RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 20:34:55)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Ljiso, kako nam je D?

Hvala sto pitas, dobro je. Nema danas uopste temperaturu ali je eto konacno nosic procureo, sad sam je spremila za spavanje, fitobalm na grudi, marisol u nos, izvukla noskom i jos smo je inhalirali fizioloskim[sm=smiley36.gif]. Mada ne curi strasno al ja onako udarnicki da je sto pre prodje. Tu me panicis za badava[sm=jezicek.gif], laknulo mi kad sam videla da joj curi nos ahhaah...

Dobro vece mame. Moji se uspavljuju, ja danaske bila vredna cak sam se setila da slikam kad sam pravila kolace pa mozda i okacim na rr recept [img]http://cheesebuerger.de/images/midi/haushalt/f025.gif[/img]

Inace i ja sam smrckava a mm je jaaaaaaakoo bolestan [sm=jezicek.gif]

Nista posebno danas nisam radila sto bi rekla moja sveki kad je pitam sta radi "prala vesa, peglala, kuvala rucka"[sm=jezicek.gif]

[img]http://cheesebuerger.de/images/midi/haushalt/f015.gif[/img]
[img]http://cheesebuerger.de/images/midi/haushalt/f020.gif[/img]
[img]http://cheesebuerger.de/images/midi/haushalt/f025.gif[/img]

Anoniman -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 20:46:14)

Dobro vece mame kako ste?
Kod nas je zahladilo,danas sam sredivala kucu i terasu sa cvecem,kuvala rucak,borila se sa decom. Sad su pozaspali pa cu jos malo da prozujhm na rr pa u krevet.
Ljubim vas puno sve i grlim[sm=smiley31.gif]

veselicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 20:51:17)

I ja spremila decu za spavanje ali se jos igraju u dnevnoj,starija pravi kulu od karata.mladja se igra nekim ponijima,muz izasao malo a ja blejim za kompom.IJedva cekam na spavanje danas neki bzv dan padala kisa bilo dosadno samo tako.

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 21:24:04)

Moja dama od jutros skroz slabo jede,kaže zaova možda će konačno zub,mada ja mislim da će ona nešto posebno spremit kad zub krene a ne samo da slabo jede [sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 21:36:54)

Mi imali goste celo popodne, sad rucam/veceram...

Anoniman -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 21:38:39)

Prijatno Torbice i cestitam za posao

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 21:43:03)

Moje curice jos od osam spavaju. Mm je otisao na spavanje. Ja nastavljam da pisem casove.

popkica bebic -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 22:25:51)

Zdravo, mame! Nova sam na forumu, a vec neko vreme vas pratim, vrlo interesantne teme imate.[sm=smiley1.gif] Nadam se da me primate u drustvance! [sm=smiley36.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 22:43:07)

Popkica bebic dobro ti nama dosla.

Klarita -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 23:14:03)

Ja ne mogu nick da zapamtim, smislicemo podNICK[sm=smiley36.gif], a mozda samo skraceno PB[sm=smiley2.gif]

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (13.9.2014 23:27:01)

Mame, odoh do kupatila da se sredim pa pravac u krevet. Laku noc !

dijana1* -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 0:00:03)

Mame kako ste mi[sm=smiley1.gif]
Mi smo trebali sutra ici za BG da Kosta primi vakcinu. U pola 9 sam ga uspavala i od tada se budi na svakih 10-15 min i place. Danas sam mu u rucak stavila par zrna graska ali sam skinula kozicu.
Posto place ima i sline a ja ne mogu da procenim da li ga boli stomak pa place a sam tim ima i sline ili je preslo sa Vuka prehlada na njega pa i on ima sline. Par puta dok sam ga dizala prducnuo je.
Ne znam sta da radim, da li da idem ili ne[sm=smiley13.gif]
Ako je prehladjen onda definitivno ne moze da primi vakcinu[sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 0:07:47)

Hvala Mima!
Dijance, ako imas neku Biogaju ili nesto, slobodno mu daj. Ne moze da skodi a moze da pomogne.
PB dobrodosla.
Ja skratila pantalone od uniforme, kad sam pikavac...
Poljubac

dijana1* -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 0:11:41)

Torbice imam waya kapi mogu njih da mu dam. Nego ne mogu da procenim sta mu je a trebala sam da ga vodim da primi vakcinu.

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 0:50:46)

Neces zakasniti sa vakcinom, to neka te najmanje brine, najvaznije da bude zdrav. Ja se ne slazem sa onim da slinavo dete moze da primi zato sto to slinavo dete moze da ima pogorsanje osnovnog stanja, pad imuniteta i onda mu svakako vakcina nece prijati. Kad god sam i mrvicu sumnjala, odlagala sam. A probiotik mu daj svakako.
Joj terajte me, ko ce ustati ujutro [sm=smiley13.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 0:55:29)

Torbice, bez' u krevet...odlazim i ja.

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 0:58:30)

[img]http://cheesebuerger.de/images/smilie/liebe/a054.gif[/img]
Laku noc!

dijana1* -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 6:29:03)

Celu noc se jadnice davi u slinama[sm=smiley13.gif] ja sam kao zombi.
Svekijevci i.a da polude kada cuju da ne dolazimo a spremili su svega kao da je slava.
Ovo je mm kriv, da smo krenuli za BG u utorak ili sredu kako sam ja zamislila obojica bi bili zdravi i Kosta bi primio vakcinu. Kud sam ga slusala[sm=hudicek1.gif]
Torbice zato se sinoc nisam ni pakovala gde cu ga voditi slinavog, da rizikujem bezveze zbog 10-15 dana.

mali_mis -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 7:01:41)

Jutro mame [sm=kava.gif]
popkice dobro dosla [sm=smiley1.gif]
A. je za divno cudo mirno spavao, ili sam se ja ukomirala pa nemam pojma, ali sam se naspavala. Juce sam sibnula defrinol forte, jer vise nisam mogla da se izborim sa slincima, i danas mi je mnogo bolje. Izbegavam da pijem bilo sta kad imam kijavicu, pustim da sama prodje, ali ova me je urnisala.
Dijana [sm=smiley31.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 8:28:50)

Jutro mame,ja spavala lepo ali se probudila rano,cula se sa mojima,da popijem kafu pa odoh po Doroteju
DIJO kad sam god muza slusala nista dobro nije doslo,ljubim te nemoj da se brines
POPKA dobrodosla ,nadam se da ecs se lepo druziti sa nama,pre toga se upoznaj sa pravilima foruma da ne bude zabune
http://www.ringeraja.rs/clanak/opsti-uslovi-koriscenja-foruma_1334.html ,sve sto ti ne bude jasno pitaj nekog od moderatora [sm=smiley31.gif]
TORBI kad pocinjes ?

Mala Elena -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 8:31:00)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Mame kako ste mi[sm=smiley1.gif]
Mi smo trebali sutra ici za BG da Kosta primi vakcinu. U pola 9 sam ga uspavala i od tada se budi na svakih 10-15 min i place. Danas sam mu u rucak stavila par zrna graska ali sam skinula kozicu.
Posto place ima i sline a ja ne mogu da procenim da li ga boli stomak pa place a sam tim ima i sline ili je preslo sa Vuka prehlada na njega pa i on ima sline. Par puta dok sam ga dizala prducnuo je.
Ne znam sta da radim, da li da idem ili ne[sm=smiley13.gif]
Ako je prehladjen onda definitivno ne moze da primi vakcinu[sm=smiley13.gif]

Dobro jutro! [sm=smiley1.gif]
Dijana mozda je i virus. Mojoj E evo i sad kad je ustala, cuje se krklja slinica duboko , dok ne izadje haos!

emicaa -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 10:17:44)

dobro jutro drage moje,mm jutros u stao sa T pa sam ja do 9 spavala,ali sa, ustajala sa njom u 5 jer je morala kakit bas tad.
smisljamo gdje da danas malo odemone ide nam se daleko a ne ostaje nam se ni kuci.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 11:18:31)

IZVORNA PORUKA: dijana1 RR

Celu noc se jadnice davi u slinama[sm=smiley13.gif] ja sam kao zombi.
Svekijevci i.a da polude kada cuju da ne dolazimo a spremili su svega kao da je slava.
Ovo je mm kriv, da smo krenuli za BG u utorak ili sredu kako sam ja zamislila obojica bi bili zdravi i Kosta bi primio vakcinu. Kud sam ga slusala[sm=hudicek1.gif]
Torbice zato se sinoc nisam ni pakovala gde cu ga voditi slinavog, da rizikujem bezveze zbog 10-15 dana.

[sm=smiley13.gif] da prodje sto pre. I moja se budila jednom, ustala, izasla iz kreveca, vikala njenog tatu, dosla u kuhinju (tu mm spava) videla kolace na stolu, pocela da vice "Kači,kači" dohvatila se ladno jednog, pojela, vratila se u krevet i zaspala[sm=smiley29.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 11:23:43)

Doco, danas ce da mi jave da li sam sutra samo kod Upravnice ili odmah ujutro od 7 startujem, ako ne sutra, u utorak od 7. Jao, imam neki studentski stetoskop, moram da kupim bolji.
Ljisho [sm=smiley36.gif]
Dijana, ako imas inhalator inhaliraj decicu, imas tamo u temi prehlada, ja sam veliki fan inhalacija efedrinom jer ih jako lepo otvori i lepo spavaju.
Dobar daaan! Mm pece rostilj i cela banda je sa njim napolju. Ja sam skoknula do Crkve i hocu danas da okacim receptice koje sam ovih dana pravila, valjda cu uspeti.

branki* -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (14.9.2014 11:29:11)

torbi,auu,ti si bas u niskom startu[sm=bravo.gif]a,te stetoskope kupujete?ja mislila da to dobijas tamo od bolnice....
mmm,rostilj.svakog dana bih mogla da ga jededm..
pozdrav mame[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>