serpica -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (29.9.2014 20:14:17)
|
IZVORNA PORUKA: Ana13 Au,moj poslednji post na 46 strani.Prvo mi je trebalo vremena da nadjem gde sam stala,pa da procitam sve na ovamo.A izmedju sam morala malo da ruckam...jedno 3-4 puta,pa da pijem nesto... Ljudi moji,ja kao provaljena.Samo bih da zvacem nesto.Ne osecam glad,vec neki nemir.Nesto sam nervozna,a ja jedem kad sam nervozna i kad mi je dosadno.Sad mi definitivno nije dosadno. Sa majstorima jos nije gotovo,sutra krece nova runda.Imamo jos hodnik da okrecimo i jednu terasu da zatvorimo.Mrtva sam umorna,a nista ne radim.Sve radi mm,ja samo nadgledam.Svaka koskica me boli.Kad malo duze lezim,bole me ledja i kukovi dok se ne razradim.Jos uvek mi nije nesto veliki stomak,pa mi bar on ne smeta. Zadnjih par dana imam bolove u donjem delu stomaka kao kad treba da dobijem.Jel to ima neke veze sa kontrakcijama? Znam da treba da se oseti neko stvrdnjavanje stomaka,a to nemam.Samo te bolove [sm=zmeden.gif] Vidim da ste mi sve dobro,bebci uzivkaju.Spisak [sm=nosecka.gif] ispred mene je sve kraci [sm=smiley36.gif] Veselo,veselo Serpi,upadaj dok sam jos tu da se bar malo druzimo.Nas dve nikad u istoj temi. Devojke,sve vas [sm=smiley31.gif] Hocu Anci,u sredu boze zdravlja kucam na vasa vrata,a sto se teme tice uskoro ces u razgovorima mama,tu te cekam [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|