Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 15:52:52
|
|
|
|
Mala Elena
|
O Emice, ona prdela, imala gasove, a sad bap pa dva zuba odjednom! da nisu i to neki novi simptomi... Mi se evo prejeli, guse nas stomaci, moramo ici malo posle prosetati i utrositi kalorije.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 15:54:56
|
|
|
|
emicaa
|
Za sat idemo na kontrolu pa ćemo vidjeti šta on misli,mada ona je prestala prdit čim svo prešli na ovo mlijeko.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 15:55:22
|
|
|
|
doktorkakristal
|
EMICE bice ipak da su zubi a ne stomak
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 16:02:53
|
|
|
|
Mala Elena
|
Da i pocece u literaturu da uvode to kao simptom za izbijanje zuba. Mozda joj stvarno ne odgovara laktoza, znam da si presla na ono bez, ali i moje dete kad se okrene na stomak prdi, nekad i vise puta...mozda je to bilo i kod T a bila nervozna zbog desni.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 17:54:45
|
|
|
|
emicaa
|
Vratile se mi,bakterija nema a što se tiče laktoze nija slergična ali ne podnosi puno,za sad da mlijeko i jogurt kupujemo bez laktoze,to je kao dovoljno.Laknulo mi je
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 18:00:21
|
|
|
|
Mala Elena
|
Zar ima jogurt bez laktoze?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 18:10:15
|
|
|
|
emicaa
|
Ima,danas sam vidjela ali nisam kupila.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 18:48:15
|
|
|
|
Mala Elena
|
Bas sam skoro komentarisala sa drugaricama o tome, niko nema pojma da to postoji kod nas. Mozda u delu organske i zdrave hrane. ..
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 19:39:38
|
|
|
|
mati
|
Zdravo mamike. Mi smo se bas nasetali... A od ovih zubica me postalo strah vise... Kakva li ce biti noc...
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 20:51:32
|
|
|
|
jance
|
Dobro vece nisam 1000 godina pisala na ovoj temi, ceo sastav se promenio. nadam se da se lepo ovde zabavljate :)
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 20:53:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Cini ti se da je drugi sastav
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 20:53:58
|
|
|
|
superm
|
Deca su u krevet, mm i ja caskamo
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 20:57:55
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Cini ti se da je drugi sastav a ima i poznatih vidim :) sta ima novo? o cemu se ovde trenutno diskutuje?
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 20:59:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jance Dobro vece nisam 1000 godina pisala na ovoj temi, ceo sastav se promenio. nadam se da se lepo ovde zabavljate :) Jance dobro se vratila nadam se na duze
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:01:17
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kod mene nista posebno. Deca rastu. Radim. Inace diskutuje se o nespavanju i o mukama sa desnima.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:05:06
|
|
|
|
mati
|
Jance pa bas te nema... Kakav drugi sastav? Sanjice
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:05:47
|
|
|
|
jance
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: jance Dobro vece nisam 1000 godina pisala na ovoj temi, ceo sastav se promenio. nadam se da se lepo ovde zabavljate :) Jance dobro se vratila nadam se na duze nastavi li mm da radi 2 posla ko sto je poceo, ima da vam se na glavu popnem ovde :)
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:07:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: jance IZVORNA PORUKA: Unina mama IZVORNA PORUKA: jance Dobro vece nisam 1000 godina pisala na ovoj temi, ceo sastav se promenio. nadam se da se lepo ovde zabavljate :) Jance dobro se vratila nadam se na duze nastavi li mm da radi 2 posla ko sto je poceo, ima da vam se na glavu popnem ovde :) I red je bio... p.s. napustila sam mb, smorili su me vise tamo Bolja je atmosfera ovde...
< Poruku je uredio Unina mama -- 30.9.2014 21:08:06 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:08:07
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mati taj Nis je toliko daleko da uopste nije fer. Sta rade decica? Moja decica jos odavno spavaju. Kad sam dosla sa posla u 8 mm ih je vec spakovao. Um red je bio da te oni smore
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 30.9.2014 21:09:42 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:10:54
|
|
|
|
mati
|
Bas nije fer... Ja nemam face, ali samo da pronadjemo kamericu pa se gledamo na skype. Decica su dobro, hvala Bogu,Mita ne staje , a Matija danas pao sa klackalice... Al sam mu odrzala predavanje posle... Poljubi spavalice.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:15:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mati taj Nis je toliko daleko da uopste nije fer. Sta rade decica? Moja decica jos odavno spavaju. Kad sam dosla sa posla u 8 mm ih je vec spakovao. Um red je bio da te oni smore ma vec duze citam, i ne pisem, smucilo i se pametovanje, zbog odredjenih stvari pobegle odavde, a sada tamo prave mali kult strasnooo, mada u toj grupi ima i zenica koje volim i postujem, ali sa njima se cujem i van nje....
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:16:22
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Preko skype moze. Cekam da mi mm kupi laptop Imamo komp, ali nemamo gde da ga stavimo. Ja T stalno drzim.svaki dan predavanje, ali slaba vajda.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:17:42
|
|
|
|
jance
|
UM potpuno te razumem. ja sam malo komformista (jel se tako pise?) pa nista ne napustam definitivno. volim ja i njih tamo i vas ovde. :) Sto se dece tice i moji bili u 8 u krevetu. da mi je to neko rekao pre 2 meseca, ne da mu nebi verovala, jos bi se i histericno smejala. ali evo. od kako idu u vrtic u 0800 su u krevetu i spavaju.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:20:38
|
|
|
|
mati
|
A ja nemam kamericu na lap topu, a sa kompa smo je skinuli pre selidbe i mislim da je zavrsila u podrum... UM nisam u toku koju si to grupu napustila... Ja ko Kostunica. Zene bre kako vam uspeva da deca lezu u 20? Moji kad bi tad legli ustali bi ya sat vremena naspavani i tek bi bilo zurke...
< Poruku je uredio mati -- 30.9.2014 21:22:12 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 30.9.2014 21:22:19
|
|
|
|
jance
|
mati ako imas kameru na mobilnom i wifi i naravno skype na mobilnom, mozes lepo i preko mobilnog. ja se tako sa sestrom cujem
|
Anketa
Ime za devojcicu zwezica _Da li vam se dopada ime Iva?Da (
65%)
Ne (
35%)
Ukupan broj glasova: 97Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!