RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta)

Poruka

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 9:42:08)

Tika ce biti dobra,pazljiva je,nezna..mislim da ce biti problem samo njen tata..jer mm ne da da nosi bilo koju bebu,da se igra sa decom..
ja mogu,ali on ne moze[sm=smiley29.gif]
ali od pocetka trudnoce pricam,pricam..i sad kad nesto njoj kupujemo,ona trazi da se kupi i Tamari[sm=smiley36.gif]
branki,hocete li staru temu da nastaviti..moja stara tema je KLIK ...ima 8 strana,jer sam prvo zadrzana 4.11. zbog pritiska,bila otvorena,pa me posle 3 dana pustili kuci,i ja se porodila tek 18.11

Mala Elena -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 9:43:16)

Ljudi i ja kad zamislim da cu imati jos nekoga osim Elene, bude mi neverovatno.. .a vi cete uskoro to i doziveti ! Bitno je da se deca radjaju , nacice se ljubavi i paznje i za te bate i seke ...[sm=smiley1.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 9:43:36)

bice Marija ali je Ema zove Masa pa smo i mi tako poceli...
kaze dobice Masu a ona ce biti meda [sm=smiley36.gif], voli da gleda masu i medveda.

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 9:46:37)

pa,eto,ona je nju vec prihvatila i voli je[sm=smiley1.gif]
von,samo cemo da nastavimo ovu tvoju sagu[sm=smiley36.gif]von se poradja-drugi deo[sm=smiley36.gif]
evo ga sunasceee!
nisam shvatila,ko ne voli da nosi bebu?tvoj muz,von?

bubulence -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 9:50:14)

eto kako su svi drugaciji, ja sam se plasila da ce mm navici Emu na ruke. on je nju stalno nosio, ako je ne nosi onda je stavi kod sebe na stomak... uglavnom, nije se odvajao. ali on je preterano vezan za Emiliju, ne znam kako ce biti kada dodje beba.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 10:02:14)

neeeeeeeee..Tika ne da da mm uzme bilo koju bebu[sm=smiley36.gif]
a inace,Tika nije volela da se nosi,kao sto ni sad ne voli da se mazi..

anita -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 10:03:10)

Jutro [sm=nosecka.gif]
Ja ustala pa isla kod doktorke da odnesem rezultate i da mi da doznake. Medjutim posto je guzva da dodjem pred kraj smene.
Sada nesto da jedem pa idem malo da se proset_am dok nije pocela kisa, oblacno je.

Sve vas jakoooo [sm=smiley31.gif]

Von, Bubi, Branki vi ste to prosle vec jednom i otprilike znate sta vas ocekuje,a imacete i male pomagace a nama kad dodju tri bebe odjednom [sm=zmeden.gif]
Nadam se da cemo se snaci, samo neka sve bude ok.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 10:15:11)

anita,hocete imati neciju pomoc? moracete,necete moci sami,a ni ti sama!

anita -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 10:25:33)

Hocemo Von.
Imacemo pomoc. Znamo da ne mozemo sami. Sveki ce biti stalno tu jer ne radi, a moji ce dolaziti kad mogu jer su zaposleni.

branki* -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 10:39:28)

anita,da prodje sve kako treba[sm=smiley1.gif],a pomoc ce ti biti neophodna u svakom slucaju..meni je bilo tesko i sa jednom bebom,a sa tri ne mogu ni da zamislim[sm=smiley36.gif]prihvati pomoc ko god hoce da pomogne,svi su dobrodosli.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 10:48:46)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] super! joj,troje malisana![sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

bubulence -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 10:51:17)

anita, sigurno da nece biti lako ali mogu samo da zamislim srecu kadaizadjes iz porodilista sa tri bebane [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif].
gde nam su nam sanjalica i lela?

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 10:54:19)

sanjalica spava jos,sigurno...lela radi..
wiv je u negativi[sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 10:55:38)

Kad mi nadignu zivac tako od ranog jutra....uh...
Von blago tebi, ti sve spremila, ja jos nisam ni pocela bebece stvari da perem [sm=zmeden.gif]. Sve kao sad cu..mada ja imam jos ihahaj vremena.
Anita bice tu posla, ali kad porastu malo bice milina, animirace se sami i igrati vi samo malo da pripomazete. I puna kuca decice, sto je najbolje od svega.

bubulence -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 10:59:24)

IZVORNA PORUKA: wivern

Anita bice tu posla, ali kad porastu malo bice milina, animirace se sami i igrati vi samo malo da pripomazete. I puna kuca decice, sto je najbolje od svega.

da, zamisli, sednes da pijes kafu i gledas troje dece kako sa na podu igraju sa kockicama [sm=love.gif].
wiv polako, ja sam se spakovala i sve ispeglala u cetvrtak, bila sam 39+3, plasila sam se da ce krenuti cim to uradim. i eto tako je nekako i bilo. porodila sam se u subotu....

wivern -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 11:04:08)

Meni je zelja bila da se prime svi embrioni koje mi vrate...ali dosta je i ovaj jedan. Bolje ista nego nista.
Ali puna kuca decice mi je nesto nestvarno, ta graja i smeh i radost.
Sto kaze Bubi samo ih gledas i uzivas.

vonavoj -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 11:06:22)

Meni su svi zeleli blizance,jer sam bliznakinja..ali rekla sam neka hvala..
Znam kako je biti blizanac,ceo zivot poredjenje,kupovinu u isto vreme,pa mora ipak jeftinije jer ide odmah 2kom..pa te ne mogu eksurzije...ima tu i lepih i ruznih strana..

anita -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 12:11:32)

Devojke u pravu ste sve sto ste rekle. [sm=smiley1.gif]
Ja se samo nadam i molim da sve prodje kako treba, da smo i bebe i ja ok, a za ostalo cemo polako.
Pomoci ce svakako biti sa svih strana.

Štetica -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 13:11:10)

Anita bas sam skoro pricala sa zenom koja ima trojke,a u momentu kad se porodila starije dete je imalo 16meseci,znaci i ona je bila beba. Ona kaze lepo u startu je jako tesko dok se neuhodas (mada to je tesko i sa jednom bebom),i dok one nisu postale svesne jedna druge,posle sve ide lakse. Udjes u fazon i za presvlacenje i za hranjenje,i sve se izdrzi,malo teze al dodje na svoje. Najbitnija je ta pomoc sa strane,ko god hoce da pomogne dobrodosao je.
Sve mi se nadamo da bude sve ok i u trudnoci i na porodjaju i dok god je sve ok na uz nema razloga za brigu.
Naravno da je kod viseplodnih trudnoca rizik od prevremenog porodjaja veci,ali ni to nemora nista da znaci,jednostavno slusaj svoje telo i doktore i bice sve ok.

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 13:15:36)

IZVORNA PORUKA: branki RR

IZVORNA PORUKA: vonavoj

branki,kod nas je najlepse..nema prepucavanja,svaka o svojim mukama[sm=smiley36.gif]

da znas da jeste[sm=smiley1.gif]
joooj,ja s jedne strane normalno da sam presrecna sto ce doci bebica ,a sa druge uopste ne mogu da se naviknem na to da ce pored nas troje sad tu biti i neka beba[sm=smiley36.gif]jutros se mazim sa bozom pred odlazak u vrtic i mislim se-boze,a za par meseci ce tu biti jos neko s kim cu da se mazim tako..pa mi bude cudno.
a,kod nas hladno...

Branki, jel' mi veruješ da svaki put kadse mazim sa Dariom pomislim na ovo. A svaki put kad mazim stomačić, ja gledam u DAriu da vidim reakciju. Ali, dobra je. Dođe i ona pa ljubi i mazi stomak. PA joj priča...možda i bude malo ljubomore, ali verujem da će biti ok. Gledaćemo da smo uvek nekako na smenu sa njima i da nikome ne fali pažnje.

IZVORNA PORUKA: anita

Jutro [sm=nosecka.gif]
Ja ustala pa isla kod doktorke da odnesem rezultate i da mi da doznake. Medjutim posto je guzva da dodjem pred kraj smene.
Sada nesto da jedem pa idem malo da se proset_am dok nije pocela kisa, oblacno je.

Sve vas jakoooo [sm=smiley31.gif]

Von, Bubi, Branki vi ste to prosle vec jednom i otprilike znate sta vas ocekuje,a imacete i male pomagace a nama kad dodju tri bebe odjednom [sm=zmeden.gif]
Nadam se da cemo se snaci, samo neka sve bude ok.

Anita, biće sve super, samo prihvati pomoć ko god da ti je nudi, nemoj sve sama. Ali, biće to super kad bebe porastu. I meni je nezamislivo da imam tako goilicu dece...ja ću biti zadovoljna i sa njih dve...ne verujem da buismo išli na treće...

Meni su svi zeleli blizance,jer sam bliznakinja..ali rekla sam neka hvala..
Znam kako je biti blizanac,ceo zivot poredjenje,kupovinu u isto vreme,pa mora ipak jeftinije jer ide odmah 2kom..pa te ne mogu eksurzije...ima tu i lepih i ruznih strana..

I meni. I ja sam blizanac, samo što moj blizanac nije preživeo, tako da nisam iskusila kako je o zapravo...ali svi su mi govorili da postoji šansa da imam blizance i da bi baš bilo super...

Evo me, žene, išla sam malo sa D u šetnju, do banke, pa do Kineza da nađem tablu za pisanje (hoću da je uklopim u trudnički fotosešn, da na njoj napišemo "Sofija" ili datum kad stiže, itd.), pa u mesaru. Usput planiram da započnem od sutra opet sa poslom, imam sad jedno 2-3 velike porudžbine, tako da će me manje biti ovde...opet keksići, 200 komada i neke torte. Moram se bolje organizovati, jer mislim da neću preživeti još jedan radni dan od 14h.

ivaMark -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 14:57:54)

ivamark,drzimo se,treba nam podrske![sm=smiley36.gif]
sad citam da si dobro prosla i sa ranom,porodjajem..i ja zelim tako da prodjem i VERUJEM da hocu! MORAM![sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Von, kad bi znala koliko sam se ja plasila porodjaja... Uh, uh... da mi je prvi put bio ovakav ne bih se plasila ni 1% ....

Vidim pisete o starijoj decici kako ce kada dodje beba. Moja J se sada nekako zalepila za mene jos vise, pocela je da se budi nocu i da se kaci na mene kada malog dojim, nadam se da ce brzo proci ta faza.

Anita, uzivacete sa tri bebice i dobro je sto imate pomoc [sm=smiley1.gif]

Stetice, svaka cast toj zeni sa trojkama i bebom od 16,meseci [sm=bravo.gif]

Pozdravljamo vas sve i pratim vas [sm=smiley2.gif]

anita -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 15:00:20)

IZVORNA PORUKA: Štetica

Anita bas sam skoro pricala sa zenom koja ima trojke,a u momentu kad se porodila starije dete je imalo 16meseci,znaci i ona je bila beba. Ona kaze lepo u startu je jako tesko dok se neuhodas (mada to je tesko i sa jednom bebom),i dok one nisu postale svesne jedna druge,posle sve ide lakse. Udjes u fazon i za presvlacenje i za hranjenje,i sve se izdrzi,malo teze al dodje na svoje. Najbitnija je ta pomoc sa strane,ko god hoce da pomogne dobrodosao je.
Sve mi se nadamo da bude sve ok i u trudnoci i na porodjaju i dok god je sve ok na uz nema razloga za brigu.
Naravno da je kod viseplodnih trudnoca rizik od prevremenog porodjaja veci,ali ni to nemora nista da znaci,jednostavno slusaj svoje telo i doktore i bice sve ok.

Stetice [sm=smiley31.gif]
Lela [sm=smiley31.gif]

lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 15:08:48)

Joj, Iva, baš mi je drago da je tako lepo prošao porođaj. Nadam se da ćemo sve tako. I verujem da je to sa J faza, proći će. A i mala je ona, dobro onda i podnosi.

Anita [sm=smiley31.gif]

Sanjalica1980 -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 16:00:40)

Drage moje evo i mene. Bila da vadim krv ( opet ) pa kod zubara.
Sada malo lezim.
Cim sam duze na nogama odmah me boli tiba. Ove moje navikle na lezanje [sm=smiley36.gif]

Inace danas je mm i meni 5-a godisnjica braka [sm=smiley27.gif]

eca89 -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (26.9.2014 16:03:20)

Sanjalice srecna vam godisnjica braka, sve najljepse[sm=rozica.gif]!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>