Mala Elena -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 8:15:25)
D. Jutro! Ma i nedelju bih prespavala , ali se ne bih videla od smeca ![sm=smiley36.gif] U Beogradu nebo vedro, trenutna temperatura 15 step C [sm=smiley1.gif]
i kod nas sunce. Deca se razbudila rano, pa sam stigla i doručak da im spremim pre nego sam krenula na posao. Sad džonjam uz RR i mrzi me da se pokrenem da nešto radim. Uživam dok ne krenu predavanja, onda će biti gužvaaaa
Ja sam se juče raspala, noćim spavam generalno loše. Ujutru se probudim kao da me neko tukao. Kakva li ću biti kad se porodim [sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif]
Ma Trco stvarno si me ubola u centar! [sm=smiley1.gif] znaš me šnaš [sm=smiley36.gif]
Oldži mora da se opravljamo! Da ne bude kad mačke nema miševi kolo vode! [sm=smiley36.gif] A cica maca [sm=miska.gif] LEsica kad se vrati prvo će nas da bičuje! [sm=smiley36.gif]
big mum -> RE: Septembarski baRR (19.9.2014 9:38:04)
Valjali li song aaa jel dobar[sm=smiley20.gif][sm=smiley16.gif]
Trco ti se to ozbiljno spremaš,pa fino je to.
Evo ja se muvam oko nekih jaja(kokošiji nažalost[sm=smiley19.gif]
Hellooooo...izvin'te sto se ubacujem ali kasno Marko na kosovo stize. Dzaba vam sada i da zakljucate sve teme kad je 19.9. Ko je sta uradio-uradio je. Ja dosla da kazem Klariri da joj je mast odavno propala [sm=smiley36.gif]