Uuuu Anita bas bi mi prijalo. Jel sveze cedjen? [sm=smiley36.gif] Ima li je Klarita? Ucini mi se danas da sam je videla iz auta dase se svrcka po Leskovac [sm=smiley1.gif] Reko da joj svirnem al nisam bila sigurna.
Ja mislim da je onakooooo [sm=smiley36.gif] Hoće li neko kinder bueno,podjelićemo bratski [sm=smiley1.gif]
mmmmmmmm, hocu ja bueno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], omiljeni slatkis! da podelimo bratski kao sestre [sm=jezicek.gif]. ma od kada se ona druzi sa muzem mene zanima [sm=smiley1.gif]???
I ja ga punoo volim i sve što kupim za mene i čoeka uglavnom ja pojedem [sm=smiley36.gif] Možda hoće ispričaju jedno drugom kako su proveli dan [sm=smiley1.gif]
Anita ovo moze [sm=smiley1.gif] bas bi mi prijalo sad....
Serpi znam da ti sada trebaju vitamini. [sm=smiley31.gif]
IZVORNA PORUKA: nata11
Uuuu Anita bas bi mi prijalo. Jel sveze cedjen? [sm=smiley36.gif] Ima li je Klarita? Ucini mi se danas da sam je videla iz auta dase se svrcka po Leskovac [sm=smiley1.gif] Reko da joj svirnem al nisam bila sigurna.
Ja sam se uspjela sa svojim ispričati na brzinu pa odo na spavanje [sm=smiley1.gif] Nemojte pretjerat u kafani pa da ujutru bude glavobolje [sm=smiley1.gif]
madre -> RE: Septembarski baRR (29.9.2014 22:03:27)
hello, drugari[sm=smiley1.gif] moze li za mene nesto da tresnem u ime serpicine bete[sm=bravo.gif] valjda ce me to malo i ugrejati[sm=zz_cold.gif]
17 joka -> RE: Septembarski baRR (29.9.2014 22:04:22)
ja cu da ostanem verna cedjenom soku i čajevima[sm=smiley1.gif] UM, meni jednu slatku posalji Lili moze li ovo [img]http://www.dodaj.rs/f/Y/Qu/3devJKGN/images.jpg[/img]
Oooo, Joko, Bubi, može, može...[sm=smiley36.gif] Ja sam se danas toliko iznervirala, da sad mogu da pijem šta god-samo da je zestoko.Kad uspavam Tinu, dovodim i muziku u kafanu!