Mariya -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (22.9.2014 21:15:42)
|
IZVORNA PORUKA: lelaigor E, ja se tome nadam, pa makar mi i ne vratili pare. DA ja lepo platim epi, i onda da ni ne stignem ad ga dobijem, da utrčim u Betaniju sa rukama među nogama, da beba ne ispadne. Već sam mm rekla da bude spreman da ću ja da odugovlačim koliko god budem mogla, pa ako se slučajno porodim kući ili u taxiju da se ne iznenadi. [sm=smiley36.gif] Ahaha [sm=smiley36.gif]lela, i ja isti to planiram, tj nadam se da ce sve biti u redu i da ce porodjaj da krene normalno pa cu lepo biti kuci vecinu kontrakcija. Kad sam se poradjala sa Lu, hteli su mi dati stimulaciju u 7 sati, ali olozili su me za kasnije jer je u 10 do 7 dosla zena, drugorotka u porodiliste i u 8 se porodila!! e takav porodjaj zelim sebi, a i tebi[sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Jel isto uzbudjenje i emocija dok se ceka 2. beba kao i prva? Meni sve ovo jako emotivno i prelepo, a ne znam da li to malo splasne sa svakim sledecim detetom ili je carolijica ista? [sm=smiley1.gif] Von je dobro rekla, ova druga beba je od starta zanemarena zbog Lu, ona trazi 100posto mog vremena i moje paznje i jednostavno ne stizem da se bavim stomakom[sm=smiley36.gif] strah mi je veci jer znam sta me ceka( meseci nespavanja, budjenja dojenja, pelena, hranjenja i sve to uz trogodisnje dete) ali kad vidim sta ce postati od te bebe, jedno predivno, prepametno i prelepo dete [sm=smiley27.gif] znam da ce vredeti. ali kupovina odecice i pripreme zabebu su meni podjednako uzbudljivi kao i prvi put[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|