Klarita -> RE: Septembarski baRR (28.9.2014 23:34:22)
|
[img]http://www4.slikomat.com/13/0928/1hw-index.jpg[/img] Sluzite se drugari[sm=smiley1.gif] tortu cu kasnije da posluzim...hvala sto mislite na nas. Nikolaj je toliko plakao, da mislim da je pop, ovaj, pola preskocio sto je trebao da je l' te, a kako se kaze, "peva''[sm=zmeden2.gif] nema veze, posle se smirio, dusa mala, bas se uplasio bio. drzao se za kuma za kosulju, pa za kumu za haljinu, pa za mene jadnicko, pa za tatu...ali, dobro, kazu valja se da place[sm=zmeden.gif] Sve u svemu dan protekao odlicno. Bili smo na rucak kod prijatelja u Krusevcu, posle sa kumovima kod nas kuci...Ujutru cu da stavima slike, prosto ne stizem sad, K mi se uspavala u dnevnoj sobi, ja sam polugola, krenula da se tusiram...da ne davim. Suma-sumare, da nije bilo plakanja tokom samog cina krstenja, bilo bi idealno. U petak cemo u kafanu sa kumovima, a od sutra cu da vas smaram sta da im kupim[sm=smiley36.gif] Bubi, nisam procitala nigde, kako je Ema sada? Ima li temperature i kolika je? BM, kako bilo na svadbi? Serpi, ujutru cu da lomim prste s tobom ovde[sm=smiley1.gif] a, nadam se uskoro case od kristala UM, i dalje mesis, kukuuuuuuuuu Mod, je l' stavljas nesto Nikolici na desni? Tipa calgel i to? ljiso, hvala za pomoc oko fonta i rezolucije, ne zahvalih ti se ono vece. Je l' Heder tu ili nije, nisam sad skapirala, bila, jela palacinke i dalje nista sem do jutrosnje proje. Zapkic, kamo sad momci, da se veselimo mislim[sm=smiley36.gif] Joko, Anita, najbolje ste, samo sluzite...moram da idem da citam, ispadoh iz "fazona" Juuuuuuuu, umalo da zaboravim moju drugarku iz trudnicke teme, [sm=bravo.gif] sanjalice, da si zdrava, srecna i da dobro unovcis diplomu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|