lelaigor -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (24.9.2014 16:46:32)
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalica1980 Jao Wiv kako je to lepo kada se bacaka [sm=smiley1.gif] Lelo, nedostajala si nam. Valjda ces sledeci put moci. Bas smo se lepo druzile. Bubi i Isidora su divne [sm=smiley31.gif] Pa, i ja se nadam. A dobro i što nisam bila, nešto sam bolesna. Ubiše me sinusi. Stalno se otkrivam noću...noćas sam se probudila sedećki. VAljda me uhvatio grč, pa sam ustala da ag izmasiram i tako zaspala. [sm=smiley36.gif] Ja nešto i nisam tako uzbuđena pred UZ, ja više čekam ono uživo. [sm=smiley27.gif] Idem sad 07.10. IZVORNA PORUKA: bubulence zene moje jesam li ja vama rekla kakva je Sanjalica macka??? prava mackica. evo mene u vozu , krecem kuci. gladna sam kao vuk. od dorucka nisam nista jela a stizem kuci tek u 9 . kupila sam Emi poklon koji je trazila mesec dana, jedva cekam da vidim reakciju. MA, obe ste mačketine, ja sam posle prošle kafe otišla kući da plačem, kakav sam morž! Mm je poludeo od mene. [sm=smiley36.gif] Niste se slikale? Čekate da i ja dođem na kafu, pa onda? E, pa može. Večeras prvi put smem da operem kosu posle stavljanja minivala, pa ćemo da vidimo hoću li biti ovčica, cica ili ništa ne valja... I onda mogu da se slikam.[sm=smiley36.gif] Anita, što ti je dobar taj sendvič. Hoću ja! Ja bih ušla u svoje farke da mi nije stomaka, ali džaba kad ne mogu da ih zakopčam...do avgusta sam ih nosila pa sam vezivala gumicu i nosila tunike preko, pa sam išla tako raskopčana, sad više nema smisla, zimica je...a ove farke što sam uzela, prezadovoljna sam. KLIK Duksevi i majice su mi uglavnom ok, jedino mi je stomak baš velik pa retko gde uđe. Ne znam šta ću sa jaknama kad zaladi još. Sećate se da sam vam pisala kako sam isfrustrirana što nam je stan još uvek u haosu od preseljenja. E pa danas i neki dan mi je bila drugarica da sredimo kuhinju, ono što ne mogu da se sagnem, raspakujem kutije, itd. I napredujemo. E sad čekam mm da montira te neke ormane, regale, pa nastavljam. Ali toliko sam se umorila da mi nije dobro sad, a još sam i bolesna. A ono što mi je najdraže što sam svoj alat i pribor za torte sve smestila u jednu komodicu i imam jedan veeeeliki radni deo za rad...i tako sad imam svoj office...
|
|
|
|