RE: Septembarski baRR (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Klarita -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 1:09:14)

Aaaaaaaaaaaaaaaa, jes' jes' jes', bila sam bila sam kod nekog coveka koji hteo da mi uvali neko mu[sm=smiley35.gif] za mojeg tenka
Pa sto nesi vikala mori, kakve veze ima, secam se da sam se snebivala sas cigarku i guaranu i kisica je rominjala [sm=zmeden.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 1:10:49)

Zene ja odoh i dalje me glava boli a ustajem rano lep provod

laku noc

mati -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 1:12:20)

Ulovila sam te. Pa dok vidim dal si ti, a onda kako da se derem Klaritaaa ... Zatim je nastao rat uzivo sa ovi moji sinovi i posle sam zaboravila. A mogla si se popnes na kafu da ne kisnes.
Jos me ubedjuje da nije, pazi molim te...[sm=smiley36.gif]
Joko laku noc... Idem i ja nego dok razotkrijem ovu prorocicu...

Klarita -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 1:16:16)

Ahahahahahaha, ajde laku noc. Eno mi ga mm, a ja jos ni flasice nisam sredila, ni nista...
Drzite mi palceve, idem na sastanak saveta roditelja u vrtic i birace se clanovi upravnog odbora [sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 1:21:02)

Klarita drzimo fige [sm=bravo.gif]

Laku noc drugari

emicaa -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 5:30:05)

Neko za kaficu,nema spavanja [sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 6:12:42)

Jutro [sm=kava.gif]
Naspavala sam se [sm=smiley1.gif]
Sta ima novo u kafanu?

serpica -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 6:33:26)

Dobro jutro evo i od mene jedna [sm=kava.gif]
kisa pada kod nas,uzasno je vreme [sm=zmeden.gif]

big mum -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 6:47:09)

Samo da poželim dobro jutro svima evo i od mene jedna

[img]http://www4.slikomat.com/13/0923/811-190116.jpg[/img]

mali_mis -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 6:54:16)

BM ja cu ovaj buketic, kafu vec imam, a slatko mi se ne jede. Hvala [sm=smiley1.gif]
Ovde je prestala kisa. Ali je hladno.

serpica -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 7:40:55)

Ma kod nas nece da prestane ni u najavi,lije ko iz kabla,ode mi dete u skolu,sreca pa je blizu da ne kisne mnogo[sm=zmeden.gif]

vonavoj -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 9:03:05)

hvala za kaficu,moze i ona i slatko![sm=smiley36.gif]
zahladnelo dobro,dete mi se smrzlo..a dobro sam je obukla,ali valjda iz toplog kreveta u vrtic..i tamo se trese,kaze da joj je hladno..ubacila sam je sa prslukom unutra![sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 9:05:17)

Dobro jutro i ovde!
Bogamu al je zahladilo!!! Sinoć smo izlazili Nikola i ja napolje samo u trenerici preko majce, a sad bre baaaš ladno!

Ja ne spremam ništa danas. Eno moje pice u receptima pa ko voli nek izvoli [sm=smiley36.gif]

pipi_coco -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 9:08:38)

Jutro, može li neki vreo caj ovde da se mahne ?

Hladno je i kod mene ovde. Ma ova cijela godina je ko jedna velika jesen, užas [sm=zz_cold.gif]

Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 9:16:56)

PC kazu ovde ne sluze caj ! Mozda neki serbet ?[sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 9:19:24)

meni treba jogurt uz ovaj burek, ali napolje tako pljušti d ami ne pada na pamet da izađem!

bubulence -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 9:23:39)

e to vreme sam vam ja poslala [sm=smiley36.gif]. kod nas je juce bilo strasno, danas sija sunce ali jeste malo hladno...
Klaritu za predsednika !!! da li trebaju i transparenti???

Trcosava -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 9:29:49)

Dajte nešto vruće. I ovde 'ladovina. Juče kiša popodne padala, kaže mm u Kranju se sastavilo nebo sa zemljom. Zagazio u neku baru do iznad članaka. Ovde tek malo nešto. Danas je vedro bez oblačka, ali zato 10 stepeni BRRRRRRRRRRRRRRR

pipi_coco -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 9:31:06)

Eh možda mi necete vjerovati ali kod mene sad sa kišom pada i sitni grad [sm=zz_eek2.png]

Ma koje crno šerbe, hocu caj i to sad još i ruma da u njega dolijem da me dobro ugrije [sm=smiley36.gif]

Modessty -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 10:09:23)

Dobro šta ste napele za taj čaj! Evo
[img]http://www.dodaj.rs/f/2H/ou/2RC86rSA/slcajirumb.jpg[/img]

ja nudim picu a one zapele za čaj [sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 10:16:19)

IZVORNA PORUKA: bubulence

e to vreme sam vam ja poslala [sm=smiley36.gif]. kod nas je juce bilo strasno, danas sija sunce ali jeste malo hladno...

Sipajte mi nesto zestoko jer zestoko sam se posvadjala sa pravnicom u vrticu.
otisla sam u pogresan vrtic jer nisam obavestena u koji je sastanak[sm=hudicek1.gif] i kad sam htela na fino, ne moze, navikli ljudi da ih bicujem pa to ti je, trazila sam da se ponisti sastanak, pravnica me izvredjala, e onda sam pop[sm=smiley35.gif] i ....tako.
Nista me ne pitajte...10000000 puta ponavljam da sam apoliticna i da me ne zanima ko ce da se zaposli i kako i gde, zanima me nesto drugo u tom vrticu jer Boze zdravlje, naredne 6 godine, a mozda i duze neko moje dete ce biti tamo, ali neeeeeeeeee, njih zanima samo politika....e, nece da moze sada, Zainatila sam se samo tako[sm=hudicek1.gif]

Modessty -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 10:19:06)

Klari bogme biće tu izgleda i političke karijere! [sm=smiley36.gif]

anita -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 10:38:29)

IZVORNA PORUKA: Klarita

IZVORNA PORUKA: bubulence

Sipajte mi nesto zestoko jer zestoko sam se posvadjala sa pravnicom u vrticu.
otisla sam u pogresan vrtic jer nisam obavestena u koji je sastanak[sm=hudicek1.gif] i kad sam htela na fino, ne moze, navikli ljudi da ih bicujem pa to ti je, trazila sam da se ponisti sastanak, pravnica me izvredjala, e onda sam pop[sm=smiley35.gif] i ....tako.
Nista me ne pitajte...10000000 puta ponavljam da sam apoliticna i da me ne zanima ko ce da se zaposli i kako i gde, zanima me nesto drugo u tom vrticu jer Boze zdravlje, naredne 6 godine, a mozda i duze neko moje dete ce biti tamo, ali neeeeeeeeee, njih zanima samo politika....e, nece da moze sada, Zainatila sam se samo tako[sm=hudicek1.gif]

Lele Klarita pobesnela ... [sm=zz_furious.gif]
Ne dirajte gu ič....

Mod evo za tebe jogurtić uz burek
[img]http://www4.slikomat.com/13/0923/o7p-jogurt.jpg[/img]
A za ostalo društvo u kafani čajić. Da se malo ugrejemo
[img]http://www4.slikomat.com/13/0923/h6p-caj.jpg[/img]

Klarita -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 10:39:26)

Aaaaaaaaa, pa kako da ne [sm=smiley36.gif] nego gde je pice? Ceka me ribanje wc-a[sm=smiley34.gif][sm=smiley11.gif]

big mum -> RE: Septembarski baRR (23.9.2014 10:39:30)

Klarita za prešednika,Klarita za prešednika[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Ćemo je stavimo na listu ima da bude prva.

Vratila sam se od ginekologa.Moja Milka Canić mu je fino poželila dobro jutro[sm=smiley36.gif].Dobra je zdrava ali se malo ciklusi poremetili pa dao neke 'ormone da pijem jedno 3 mj.
Nazula neke štikle i idem ja tako idem(eve snimak)noge bole ko sam đavo .Kad se niotkud pojavi neki čova i zviznu a ja onakva ljuta i u bolovima strera ga odakle je ispao.

I tako ,muntam šta ću za ruček[sm=smiley24.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>