serpica -> RE: Razgovori mama 09/14 [chat] (9.9.2014 7:30:31)
|
IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Dobro nutro, moze kafica. Ljiso sve te razumem. Ja se u poslednje vreme opasno svadjam sa mm[sm=smiley13.gif] muka mi je vise od svega. Po ceo dan sam sama sa decom, sama kupujem i vucem stvari iz prodavnice sa njima, sama kuvam, sredjujem ma sve. Uvece nema sanse da legnem a da sve nije sredjeno. Iz prodavnice vucem puna kolica a on me pita pa zar nisi mogla meni da kupis npr koka kolu. Nisam, brate idi i kupi. Ne mogu sve da vucem. Meni je najveci problem bio ves po kuci. Susenje i pranje a moralo se peglati. E to sam prepustila mami. Smupim vesa i onda ona to popegla. U principu i mene stalno nesto kritikuje, smucilo mi se vise. Bar da ne sredjujem, nekuvam ... pa da covek nesto kaze ali sto vise radim i sto se vise trudim to je sve gore. Ne moze da shvati da imam bebu koja se dize i da nesmem da ga ostavim da bude sam. Duga tema nazalost, dokle cu da trpim ne znam[sm=smiley13.gif] to sam i njemu rekla ali me ne shvata ozbiljno. Di svakom se to desi bar jednom u zivotu,odahni malo,nece kuca pasti ako nije sredjena,daj sebi oduska,ovako kad si opterecena i nervozna sve ti smeta. Probaj da mu das obavezu,ti ces sutra to i to,ja sam drugo planirala.Tako ga stavis pred svrsen cin i valjda nece da odbije. Dobro jutro mamike.
|
|
|
|