Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (6.9.2014 22:17:23)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Ja caskam sa mm.. Zatvor nismo imali nikad, bukvalno, nije dana bilo da deca preskoce. U Mc ih nikad nisam vodila.. A za stomacni sam iskljuciva - crni i indijski caj. On bas zatvara. Pozdrav svima Dobro vece mame. Ma kud me djavo naneo tamo da odem. Kapiram vidim imaju ovi palacinke, al znam nece moja hteti slatko da pojede, tamo u foodyju bio red nesto, tralala i ajd kao krompir ce sto posto pojesti (izem ti veceru prazna vecera) i tamo smo zapucali. NIKAD VISE kao sto rekoh. No kakila je[sm=smiley36.gif], dobre je volje od tad ajd tako da kazem. Ja nisam dobre volje, jer sam se navukla negativne energije kod tetke, a moja D ju je takodje osetila nije htela da udje u kucu tamo tako da mi se upiskila dok smo bile u gostima. Pitam je da li hoce na nosu, piski kaki kaze DA i ja kako da je unesem u kucu ona krene u dreku. A stvarno u kuci negativa haos. Bile smo na dvoristu ali ona meni nece da piski na travi jos uvek tako da se upikala. Sta da radim, takva tura. Ona moja zla sestra nije bila kuci, i dosla na kapiju, videla nas, opsovala nas i otisla. Fjuuu hvala Bogu. Dobro je da se nismo danas obracunavale. Mm je otisao nesto mojoj tetki da pomogne ipak nemaju njih dve musku ruku u kuci, ali ne zna za ispad te moje sestre od proslog puta jer mu naravno nisam rekla inace vise nikad tamo ne bi krocio. Ja se vec bila naostrila da cu da je slomim[sm=smiley36.gif]. Elem dosli smo kuci i sve je superiska bilo cim smo kucu ugledali. D je nekako odmah laknulo. Moji naravno spavaju a ja mila majko bolje da radim nesto pametno nego sto gledam po netu kako izgledaju mladezi maligni i benigni jer se samo tripujem. Od svih simptoma sto su naveli ja jedino jos uvek nemam krvarenje iz mladeza. Vec duze vreme govorim kako cu otici kod dermatologa da mi pregleda tri sumnjiva mladeza i sad rekoh ajd kad D krene u vrtic da je ne teglim sa sobom, pa rekoh posto cu to uskoro da odradim da vidim da li treba uopste da idem, kao u fazonu simptomi ovo ono da me ne prave budalom kad odem. I ne da sam sad progutala knedlu iskreno. Mladez mi je nabubrio, sarene je boje, ima kao ljuspice odozgo kao da mi se koza susi na tom mestu i boli me na dodri. Divota. Jos sam sad uhvatila da citam sve sto mi je palo pod ruku (pred oci bolje reci posto nije bas da citam knjige) o karcinomu koze i ne mogu da verujem sta citam. Ja sam bila ubedjena da je to jedan od najbezazlenijih karcinoma kad trt ispade bas obrnuto. No resavam to ASAP. Kako ste mi vi mamice?
|
|
|
|