

user posted image

Saljem user posted image da K bude bolje.

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 2269
25.9.2014 22:05:58   
Klarita
Odmah Serpi, a i temu cu ti otvorim kad se istusiram...

Ajde, ajde i Toma da spava cele noci user posted image mama i ne mora, moze s nama da se druzi user posted image

Anita user posted image hvala draga.

I samo da dodam, mm je takav idiotski hipohondar...eno ga pravi sebi limunadu user posted image pazi da ga ne zastiti limunada od virus, epa trt user posted image

< Poruku je uredio Klarita -- 25.9.2014 22:08:00 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2270
25.9.2014 22:10:44   
17 joka
Šerpi dugujes nam i slicicuuser posted image

hocu i ja malo

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 2271
25.9.2014 22:12:45   
Didy
Dajte nešto kratko da drmnem da dođem sebi. Otišla sam u 8h u školu, stigla sam u 20h uveče gladna i premorena. Jedva čekam vikend!

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu 17 joka)
Direktna veza do poruke: 2272
25.9.2014 22:15:46   
Klarita
Uuuu Didy, pa kakva ti je to skola 'bem mu misauser posted image evo sluzi se, Anita nam bila vredna danasuser posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2273
25.9.2014 22:16:14   
Ivanka 75
Klarita, ja sam isla da kuoim limun, i napravila limunadu da se ne muci, jelte, ipak je sav slomljen. Nedo boga da mi padne negde, 2m i 100kg, samo kran da ga podigne.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2274
25.9.2014 22:22:41   
Didy
A, u dve škole sam, a u jednoj u dve smene. Prvo odem u jednu školu, pa u drugu, pa se vratim u onu prvu, pa onda odem u privatnu školicu da održim časove, a večeras smo imali i sednicu u 19h. Otpala sam, najblaže rečeno. user posted image Al, dobro, zato sutra imam samo dva časa. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

Direktna veza do poruke: 2275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here