Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 7:53:40
|
|
|
|
emicaa
|
Samo da vam mahnem,zaspala je jutros ponovo u 5 i nastavila do 7.Odošmo sesad spremat imamo termin u 9 kod doktora.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 8:59:54
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dobro jutro mamice , nisam se naspavala ...gledam sad neku seriju onako uzgred ...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 9:33:29
|
|
|
|
emicaa
|
E ovako,kaže doktor da su velike šanse da ne podnosi laktozu,sad sam joj kupila mlijeko bez laktoze i do utorka ću joj to davati pa na kontrolu.za svaki slučaj uradio je neki test da nema neke bakterije ili tako nešto pa će u utorak biti rezultati.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 9:38:10
|
|
|
|
dijana1*
|
Emice nadam se da ce biti sve uredu Kosta je celu noc preplakao, strasno! Nisu zubi sigurno, cujem kako stomacic krklja. I njega nesto opasno muci
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 9:43:45
|
|
|
|
Modessty
|
Emice bar ćeš sada znati šta je u pitanju! Ako je bude mučilo i to mleko bez laktoze , probaj sojino mleko da joj daš. Di da nije pokupio neki virus?! Samo vam još to treba! Nema ništa od vakcine izgleda
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 9:46:20
|
|
|
|
Trcosava
|
Dijo jel još ima proliv?
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 9:49:18
|
|
|
|
dijana1*
|
Nema proliv, samo juce ujutru jedna tecna ali celu noc je preplakao. Malopre je normalno kakio, raspolozen i igra se A vakcine nema do cetvrtka.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 9:51:45
|
|
|
|
Modessty
|
Di a da nisu ipak zubi? Nikola je ovih dana baš nervozan! Sinoć sam mu dala Panadol Baby da bi mogao da zaspi. Sam sebe je grizo koliko ga je bolelo! Baš mi ga bilo žao
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 10:23:40
|
|
|
|
dijana1*
|
Mod ne znam vise sta da mislim Bas sam cula kako stomak krklja. A ako ga tako boli i ne moze da spava a ne znam sta mu je sta smem da mu dam? Paracetamol? Ili nesto drugo?
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 10:47:23
|
|
|
|
doktorkakristal
|
jutro mame,vidim bio haos nocas,meni mama kaze da se Dora isto vrtela opet celu noc i lose spavala DIJO kod starijih se nista ne daje za bolove u stomaku,ali njemu probaj paracetamol ako vec place i uvija se EMICE nadam se da ce biti bolje sad ja se naspavala,da popijem kafu pa ad idem do grada da nesto zavrsavam
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 10:50:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Grlim vas sve, a posebno Kostu. Dijana a sto mu ne uradis analizu stolice? Sigurno da smes paracetamol, ali bi ga vodila i kod dr. Idem na posao. Kasnije vodim T u muzicku skolicu. Trebalo je da naprave neki instrument. Ona hoce zvecku. Tako da ceka taty posao.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 11:03:25
|
|
|
|
Jole84
|
Ćao mamike mi noćas slabo spavale, M se prevrtala cele noći, malo sam je nunala, malo vozikala u kolica ali baš je loše spavala, doduše nije plakala. Evo sad je čekam da se probudi pa da ručkamo kašicu drugi dan Klarita kako je K? Vidim za Rosu da nije trebalo da je prokuvavam, neko vreme i nisam, ali se onda našo neko pametan da me opravi. Bitno da ja imam moje rr patronažne sestre Što se tiče sterlizacije, znam da preterujem pa ću da počnem da proređujem.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 11:06:59
|
|
|
|
Modessty
|
Jole kjad si slobodna da navratimo Šerpi i ja? Ima sve da te opravimo, bolje nego sve "drage savete" što imaš oko sebe Zovi bre ženo kad god ti nešto treba! Rekoh ti to sto puta!!! Zovi i u pola noći slobodno!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 11:09:51
|
|
|
|
Jole84
|
Mod vidiš kakve blesave nedoumice imam ja, sramota me tolko da zovem, il da vikam što bi rekla Klarita Kad god vam odgovara? Hoćete neko prepodne?
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 11:40:46
|
|
|
|
reve84
|
Cao drugarice. Iva i ja smo se isto igrale od 5-7...MIlina jedna Mene izgleda hoce da vrate ranije na posao...pa se raspitujem da li neko zna kakva je procedura da ja prekinem porodiljsko a da muz nastavi? Ako odbijem sad...cekaju me papiri za teh. visak posle... SMrc... Pozz za sve!
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 11:47:24
|
|
|
|
Dada81
|
Pisala sam u Septem. barr-u Citala sam vas malo,ne mogu duze posto je Marko uz mene. Dosli sa odmora sad u nedelju ,raspakivala se dva dana, a ova dva dana me uhvatio ,izgeda ,stomacni virus.Jedva dodjoh sebi. Marko doji,za sada je on dobro,to me najvise i brinulo. Grlim vas sve Dijana,kako malisa?
< Poruku je uredio Dada81 -- 26.9.2014 11:48:30 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 11:47:26
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Mod ne znam vise sta da mislim Bas sam cula kako stomak krklja. A ako ga tako boli i ne moze da spava a ne znam sta mu je sta smem da mu dam? Paracetamol? Ili nesto drugo? Paracetamol je cist placebo (za stomacne tegobe i bolove u ledjima). Znaci paracetamol kad odrasli popiju misle uf kolko mi je lakse ali decu placebo ne radi (Diagnostic accuracy of tramadol, paracetamol and placebo groups were 96%, 94% and 94% respectively.). Ovo je samo rezultat istrazivanja da li je paracetamol placebo za odredjene bolove Drzi ga par dana na "sigurnoj" hrani tj na onoj za koju si sto posto sigurna da mu ne smeta. Kad se se vrati u normalnu onda ponovo ruckate kao i uvek i naravno ako hoces uvedi probiotik. D spava ja cu da kuvam i sredjujem kolko mogu. Nesto mi kasljuca pa ocekujem da ce se brzo probuditi
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 26.9.2014 11:48:24 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 11:51:06
|
|
|
|
Dada81
|
I ja bih definitivno probiotik uvela,mislim da ne moze da skodi. I sto rece MLJ, nesto kao ''dijetalna''hrana koliko to mozes,manje voca i mlecnih proizvoda,pa bar 3-4 dana.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 14:07:14
|
|
|
|
ivaMark
|
Zdravo mame kod nas zurka skoro svake nociiiii... Jovana se budi cesce nego mali bebac. Nocas sam bila budna od tri do pet, prvo se J probudila pa mali koji je gladan a ona je malo ljubomorna, pa se kaci na mene dok mali coka i takooooo...... Dado, nadam se da ste se lepo proveli na odmoru Dijana, moja J pre svakog zubica ima proliv nedelju danaaaaaa.....aaaaaaa... Prvi put mi nije bilo svejedno, onda sam ukapirala da je od zubica. Prvo ide proliv 7-8dana pa onda curi nos isto toliko i tako. kaze mm: kao da joj zlatni zubi izbijaju
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 14:09:41
|
|
|
|
Mala Elena
|
Dado drago mi je da si dosla... nije te bilo duuugooo... I mojoj beki ce izaci uskoro, slabo spava i jede. Ali kada je ovako vreme virusa, i da dobije temperaturu ja ne bih znala da li je virus ili zubi.
< Poruku je uredio Mala Elena -- 26.9.2014 14:12:48 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 18:18:07
|
|
|
|
Klarita
|
Dadooooooooo, stigli ste Kako ste prosli? kako bilo? Pisi nam kad imas vremena Jole, pisah u kafani, ali evo i ovde cu, K od jutros nema temperaturu, videcemo, ja ipak uvela AB na svoju ruku, mislim da mora i da sam je odvela isto bi dobila,a inace kruze tri neka tipa virusa jer sam se cula sa vaspitacicom...kako god kod nje je garant u pitanju eserihija podmuklica podmukla, jer se danas pozalila da joj maaaaalko vruce kad piski, tad sam prelomila sa AB. I N je nocas slabo spavao sto je za njega neobicno, jes' da se kasno uspava, ali kad se uspava, spava bez budjenja do 7-8 nekad i 9h. Dijana, kako je Kosta danas?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 19:29:07
|
|
|
|
Mala Elena
|
Mame, dobro vece od mene! Navalila sam na kolac. .. kasnije cu tek biti u prilici da vas posluzim Kod nas seva, grmi u daljini... sutra planiramo da idemo o mojih, ako ne bude lose vreme.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 19:55:24
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamike, Dijo nadam se da ce brzo proci. Ako ga boli zeludac ili creva, paracetamol tu ne deluje, sasvim je drugi mehanizam bola. Tu ide spazmolitik, kao buskopan sto je. Malo da predahnem pa moram sto cuda da procitam, decica dzonjaju, mm otisao po nesto, a ja se nadam da necu zaspati nad knjigom kao sinoc, sramota... Sutra imam Modul 2 pozitivne discipline od 10-16h... Zao mi je sto necu biti sa decom, ali i to je radi njih, pa se tesim. Ljubim vas Klarita, grlimo princezu i da brzo prodje!
< Poruku je uredio Torbica -- 26.9.2014 19:56:00 >
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 20:06:25
|
|
|
|
branki*
|
torbi,neobicno bez tebe svratis samo na kratko...ali,adobro,samo ti uci i radi,to je bitnije. sad da citam sta ste pisale,procitah samo ovaj poslednji post.
|
|
RE: Razgovori mama 09/14 [chat] 26.9.2014 20:09:55
|
|
|
|
Mala Elena
|
Torbice , kako ide ucenje ? Setih se tebe pre neki dan, videh reklamu za novu seriju "Urgentni centar".
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Lepse imeigomarKoje ime je lepse?Stevan (
33%)
Stefan (
67%)
Ukupan broj glasova: 73Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!