Trcosava -> RE: Trudnice (1-42 nedelje) 09/14 [chat] (22.9.2014 8:38:53)
|
IZVORNA PORUKA: Ipokrisia Devojke htela sam da vas pitam jedno neobicno pitanje [sm=smiley36.gif] ja stvarno inace nisam sujevrena , ali znate i same kako je u trudnoci, nikad se nista ne zna do kraja sta i kako, pa da li imate obicaj da npr postavljate slike na fejs ili neke druge drustvene mreze gde se vidi vas stomacicc ili ipak cekate tamo pred kraj trudnoce, ili ih uopste ne postavljate? [sm=smiley1.gif] Skoro je Mod negde rekla kako me gleda na fejsu kad postavim sličke, tj Anu, a ja se prišljamčim tu negde [sm=jezicek.gif] i tad sam skontala da uopšte nisam skoro postavljala slike. Ni ne slikamo se toliko. Mislim, ima par slika koje je mm slikao, ali to su njegove, a meni bedak da stavljam njegove slike na fejs, kad ih već on sam nije stavio. Stomak apsolutno nikad nisam krila niti sam krila od bilo koga na fejsu da sam trudna. Niti me bilo blam, niti bedak. Prošli put sam odmah po prvom UZ postavila sliku sa UZ na fejs, sad sam kao čekala da mi potvrde da je sve ok, ali do tada spadne euforija. I tako prođe evo koliko meseci... Čekam da me mm uslika u nekoj debilnoj pozi, pa da turim sliku [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|